4 gün sonra düğünüm var. Korkuyorum!

Gelinlige takma canim.zaten ne kadar rahat olabilir ki!!! Altinda telli bustiyer ayaginda topuklu ayakkabi...o büstiyer karnimi yara yapmisti benim.gelinligim straplezdi.dusmesin diye bagciklarini eltime iyice sıktırmıştım kuaforde.sonuc karnimin kenarinda yara...ama icinde güzel hissetmek önemli.o yaraya degerdi o gelinlik:)))

Gecelik de ben almamistim son günlere kadar.sonra burada dedikleri o ic camasiri magazalarina girmistik eltilerimle.ben kenarda beklerken onlarin alisverisini eltimler indirime girmiş jartiyer ,gecelik, babydollerden kırılmış gibi alinca bende bir aydinlanma olduhatta eltim almadigimi duyunca cok sasirdi bak sunlardan al ilk gece iyi olur bile dedi kıkırdayarak.ben de utana sıkıla aldim.ilk gece 5 dk giydim zaten.bence gecelik olaylari o havaya girmek falan biraz tecrübe gerektiriyor.

Carsaf olayini da sakın yapma.hem ilk gece olacagi ne malum o isin.valla o topuzu açmak yarim saat, sabahtan beri acsin dolaba saldirmak yarim saat ,kan ter kokulari icinde yataga girmek istemedigimiz icin dus al namaz kil derken zaten saat 2.30 3.00 oldu.o kadar yorgundukki bir iki oyalanip uyuduk pert gibi....

O cok bilmislerin verdigi bezi de sakın alma."gerek yok böyle seylere ben kendimden eminim kimseyi ilgilendirmeziki kisinin arasindaki yatak mevzusu" de.
O gunlerinin tadini cikar...

Gelinliğiniz kollu olduğundan sanırım bu rahatsızlık ama yapılacak bir şey yok.
İç çamaşırı meselesinde ise, gelinliğim kuplu olduğundan sütyen takmamıştım zaten ama altımdaki çamaşırım gayet puantiyeli, ayıcıklı şortlu bir dondu.
Tüm gün rahatlığımı, 2 dakika adam görecek diye bozamam ben.
Makas falan ömrümde ilk defa duydum, öyle şeylere hiç kulak asmayın.
Ama otelde kalacaksanız, yanınızda yedek bir havlu, ya da ped örtü bulundurmanız gerekebilir, sonradan atacağınız bir şey olması daha da işinizi kolaylaştırır.
Kafaya takmıyorsanız, ona bile gerek yok, hem kim demiş illa yatakta ilk birliktelik olacak diye...

Regl oldugunuzda altiniza ekstra carsaf mi seriyorsunuz ya yataga gecerse diye, cok dert ediyorsaniz en sevmediginiz carsafi serin leke cikmazsa atarsiniz gider ayrica her ilk iliskide kanama olacak diye bir kural yok benim olmamisti mesela

Teyzeye deseydin ki o kadar merak ediyorsan al çekirdeğini gel izle.
Ne hadsiz insanlar var ya.
Tavsiyeleriniz size kalsın de kapasın çenesini.
Ağzının payını alamamış ondan konuşuyorlar

3. olarak katıl gel teyze sandviç olalım Bu teyzeler de amma gerdek amma ç.k meraklısıymış bu nasıl bir toplum arkadaş

Canim biraz rahatla gerçekten bu kadar gerilmene gerek yok
Benim de gelinligimin kollari dardi ama gün boyunca sanki kumas biraz açilmisti. Ama gerçekten rahatsiz olduysan bu konuda, bence gelinlikçi ile paylas bunu, düzletmeye çalissin.
Ilk çamasira gelirsek, bence güzel bir ilk çamasir ve bir gecelik yeter, baska bir seye gerek yok, inan.
Yataga serilen kumas parçasi için, teyzenin tam olarak ne dedigini bilmiyorum, ama benimde yatagima kumas sermislerdi ki nevresim takimi batmasin diye. Yoksa kimsenin kontrol etmeye niyeti yoktu, sadece temizlik açisindandi. Ondan sonra attik zaten onu !
Simdiden tebrikler, ömür boyu mutluluklar dilerim

Ilk olarak gelinliğinden başlayayım çoğu gelinlik dar oluyor benim ki boynumu hep çizmişti görsellik ön planda olduğu için rahatlığı düşünmemiştim.. Ilk gece öyle geceliği falan abartmaya gerek yok ilerde istediğin zaman alırsın beze gelince eğer ki bakmak için istiyorlarsa çok Saçma ama bezi eğer onlara vermeyeceksen bez iyi oluyor çarşafın falan kirlenmiyor Ve kesinlikle ped al düğünden önce bi kaç gün kan geliyor

Benim gelinliğimin de kolu dardı, arkadaşların dediği gibi malesef hiç bir gelinlik rahat değil, prenses model olduğu için karnım yara olmuştu hatta.
Ama olsun, yine de güzeldi. :)

Kayınvalide de benim elime bir poşet farklı boyutlarda kesilmiş patiska kumaş tutuşturdu, yatağa ser bunları dedi.
Sadece geçiştirmek için tamam dedim, sermedim şimdi temizlik bezi olarak kullanıyorum :)

Allahtan sadece önlem amaçlı vermişler, sonrasında soran olmadı..

KAN gövdeyi götürecek kadar bir kanamam olmadı hatta kanamam ilişki sonrasında 3 gün oldu ama insanların bunu bu kadar panik halde sorun etmesine şaşırıyorum
Yani o kadar kanama başka bi zamanda başka bi bölgede olsaydı çok daha fazla acırdı tahminim, ama o gece o kana rağmen pek acı çekmedim yani. Kadınların orgazm olduğunu bile bilmeyen bi toplumda yaşıyoruz, o yüzden tahminim eskiler zevk almadıkları için çok zor olmuş ve acı çekmişler ve bu konu da gençlerin zihnine de böyle kazınmış.

Gelinlik konusunda biraz dar olması normal ama çok rahatsız ediyorsa düzeltmeniz de fayda var, ama perde asmayacaksınız gelinlikle o yüzden çok da dert etmeyin, ben de başıma kaldıramıyordum kolumu ama normalde rahatsız etmiyordu.

Diğer konuya gelince, kesinlikle tepkinizi belli edin, tekrar muhattab olmak zorunda kalmayın, hele ki siz akademisyensiniz, toplumdaki bu zırvalıkların önünü kesmesi gerekenlerin başında geliyorsunuz. Bana söz alışverişi yapalım elbise falan alalım demişlerdi ben elbisemi aldım zaten gerek yok demiştim. Israrla olsun kızım adettir falan diye alışverişe çıktık, alyans bi tunik bi ayakkabı aldım döndük.Çamaşır falan alalım dediler ben de olmaz dedim. Bişey olmaz kızım adettir falan dediler, ben de o adet bana göre değil dedim. Bişey istemiyorum dedim. Tamam ben sonra sana alırım dedi kv , ben de almayın ben alırım dedim. Kapattık meseleyi, Düğünde falan da kimse gecelik , çamaşır falan lafı etmedi artık.

Beze ne diye bu kadar tepki veriliyor birilerine göstermek için değil çarşaf leke olmasın diye, ilk gecesinde çarşaf değişmeye mi uğraşacak.
Konu sahibi ekstra bez dikime falan da gerek yok yedek bir çarşafı iki kat falan et ser tamam.

Yuh bunu okumadan yorum yaptım onların niyet başkaymış, bu konuda niye bu kadar yüz göz oldunuz karıştırayına bundan sonra terbiyesizlik.

bende ilk giydiğimde korkmustum, resmen rahat nefes alamıyorum
gelınlık rahat olmazmıs zaten
yani korkma her şey normal

babydool ne ola ki

aboo senın yerınde ben olaydım heralde bakıre degıl damgası yerdım
benden kan gelmedı
bir bebegım var ve topluma göre hala bakıreyım zarım duruyor yani

bende ilk giydiğimde korkmustum, resmen rahat nefes alamıyorum
gelınlık rahat olmazmıs zaten
yani korkma her şey normal

babydool ne ola ki

Babydoll şortlu saten pijama takımı oluyor.

Konu sahibi gelinlik denen şeyin özelliği rahatsız olması zaten. Balayında kaburgamda koskoca bir morlukla dolaşmıştım.

Çarşaf bez mez de vermeyin sakın. Belli edin tepkinizi.

Sakın sakın o bez olayını yaptırma o gereksiz insanlara..Sanırım seni sahipsiz ve sakin başlı buldular salak salak konuşuyorlar.

Bir daha konu olursa; "saygısızlık etmemek için bişey demedim ama lütfen bu konu daha fazla uzamasın eşimle benim aramda olan bişey bu,bizim mahremimiz o yüzden müdahele etmezseniz sevinirim" de direkt,yoksa kapıda da bekler bu terbiyesiz cahiller..

Gelinliğin kolları yanlardan sarıyor sanırım sıkı yaptıysa bollaştırsın biraz salaş daha hoş duruyor. Ayrıca gelinlikler filan o kadar rahat olmuyor bir kere deli gıbı sıkıyorlar nişanda 3 gün kaburga agrısı çektim resmen ciddi ciddi.

İlk gece korkusu eşin anlayışlı olursa atlatırsın. Herşey eşinde biter.

O çarşaf muhabbetine de hiç girme. Kocam ve ben bilirim neyin ne olduğunu 3.kişilere hiç gerek yok de olsun bitsin taviz verme bu konuda. Sene 2016 ne bu cahillik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…