Ya gerçekten öyle tam takım giyinmek mi gerekiyor ilk gece? Yani ne biliyim böyle bi zorunluluk mu var? Herkes istedigini giyemiyor mu ya?
Böyle zorunluluklar cok sıkıcı degil mi ?
Eşin teyzesi mi bu çok bilmiş teyze :))))))Benimde şimdi aklıma geldi, evi yerleştirirken siyah saten takım sermiştim...Hemen çok bilmiş bir teyze çıktı "aa siyah olmaz olmaz, nasıl görecek adam lekeyi" ...Sana ne dimi sana ne, bende diyemedim ohoo teyze biz o yollardan geçeli çok oldu diye :)
Eşin teyzesi mi bu çok bilmiş teyze :))))))
Damadın teyzesine gıcık oldum.
Öz teyzen bile bu kadar açık konuşmaz be, ona ne?
''Teyzenin niteliğinde yanılma'' diyorum ben :)Benim teyzem düğünden önce ki gün "sormak istediğin merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin" demişti :) Bende "senin merak ettiğin öğrenmek istediğin bir şey varsa sen de sorabilirsin" demiştim :)
Güzel ülkemde her düğün öncesi ortaya çıkan patavatsızlar işte...
Gerdekten sonra o bezi görmek te mi istediler yoksa. Ben tamamen ilişki sonrası kanaman olur o sebeple gerekli olabileceği için söylediler zannettim ilk mesajınızdan.Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibimoralim çöktü resmen
Mickey mouselu pijama giymiştim bütün günü o tarlatan derdiyle şarlatana dönüp gecelik mecelik gözüm görmedi
Valla bildiğin dalmaçyalı pijama giymiştim, günlerden 21 Aralık,,,kışın en uzun gecesi ,donmuşum zaten ne jartiyeri, ne takımı giydim sıcacık girdim yatağıma :)
KAN gövdeyi götürecek kadar bir kanamam olmadı hatta kanamam ilişki sonrasında 3 gün oldu ama insanların bunu bu kadar panik halde sorun etmesine şaşırıyorumEvet evliyim, çarşaf da kayınvalidemler tarafından değil kendi annem tarafından verildi. Çünkü ufak bi yarada bile çok kanamam olur, böyle olacağı belliydi yani. Eğer çarşaf sermeseydim kaldığım otelin çarşafı batacaktı o zaman daha mahçup hissederdim kendimi.
He sonrasında evime döndüğümde çarşafı yıkadım attım gitti. Sizin bunu yaşamamış olmanız başkalarının da yaşamayacağı anlamına gelmez.
Ay böyle bi secenek de varsa ben bunu seçiyorum
Yok canim babaevine gidiyo mesela daha iki sene boyle bi durum olmuştu kis bakire olmadigi icin eşiyle rahatsizim bahanesiyle birlikte olmamısti birgun ikigun bir hafta bir ay derken damat kızin birlikte olmak istememesi üzerine şupheleniyo kis o durumunu eşiyle daha önce konuşmamiş dügunden sonra mecbur kalıp soyleyince kızi babaevine yolladilar ama babaevinde öldurmüyolar okadarda degil artik bi cok cahilce bi zihniyet doğuda insan katletmiyolar aile ya kızini bağrina basar zorda olsa yada ailenin baskılarına dayanamayan kiz siğinma evine gider buda cok nadir bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?