- 28 Kasım 2010
- 42.547
- 141.324
- 798
- Konu Sahibi mercandedee
-
Genelde yardımcı tutacak parası olanlar yapmiyo zaten nedense beli bir refah üzerindekiler kendini ve toplumu daha çok dusunuyo, ama parası maddi manevi durumu olmayanlar böyle her sene hamile kalıp agliyolar nedense sanki korunma yöntemi yokmuş gibiParan varsa yardimci tut, yoksa daha dogurma
Allah yardımcın olsun üçten sonra kolaylaşır derle4 cocuklular tavsiye verirmisiniz ? Yas araliklari cok az
Sayi arttikca kolaylasiyo heralde?Allah yardımcın olsun üçten sonra kolaylaşır derle
Sayi arttikca kolaylasiyo heralde?
Millet 4 cocukla aya gidecek nerdeyse, ben tek cocukla kalkip markete gitmeye üseniyorum, tembellikten olucemKizlar konuyu hortlatmissiniz ama konu sahibi yeni konu acmis 'yasadigim ülkeye alisamiyorum' diyekanada da yasiyormus ve üstelik de okumak meslek edinmek istiyormus. 4 cocukla bravo takdir edilesi durum.
Konuyuda kendisi hortlatmıs zatenKizlar konuyu hortlatmissiniz ama konu sahibi yeni konu acmis 'yasadigim ülkeye alisamiyorum' diyekanada da yasiyormus ve üstelik de okumak meslek edinmek istiyormus. 4 cocukla bravo takdir edilesi durum.
Yorumunuzu görünce aklıma geldinizBenim enişte 8 kardeş, çocuklar üni mezunu ve 50li 60lı yaşlardalar. Zengin de değillermiş o zaman tabii. Hepsini çok güzel yetiştirmişler. Mal mülk verememişler ama kendileri yapacak seviyeye getirmişler. Ahlak olarak onlardan daha iyi bir aile tanımadım. Yani olay 3 çocuk, 5 çocuk değil. Tamamen maddiyat da değil. Yetiştiririm diyen 10 tane de doğursun kendi bilir. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Doğuracaksanız da yetebilir, yetiştirebilirsiniz.
27 yaşında evlenmiş, şuan 31 yaşındaymış. 4 yılda 4 çocuk. Her yıla bir çocukKaç yılda 4 çocuk ?
Yapılabiliyorsa bende yapayım skdlsld
27 yaşında evlenmiş, şuan 31 yaşındaymış. 4 yılda 4 çocuk. Her yıla bir çocuk
Konu sahibi eğitimli birinin doğum kontrolünden habersiz olması çok üzücü. Her yıl çocuk yapmak zorunda değilsiniz, bir de istenmeyen gebelik diye konu açıyorsunuz. İstemeyen insan korunur, siz korunmuyorsunuz ki?
Bir de Türkiyeye gelmek istiyorsunuz, orada 4bin dolara baktığınız çocuklara burada 4000 liraya hiiiç bakamazsınız.
Bundan sonrası için korunma tavsiye edebilirim. Bizler korunuyoruz. Mutsuz olarak sorduğunuz için söylüyorum yoksa bize ne hayırlı olsun.
Olivia gerçekleri bir tokat gibi yüzüme çarptın skdsld
4 seneye 4 çocuk yemin ederim saygıyla önünde eğiliyorum
Hamilelik ve lohusa döneminde zor sabrediyorlar sanırım. Lohusalık bittiği gün sabahlar olmasın, sonra gelsin 2.3.4. Çocuk.
Azıcık tutun bacım kendinizi
Bu ne aşktır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?