4 Aylık kilo verme yarışması

Soyle oluyor tatlim. ben 36 kilo verdim ama hic yeni kiyafet almadim daha bu da gorunuste asil goruntumu meydana cikwrmiyor yani. ve ben psikolojikmen hala inanamiyorum o goruntume o kadar kilo verebilmis olmama. Oglak burcuyum
canım çok zayıfladın neden kıyafet almıyorsun . eskilerden küçük bedenlerin mi vardı. bende almıyrm diyorum ama ufaktan başladım o kadarda dayanamam sen sonuna kadar hakediyorsun kendine haksızlık etme. 1 haftaya kadar çarşıya çıkıcam inşallah bir beden küçük beğendiğim bi kaç şey bulup alacam

Merhaba millet , 73.7 yim. 200 gr gitmiş. Geçen hafta bahsetmiştim görümcemin nişanı olacak koşuşturmaktan yediğim de gidiyo zaten. Hepinize iyi rejimlerr :)

kızlar şaka gibi cidden telefonuma rasgele mesj geldi bende kilodan patlıcam artk bi deneyeyim dedim 2 haftadır devm edyrm sabh kalkar kalkmz bile mesaj atıylr bna diyet nasıl gidiyor bugun yiyeceklerin bunlar diye valla zayıflama ekibiymiş dr kubilayı aradım çok fiyat söyledi bütçem yetmediği için gidemedim valla bunlar aylık 100 lira alıyo benden zayıflama kampı gibi devam etmeyi düşünüyorum canım tatlı istediğinde bunlara mesaj atıyorum beni frenliyolar 2 hafta oldu işte bugun 2.haftamın 3. gunu 6 kilo 300 gram verdim bu gidişle artık şişman olmicam diğer arkadaşlarada söyliyim hemen

Kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler biraz daha gayret diyorum:::)))))
Ben kahvaltımı yazmayı unuttum
Kızlar şaşırmayın canım çok peynir istedi
2dilim köy peyniri
2dilim süzme peyniri
1tatlı kaşığı labne
2dilim k.ekmek
1bardak süt
Azcık ekşimikli yumurta
Canım hep kalsiyumlu yiyecekler istedi sonuç bu çokmu kızlar

Sağol canim. Aslinda sadece sabah kalorili yeme hakki verdim kendime. Ya aksamdan kalan sevdigim seylerden yiyorum yada yapiyorum hep peynir zeytin sıkıyor. Yerken mutlu olmayi hedefliyorum :)) mor ineği hic duymamistim.is yerinde farkli olsam Bana eminim getirisi sadece yanlizlik olur . Kimseyle uyusamiyorum farklılıklar bakimindan cosku dusunce vs sonrada en güzeli yanlizlik diyorum genel olarak
farklılıklar iş yerınde başarı getırıyor canım , fark yaratabilmek , kımse sıradan farklılık yaratamayan calısan sevmez ,
okuldakı gıbı tek tıp ogrencı modeli her işyerınde gecerlı olmaz ..Yaratıcı ve farklı olmak başarıya goturuyor , yada ben 15 senelik ozel sektör deneyımımde böyle gordum ..

protein ağırlıklı beslendim ve jillianın 12. günündeyim hiç aksatmadım:) jilliana ek olarak bazı günler 1 buçuk saat yürüyüş yaptım ve en önemlisi kaçamak yapacaksam gündüz yaptım :)
Haketmissin 1.700 gram cidden iyi bir sonuç olmus emegine saglik canim

Malum dönemde tatli krizlerine girdim buda arti 300 olarak yansidi ama bu hafta insallah fazlasiyla gidecek öyle umuyorum
Bende bugün regl olabilirim. Bu sefer tatli krizlerine yenilmedim yeter artik yaa biktim bogazima yenik dusmekten ben artik yepyeni bir benim. Zayiflamanin mutluluğunu yasamayi tercih ettim. Veronikacim bak bu denge öyle bir dengeki her zerrenin intikamini aliyor beden. Sen 300 gram aldim zannediyorsun Sadece o birazda Kilo vermeni Yavaslatmis oluyor seni geri atiyor buda motive bozuklugu oluyor. Yeme canim sabret dayan kilon Cok Senin Zayiflamani cok istiyorum.

Kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler biraz daha gayret diyorum:::)))))
Ben kahvaltımı yazmayı unuttum
Kızlar şaşırmayın canım çok peynir istedi
2dilim köy peyniri
2dilim süzme peyniri
1tatlı kaşığı labne
2dilim k.ekmek
1bardak süt
Azcık ekşimikli yumurta
Canım hep kalsiyumlu yiyecekler istedi sonuç bu çokmu kızlar
Diger ogunleri hafif tut ne istediğinde önemli guzel olmus.bugün de boyle olsun. Basarip diger arkadaslara gayret edin demekte guzel oluyormus demi nazz :KK70: bende bu ara bunun havasindayim

canım çok zayıfladın neden kıyafet almıyorsun . eskilerden küçük bedenlerin mi vardı. bende almıyrm diyorum ama ufaktan başladım o kadarda dayanamam sen sonuna kadar hakediyorsun kendine haksızlık etme. 1 haftaya kadar çarşıya çıkıcam inşallah bir beden küçük beğendiğim bi kaç şey bulup alacam
Yaa nişanlıma sürpriz yapcam nasip olursa 23 nisan da birlikte alışveriş yapalım diye son iki hafta artık sabrediyorum:KK68:

Menüm kızlar yeme işini bitirdim ben.
Sabah 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Öğle gibi biraz bamya yemeği
Akşam da şehriye çorbası.
Spor yapmıcam bugün kızlar
100 sguat
15 dakika iç bacak basen hareketi.
Tamamdırrrr....

farklılıklar iş yerınde başarı getırıyor canım , fark yaratabilmek , kımse sıradan farklılık yaratamayan calısan sevmez ,
okuldakı gıbı tek tıp ogrencı modeli her işyerınde gecerlı olmaz ..Yaratıcı ve farklı olmak başarıya goturuyor , yada ben 15 senelik ozel sektör deneyımımde böyle gordum ..
Sana katiliyorum canim insanlar Ayni tiplerden sıkılıyor en iyisi isinde disiplinli ve enteresan kisilikler yada sicak insanlar :)

Yaa nişanlıma sürpriz yapcam nasip olursa 23 nisan da birlikte alışveriş yapalım diye son iki hafta artık sabrediyorum:KK68:
Hiiii seni gidi senii sende iyi planladin herseyi nisanlina birlikte alisveris keyfinide yasatacaksin..nisanlinin yerinde olsam azminden basarindan dolayi sana daha bi hayran kalirdim.guclu insanlari seviyorum.

Back
X