Siz eşinize gösterdiniz mi yani o kanı, ben ona bilir göstermeden attım utangaçlıktan :)1- gelinliği hemen terzine onarttır, rahat et içinde.ama zaman yok diyosan, zaten 3 saat kalcak üstünde biraz rahat etmesen çok sorun olmaz sanki.
2- gelinliğin altından giyilcek çamaşırı gelinlikçi provadan önce giydirmiş olmalıydı sana. değilse ona göre gelinlik altı bi büstiyer jartiyer takımı alırsın.bi de balayı için bi kaç gecelik vs. yeterli.
3-ilk gece için kesilen kumaş vırt zırt. boşver onlara ne senin çarşafından. biz hallederiz de kestir at.
biz bişey sermiştik altımıza tek kullanımlık, yatak koruyucu. onu da attı eşim hemen kimseye göstermeden.
yani ilk gece onun ailesinde kalmak zorunda kaldığımız için öyle yaptık mecburen.
ama kendi evinizde olacaksanız zaten her türlü halledersiniz.
dip not: teyze herşeye burnunu sokmasın. onda da egosu tatmin olmayıversin. kocaman insanlarsınız neticede.
Ya ben hep gelecek diye hayal ediyordum, bi kaç damla bişey geldi, içimde kaldıNe bezi ya? Bu ne cüret? Ben bunu söyleyemem kendi kızıma? Hemen yıkayınca geçer ne var ne yoksa . Ayrıca bulasmayadabilir. Ya da hiç gelmeyebilir.
Aman boşver
Ya ben hep gelecek diye hayal ediyordum, bi kaç damla bişey geldi, içimde kaldı
Siz eşinize gösterdiniz mi yani o kanı, ben ona bilir göstermeden attım utangaçlıktan :)
Ayrıca ilk gece hemen Nasıl yaptınız Yaa biz kaç gün yapamamıştık
Hakikaten ya ben de onu düşündüm, nasıl denk getiriyorlar?bez ne yaaa nasıl oluyo yer bezi gibi bişey mi ? peki pozisyonu o beze göre mi ayarlıyorsunuz ? O beze kan damlasın diye. Gerdek gecesinde adamın beli tutulmasın sonra beynim yandı resmen saçmalık
Ahaha yok yahu.Ya gerçekten öyle tam takım giyinmek mi gerekiyor ilk gece? Yani ne biliyim böyle bi zorunluluk mu var? Herkes istedigini giyemiyor mu ya?
Böyle zorunluluklar cok sıkıcı degil mi ?
Biraz özel bir konu yazsam mı yazmasam mı bilemedim ama evet çarşafın kirlenebiliyor (başıma gelmiştiSöylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibimoralim çöktü resmen
Tüm sayfaları okumadım bir gelişme oldu mu bilmiyorum ama bence de bu şekilde söyleyin.Nişanlına söyle. Ben böyle bir adetiniz olduğunu bilmiyordum. İlk söylediklerinde anlayamamıştım sonradan dank etti. Kusura bakma ama böyle birşeyi kabul edemem de.
Ahaha yok yahu.
Daha hiç sevismemis insanların ilk geceden öyle tam takım giyinmeleri de komik değil mi ya, önce bi mevzuyu kavra sonra fantazi yaparsin.
Ahaha yok yahu.
Daha hiç sevismemis insanların ilk geceden öyle tam takım giyinmeleri de komik değil mi ya, önce bi mevzuyu kavra sonra fantazi yaparsin.
Heh yani insan havaya giremez ki. Öncesinde kıyı köşe kactigin adama da giyinilmez
Niyeymiş ya, ben gayet giydimTabi önce çok hevesli istekliydim, stres yok bende, gayet bilgiliyim güya aman en fazla ne olabilir diye havalardayım. Sonra olay anında aaa ben bu işte yokum diyerek kaçmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?