- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
Teyzeye deseydin ki o kadar merak ediyorsan al çekirdeğini gel izle.
Ne hadsiz insanlar var ya.
Tavsiyeleriniz size kalsın de kapasın çenesini.
Ağzının payını alamamış ondan konuşuyorlar
3. olarak katıl gel teyze sandviç olalımBu teyzeler de amma gerdek amma ç.k meraklısıymış bu nasıl bir toplum arkadaş
Yani o kadar kanama başka bi zamanda başka bi bölgede olsaydı çok daha fazla acırdı tahminim, ama o gece o kana rağmen pek acı çekmedim yani. Kadınların orgazm olduğunu bile bilmeyen bi toplumda yaşıyoruz, o yüzden tahminim eskiler zevk almadıkları için çok zor olmuş ve acı çekmişler ve bu konu da gençlerin zihnine de böyle kazınmış.KAN gövdeyi götürecek kadar bir kanamam olmadı hatta kanamam ilişki sonrasında 3 gün oldu ama insanların bunu bu kadar panik halde sorun etmesine şaşırıyorum
Yuh bunu okumadan yorum yaptım onların niyet başkaymış, bu konuda niye bu kadar yüz göz oldunuz karıştırayına bundan sonra terbiyesizlik.ya bana önce git sen patiska kestir biz anlatıcaz muhabbeti yaptılar. kestim geldim sonra işte bunun kenarları apılcak zaman ok terziye götürelim dediler kaynanam görümcem teyze 3ü bir arada. sonradan da anlattılar filan. şok içinde kaldım tamam dedim ama şimdi siz böyle deyince de haklısınız. ne alaka diye düşünmeye başladım. saklanırmış bereket olurmuş bilmem ne bir sürü şey söylediler...
Çok moralimi bozdu bu durum. öyle kalıverdim karşılarında.
bende ilk giydiğimde korkmustum, resmen rahat nefes alamıyorum
gelınlık rahat olmazmıs zaten
yani korkma her şey normal
babydool ne ola ki
bende ilk giydiğimde korkmustum, resmen rahat nefes alamıyorum
gelınlık rahat olmazmıs zaten
yani korkma her şey normal
babydool ne ola ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?