- 20 Ocak 2008
- 15.263
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi mercandedee
-
Sağlık burada ücretsiz diye geçiyor. Ama sigortan var ise. Ama katkı payı alıyorlar. Her test her ilaç sigorta kapsamında değil. Illa ek ücret ödüyorsun..Ya turkiyede saglik nasil parali. Ucretsiz be iiydi saglik. Neden ek para aliyolar.ben kanadada yasiyorm. Burda ki saglik sistemine soyleniyoruz ama hastane saglik ocagina sifir ucret veriyoruz. Eczanelerdede bazi ilaclar a biraz para oduyoruz. AMA genede tuekiyedeki doktorlarib kalitesi mudahale hizi doktora ulasmak ne kanadada var ne avrupada. Gercej bu.
Sırf bunun için video ekledim..Su y.disinda yasayanlarin halinize sukredin Turkiyede su bu burdan iyi tribi de beni benden aliyimor.Gel asgari ucretle yaşa desenn yokk biz gurbetciyiz oluyor.
Su y.disinda yasayanlarin halinize sukredin Turkiyede su bu burdan iyi tribi de beni benden aliyimor.Gel asgari ucretle yaşa desenn yokk biz gurbetciyiz oluyor.
Gözümü kırpmadan izledimSırf bunun için video ekledim..
Bakalım hangi ülkede yaşam asgari ücretliye daha iyi..
Artık youtube var sosyal medya var. Kimin nasıl geçindiğini eti; sütü, peynir , meyve ve sebzeyi kaça yediğini; kaça giyindiğini görüyorsun..
Eskidendi o gurbetçilerin biz çok pahalı yaşıyoruz demesi..çünkü sosyal medya ve internet yoktu. Inanirdin artik burada aksini diyenlere hemen bir karşılaştırma videosu atıyorum..
Teknoloji güzel şey azizim..
Bu da Kanada için Gıda videosu...
Demekki maddi durumu ıyı konu sahıbının.Ama benımde maddi durumum iyi olsaydı bende çok çocuk yapmayı tercıh ederdım.Yazılan mesajlara düzgün net ve açıklayıcı cevaplar verir mısınız?insanlar da ona göre fikir versin . Konu açıp cevap yazmamakta yeni moda bu sitede
Türkiye'de de acile lap diye dalamiyorsun. Belli gruplandırmalar ve ona göre sıra bekliyorsun. Trafik kazası sebebiyle babamı götürmüştük. Onda bile sıra bekledik.Yurtdışında lap diye acile dalamazsın, gerçekten acil vakalara bakarlar çünkü. Bankaya da öyle elini kolunu sallayan giremez, keza birçok kurumda randevulu ve sistemli çalışır. Burda grip olan acile daldığından, kurumlara bankalara giren insanların 5 dk bile beklemeye tahammülü olmadığından oraların sistemine uymak zor geliyor.
Türkiye'de de acile lap diye dalamiyorsun. Belli gruplandırmalar ve ona göre sıra bekliyorsun. Trafik kazası sebebiyle babamı götürmüştük. Onda bile sıra bekledik.
Randevu yoksa bunun yokluğu iyi anlamda değil bence. Garanti bankasinda 45 dk sıra bekledim. İyi bişey mi şimdi randevusuz olmasi?
Rica ederim..Gözümü kırpmadan izledimteşekkürler paylaşım için
Artık ücretsiz değil maalesef. Doktora ilaç yazdırıp almak eczaneden reçetesiz parayla almaktan daha pahalıya geliyor çoğu zaman.Ya turkiyede saglik nasil parali. Ucretsiz be iiydi saglik. Neden ek para aliyolar.ben kanadada yasiyorm. Burda ki saglik sistemine soyleniyoruz ama hastane saglik ocagina sifir ucret veriyoruz. Eczanelerdede bazi ilaclar a biraz para oduyoruz. AMA genede tuekiyedeki doktorlarib kalitesi mudahale hizi doktora ulasmak ne kanadada var ne avrupada. Gercej bu.
Öncelikle hayırlı olsun. Ben de iki çocuk var üçüncüyü de istiyordum ama hastalık ve hastane korkum çok çok arttığı için artık cesaret edemiyorum. 3-4 çocuk çok isterdim. ilgilenmeyen 1 tane çocukla da ilgilenmiyor. Çocuğunun geleceğini önemsemeyen 1 e de aynı 5e de. Hamile hamile her yoruma takılma. Ama tavsiyem bu doğumdan sonra artık bebek istemiyorsan kesin bir korunma yolu uygula. Aslında ileride birbirlerine oyun arkadaşı olacaklar aman yetemem korkusuyla tek bırakılmış çocukların yalnızlığını asla yaşamayacaklar. inşallah seni çok yormayan bir bebek olur büyür gider annesi.
Bencede öyle. Bazisi da kocası istiyor mahalle baskısı vs sebebiyle doğuruyor bence.Sarışınım cahil cesareti var insanlarda. Bilmediğin şeyde cesur olursun ya, bence çoğu öyle.
Yo cocuk yardimi ise girsem bide gecnirim
D vitamini alın, inşallah faydası olacakBen daha bitane doguramadim yakorkmayin 5,6 sene sonra rahat edersniz
4 cocuklular tavsiye verirmisiniz ? Yas araliklari cok az
amin zaten bidaha çocuk fln istemiyorum düşünmüyorum.gebelik te zor doğumda . 3. supriz oldu. valla 6 7 sez olanlar var ya
Allah raz
razı olsun bende şu an ağlıyorum.sakat halime üç çocuğa. ikisi bebek . nasıl bakıcam diye ağlıyorum. çok fazla geliyo bana 3 çocuk. iyilesmek kimbilir jac gün sürecek. zaman yavaş akiyo sankikendimi çok kötü hissediyorum
eşim sadece ağlıyorum çünkü hareket etmek çok zor. normal doğum yapamadigima ağlıyorum. kesildigime ağlıyorum 3 çocuk çok geliyo ona agliyorh.
Sizin için üzüldüm. 3.yü bile istemezken 4.çocuk ve hepsi sezaryen. Kendinizde yetişemediğinizi söylüyorsunuz. Şartlarınız uygunsa bir yakınınızdan destek isteyin veya yardımcı alın. Hayatınızı planlayın.zorlandugim konu 3 çocuk(( zormus ya gerçi plansiz 'di bu benimki ama alisamadim henüz. kizlarm okula gidiyo ama eve gelince onlarda küçük istekleri bitmiyor. iki çocukken kolaydi bakimlari çok yorulmazdim ama şimdi zor büyüse bebek biraz . sen nasıl bahsediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?