Ciddi misin? Valla ben bu olayin normal olmadgni gostermek icin bilerek daha abarti tepki veriyorum genelde, farkindalik yaratmak icin. Cok üzücü böyle seyler... Icim şişiyor. Nasil boyle seylere mahal veriyor hic anlamis degilim. Saka gibi. Insanlar ne zaman hayatlarinin sadece kendilerine ait oldugunu anlicaklar?Konu sahibi akademisyen :))))))))))))))))))))
Çok tuhaf de mi
Kız bakire değilse ne oluyor yani?
Öldürüyorlar mı, yoksa intihara mı zorluyorlar?
O kızlar ne oluyor yani?
Kızlar bu da dert mi demeyin ama gerçekten kabusa dönüştü. En büyük korkum gelinlik haline geldi. Provalarda herşey çok güzeldi. Son provada gelinliği giydiğimde şunu farkettim ki kollarımı çok rahat hareket ettiremiyorum. Sürekli salaş ve rahat şeyler giyen biri olarak ciddi ciddi korkmaya başladım. Mesela elimle boynumu kaşımak istesem yapamam çünkü bir yere kadar kaldırabiliyorum çok korkunç
Herkesin mi böyle benim gelinliğim mi problemli
İkinci korkum da ilk gece korkusu. Herkes bana iç çamaşırı aldın mı babydoll aldın mı filan diye soruyor. Bir gecelikle bir takım çamaşır aldım sadece. Başka ne almam lazım. Nasıl şeyler alabilirim hiç bilmiyorum. Ailem yanımda değil iki aydır tüm hazırlığı tek başıma yaptım moralim bozuldu.
En son dün akşam konuşurken nişanlımın teyzesi herşeyin hazır mı filan derken öğrendim ki ilk gece için kesilmesi gereken bir kumaş varmış. İşte iz kalıyomuş çarşafta bilmem ne bi sürü şey söylediler. Ağlayasım geldi. Neden kimse bana yardım etmedi annem niye hiç anlatmadı bunları. Çok kötüyüm
Evet evliyim, çarşaf da kayınvalidemler tarafından değil kendi annem tarafından verildi. Çünkü ufak bi yarada bile çok kanamam olur, böyle olacağı belliydi yani. Eğer çarşaf sermeseydim kaldığım otelin çarşafı batacaktı o zaman daha mahçup hissederdim kendimi.NE KAN akıyorki yatak batsın çarşaf batsın
evli misiniz çok merak ettim
Teyzeye çok sinir oldum ne kumaşı ne kesmesi ne izi bunu da bir kadın bir kadına yapıyorya ne diyemim tıka kulaklarını canımKızlar bu da dert mi demeyin ama gerçekten kabusa dönüştü. En büyük korkum gelinlik haline geldi. Provalarda herşey çok güzeldi. Son provada gelinliği giydiğimde şunu farkettim ki kollarımı çok rahat hareket ettiremiyorum. Sürekli salaş ve rahat şeyler giyen biri olarak ciddi ciddi korkmaya başladım. Mesela elimle boynumu kaşımak istesem yapamam çünkü bir yere kadar kaldırabiliyorum çok korkunç
Herkesin mi böyle benim gelinliğim mi problemli
İkinci korkum da ilk gece korkusu. Herkes bana iç çamaşırı aldın mı babydoll aldın mı filan diye soruyor. Bir gecelikle bir takım çamaşır aldım sadece. Başka ne almam lazım. Nasıl şeyler alabilirim hiç bilmiyorum. Ailem yanımda değil iki aydır tüm hazırlığı tek başıma yaptım moralim bozuldu.
En son dün akşam konuşurken nişanlımın teyzesi herşeyin hazır mı filan derken öğrendim ki ilk gece için kesilmesi gereken bir kumaş varmış. İşte iz kalıyomuş çarşafta bilmem ne bi sürü şey söylediler. Ağlayasım geldi. Neden kimse bana yardım etmedi annem niye hiç anlatmadı bunları. Çok kötüyüm
Oradan da mezara herhalde?
Hiç denk geldiniz mi sahi?
Ben bunu çok merak ediyorum.
Bu tarz adetler içinde yaşayıp esnek kızlık zarına sahip olan kadınlara ne yapıldı, onlar bu forumda var mı ki elbet vardır.
Bunları çok merak ediyorum.
Ya gerçekten öyle tam takım giyinmek mi gerekiyor ilk gece? Yani ne biliyim böyle bi zorunluluk mu var? Herkes istedigini giyemiyor mu ya?
Böyle zorunluluklar cok sıkıcı degil mi ?
Victoria Secret' in bride setlerinden almıştım ben.
Çarşaf falan hikayeydi bizim.
Ben o işi çoktan görmüştüm.
Söyleyen olsaydı ağzını yırtardım ama.
Ona ne oluyormuş.
Sen de diyemedin mi sanane diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?