4 gün sonra düğünüm var. Korkuyorum!

Siz eşinize gösterdiniz mi yani o kanı, ben ona bilir göstermeden attım utangaçlıktan :)
Ayrıca ilk gece hemen Nasıl yaptınız Yaa biz kaç gün yapamamıştık

Ne bezi ya? Bu ne cüret? Ben bunu söyleyemem kendi kızıma? Hemen yıkayınca geçer ne var ne yoksa . Ayrıca bulasmayadabilir. Ya da hiç gelmeyebilir.

Gelinligimin icine gelin ic camasiri aldim bustiyer jartiyer corabi virt zirt var icinde bide nisan alisverisinde kv gecelik almisti bitti gitti bez olayina girmeyim

Gelinliğin modelinden rahat değildir diken bayanla konuşun hal olur ikincisi Diğer konuda abartmışlar hiç kendinizi strese sokmayın keyfini yaşayın bu güzel Gününüzün

Şaka gibi konu, üşenmedim 20 sayfayı da okudum.
Kanlı bezin bereketi filan olmaz, bu teklifin altında iyi niyet aramayın.
Bu "Bezi sakla fırsat bulunca bakacağız kan var mı" demenin en üstü kapalı hali işte.
İğrenç bir zihniyet, gelenek adı altında yaşanan insanlık ayıbı.

Bu mahreme girme hakkını kendinde bulan akraba bozuntularına lütfen ağızlarının payını verin, bezi soran olursa hadlerini bildirin.

Pasif kalmayın sakın.

Ne izi kalıyomuş kumaşta ya o kadar kan mı geliyo? Bazı şeyleri ne kadar dramatize ediyoruz.

gelınlıgın rahat degıl demekkı
benım gelınlıgım cok rahattı

ne camasırı yaa zaten cıkıcak sen neyı begendıysen onu al cok almaya gerek yok zamanla olur bazı seyler

o carsaf meselesını hangı kadın cıkardıysa tee zamanında gebermıs gıtmıstır ama hala bu gerzek gelenegın devam etmesı bunu soylemelerı korkunc otesı cahıllık
o gerızekalılarla muhattap olma gozunu sevım
sen ve esın arasında olan ozel sey carsaf gormek ısteyen olursa esın hadlerını bıldırsın !!!

Siz eşinize gösterdiniz mi yani o kanı, ben ona bilir göstermeden attım utangaçlıktan :)
Ayrıca ilk gece hemen Nasıl yaptınız Yaa biz kaç gün yapamamıştık

Tutup göstermedim tabi.
Ama o anda doğal olarak gördü.
Ve kayınvalimlerde olduğumuz için çıkıp ben atamazdım.
Oyüzden o attı.
Noolcakki eşim sonuçta.
Valla benim kociş o konuda çok hırslı çıktı :))
Olmadan uyyamazdı muhtemelen.
Güç oldu ama geç olmadı diyeyim

bez ne yaaa nasıl oluyo yer bezi gibi bişey mi ? peki pozisyonu o beze göre mi ayarlıyorsunuz ? O beze kan damlasın diye. Gerdek gecesinde adamın beli tutulmasın sonra beynim yandı resmen saçmalık
Hakikaten ya ben de onu düşündüm, nasıl denk getiriyorlar?
Konu sahibi düğün gecende sevişmek zorunda değilsin, yatakta sevişmek zorunda da değilsin. İlk ilişkinde kanamak zorunda da değilsin. Bu bez meraklılarına üzüldüm çok renksiz bir cinsel hayatları varmış.
İşte hep birbirini sevmeden görmeden evlenen eskilerin korku gecelerinin ürünü bunlar. Aşkla sevişen insanlar olsalardı bugün böyle adetler olmazdı.

Ya gerçekten öyle tam takım giyinmek mi gerekiyor ilk gece? Yani ne biliyim böyle bi zorunluluk mu var? Herkes istedigini giyemiyor mu ya?

Böyle zorunluluklar cok sıkıcı degil mi ?
Ahaha yok yahu.
Daha hiç sevismemis insanların ilk geceden öyle tam takım giyinmeleri de komik değil mi ya, önce bi mevzuyu kavra sonra fantazi yaparsin.

Son düzenleme:
Kizlar size benim su bez olayini anlatayim da azcik gulun bnm ceyizim serildi beni yatak odasina sokmadilar zaten yatagi hazirliycaz die nese sonra eve geldik annem sonradan soyledi bolr bole bez serilir die ama gostermek icin degik yatagin kirlenmesin die cekmeyecede uc tane bez koydun kendinide ona silersin dedi bendr hoc bisey anlamadim utandim zaten nese ogun geldi ben yatagi bi actim beyaz kenarina bide kirmizi piko yaptirmis suslu anammm dedim bune cekmeceyi actim ondada kirmizi piko yaptirmis nese o an kaldiramadim tam yatagin ortasina sermisler o is bitti dedim sericek kadar ne oldu die bakim dedim bnm masallhim var bu kanama mevzusunda aleze kadar gecmisti o gece carsaf yikadim benm baya kanamam oldu yani o bez bile dayanmadi

Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibi moralim çöktü resmen
Biraz özel bir konu yazsam mı yazmasam mı bilemedim ama evet çarşafın kirlenebiliyor (başıma gelmişti) fakat makineye atınca çıkıyor öyle aman aman bir kan değil ki. Neyse sevmedim bu muhabbeti geçeyim :)

Aynı durum benim de başıma gelmişti biliyor musun, kendi tarafımızdan bir akrabamız aynı sana dedikleri gibi yatağın kirlenmesin (!) bir havlu ser, ben de sermiştim hala saklıyorum demişti aynı senin gibi sonradan ayıkmıştım olaya sonradan dünyanın binbir türlü hali var iftira atılırsa diye sakladım demişti. Öyle eski kafalı yaşlı biri de değil 30 yaşındaydı gayet eğitimli bir insandı. Ben de iftira aşamalarına falan gelindiyse öyle insanlarla bi dk daha işim olmaz kimseyi ikna etmek için de uğraşmam demiştim. Bir de dilimi tutamayıp eski eşime isim vermeden anlatmıştım olayı, hadi bekaret havlusu çıkar da yatağa koy diye uzun süre dalga geçip gülmüştü.

Nişanlına söyle. Ben böyle bir adetiniz olduğunu bilmiyordum. İlk söylediklerinde anlayamamıştım sonradan dank etti. Kusura bakma ama böyle birşeyi kabul edemem de.
Tüm sayfaları okumadım bir gelişme oldu mu bilmiyorum ama bence de bu şekilde söyleyin.

Benim gelinligim de çok rahatsızdı 2 gece giydim resmen eziyetti. Şimdi o geceye özel bi gecelik al sonra böyle mumlar filan al yatak odasına koy odaya girdiğinizde yak mumları hem los ışık olur hem romantik. Korkma sakın çok da korkulacak bişey değil. Zaten o anki zevkle afedersin can acın sana zevk verecek korkma skin

Benim annem çarşaf gösterme olayını yaşamış, ilk gecesini gözyaşları ile anlatır hep. Evlendikten sonra başka bir şehirde yaşayacakları için, ilk gece yanlarında olmasını isteyerek tutmuşlar , henüz inşaat olan bi evde ilk gecelerini geçirmelerini istemişler. Görümcesi olacak kişi de halam yani,
"Geceyi burda geçirin de ne olduğunu görelim" demiş !!!
Tabi benim saf anmem ağlaya ağlaya herşeye razı olmuş, babama da hissettirmemiş kendi ailesine de hissettirmemiş !

Gelinlik dediğin azıcık rahatsız olacak ki güzelliği orada bence.:) o bez vs konularınıda hiç takma he de geç.ben olsam bana bunu söyleyecek kadar yüz göz olmam.bence esin seni rahatlatıcak olan,boyle seyler düşünüp kendini sıkma,özel ve hayatında bir defaya mahsus özel bir
an olacak aklinda güzel kalsın.

Ahaha yok yahu.
Daha hiç sevismemis insanların ilk geceden öyle tam takım giyinmeleri de komik değil mi ya, önce bi mevzuyu kavra sonra fantazi yaparsin.

Heh yani insan havaya giremez ki. Öncesinde kıyı köşe kactigin adama da giyinilmez

Niyeymiş ya, ben gayet giydim Tabi önce çok hevesli istekliydim, stres yok bende, gayet bilgiliyim güya aman en fazla ne olabilir diye havalardayım. Sonra olay anında aaa ben bu işte yokum diyerek kaçmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…