Acımayacak zannediyordumNiye ya..en güzeli evlenmemek sanırım
ilk gece için kesilmesi gereken bir kumaş varmış. İşte iz kalıyomuş çarşafta bilmem ne bi sürü şey söylediler.
ya bana önce git sen patiska kestir biz anlatıcaz muhabbeti yaptılar. kestim geldim sonra işte bunun kenarları apılcak zaman ok terziye götürelim dediler kaynanam görümcem teyze 3ü bir arada. sonradan da anlattılar filan. şok içinde kaldım tamam dedim ama şimdi siz böyle deyince de haklısınız. ne alaka diye düşünmeye başladım. saklanırmış bereket olurmuş bilmem ne bir sürü şey söylediler...
Çok moralimi bozdu bu durum. öyle kalıverdim karşılarında.
Ben bir bez biliyorum esinin teyzesi icin de neyse ....
Carsafin altinda alez olsun yeter.
Duyan da oluk oluk kan akcak sanir
Kızlar bu da dert mi demeyin ama gerçekten kabusa dönüştü. En büyük korkum gelinlik haline geldi. Provalarda herşey çok güzeldi. Son provada gelinliği giydiğimde şunu farkettim ki kollarımı çok rahat hareket ettiremiyorum. Sürekli salaş ve rahat şeyler giyen biri olarak ciddi ciddi korkmaya başladım. Mesela elimle boynumu kaşımak istesem yapamam çünkü bir yere kadar kaldırabiliyorum çok korkunç
Herkesin mi böyle benim gelinliğim mi problemli
İkinci korkum da ilk gece korkusu. Herkes bana iç çamaşırı aldın mı babydoll aldın mı filan diye soruyor. Bir gecelikle bir takım çamaşır aldım sadece. Başka ne almam lazım. Nasıl şeyler alabilirim hiç bilmiyorum. Ailem yanımda değil iki aydır tüm hazırlığı tek başıma yaptım moralim bozuldu.
En son dün akşam konuşurken nişanlımın teyzesi herşeyin hazır mı filan derken öğrendim ki ilk gece için kesilmesi gereken bir kumaş varmış. İşte iz kalıyomuş çarşafta bilmem ne bi sürü şey söylediler. Ağlayasım geldi. Neden kimse bana yardım etmedi annem niye hiç anlatmadı bunları. Çok kötüyüm
neyin başı tutuluyor ben onu anlamadım nasıl yaniAbimin dugununde ; o dugun telasinda dugun ortasinda beni bulup kenara cektiler aksam senmi gotureceksin dediler bende yok sadic goturecek dedim yok erkek olmaz kiz olmali dediler nolacakki evin onune birakip gider dedim yok o degil evde senmi kalacaksin bezi almak icin basini senmi tutacaksin dediler
bennde "ay yok o neymis bizde yok oyle seyler zaten yorulmusum eve gider yatarim dedim
en güzel zamanında seni soktukları sterese bak.nişanlına söyle ben baştan anlamadım ama istemiyorum de versin ağızlarının payını. inşallah anasının ağzına bakan biri değildir. bunu kesinlikle bilmeli.Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibimoralim çöktü resmen
Gelin kaçmasın diye!neyin başı tutuluyor ben onu anlamadım nasıl yani
gerçekten mi? yani biri gelinin kafasını tutup sabitliyor damat da gereken şeyleri mi yapıyor? o sırada tutan nereye bakıyo?Gelin kaçmasın diye!
Bana da düğün bittiğinde tek mi gönderecekler uzak yol küçücük kız olur mu öyle falan saçmalar söylendi. Guldum geçtim. Küçük dedikleri 24 yani.
Yok kardeş öyle değil kapıda biri bekleyip çarşaf alıyor. Hoş ha yanlarında olmuş ha kapıda farkeden birşey yok ki! Ay sinirlerim bozuldu hala kaldı mı mahremiyete karışan bu cahillerden ya hu!?gerçekten mi? yani biri gelinin kafasını tutup sabitliyor damat da gereken şeyleri mi yapıyor? o sırada tutan nereye bakıyo?
kimse kusura bakmasın, bakarsa da baksın ama hayvan bile tenhada çiftleşiyo. birinin odasına başkasını gönderip sen sabitle ne demek ya.
vallahi şoktayım teşekkür ederim aydınlattınız da aydınlanma denir mi buna. iyi ki tamam dememişsiniz yazıklar olsun insan mı onu yapanlar.
ay aklımı aldın gelin kaçmasın diye diyince biri kafasından tutup sıkıştırıyo sandım kadını. gene de insanlığa sığmaz isterse sokak kapısında beklesin..Yok kardeş öyle değil kapıda biri bekleyip çarşaf alıyor. Hoş ha yanlarında olmuş ha kapıda farkeden birşey yok ki! Ay sinirlerim bozuldu hala kaldı mı mahremiyete karışan bu cahillerden ya hu!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?