4 gün sonra düğünüm var. Korkuyorum!

ilk gece için kesilmesi gereken bir kumaş varmış. İşte iz kalıyomuş çarşafta bilmem ne bi sürü şey söylediler.

Saçmasapan bir şey olduğu icin annen söylememistie oyle bir şey doğal olarak bosver. Özel konularda söz hakkı verme onlara bence.

Millete neymiş senin çarşafından namus bekçisi mi olmuşlar hey Allahım sakın boyle birseye izin verme.

İlk geceden korkma illa o gun olmak zorunda değil.ilk once birbirinizin vucuduna alısmanız lazım tabi bu erkekler için kolayda senin için biraz da olsa zaman alabilir
Gelinliğe gelince benimkide rahat değildi

gercekten o carsafı almayı dusunuyor musun ?

bunu neden sana nısanlının teyzesı soyluyor

bana gore ayıp
hıc anlamıyorum mıllete ne .

bırde bakmak ıster bu cahıller

Igrenc ya off :/

Ilk gece olayini cevrendeki kimseyle konusma, paylasma, mahrem kalsin derim.. Cahil cahil seyler de duymamis olursun boylece.. Hem burdaki hatunlar daha cok fikir verir..
Gelinlikler genelde cok rahat degil bence ama bilemiyorum kesimi mi sorunlu seninkinin?
Bi de alakasiz olacak ama cidden merak ettigimden soruyorum; problem kalmadi degil mi ailesi ile ilgili?

Şu bez olayına takıldım.Kesinlikle saçmala bez falan kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin.Ha yatağı düşünüyorsa sıvı geçirmez alezlar var ser çarşafın altına her zaman kullanırsın hem adet dönemlerinde de sıkıntı olmaz.Ayrıca hiç mi adet kanın çamaşırana yatağına bulaşmadı gayette yıkayınca çıkıyor.ZAten gelen kan 1-2 damla adet kanaması gibi yoğun bişey yok .​

Ben bir bez biliyorum esinin teyzesi icin de neyse ....

Carsafin altinda alez olsun yeter.
Duyan da oluk oluk kan akcak sanir

Aynen ya burada bile abartan varsa artık. . Alez yeter iste. Carsaf da batacak bile olsa batsın o iğrenç bez mantığından milyon kat iyidir

Eskide kalmış öyle şeyler boşver yaa sen keyfine bak

Hayatının en güzel zamanları olacak. Mutluluklar şimdiden

salak saçma adetler olduğu için anlatmamıştır annen
öyle ahım şahım şeyler giymeye çok da gerek yok
zaten üstünde fazla durmayacak bişeye cok para verme :)

teyzesi gitsin olmayan beynini kessin cahil sapık kadın.
senin kanınla zevk alacak heralde terbiyesiz.

bu aileye gideceğinden emin misin sen ya ?
bu lafı duysam soğurdum

neyin başı tutuluyor ben onu anlamadım nasıl yani

Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibi moralim çöktü resmen
en güzel zamanında seni soktukları sterese bak.nişanlına söyle ben baştan anlamadım ama istemiyorum de versin ağızlarının payını. inşallah anasının ağzına bakan biri değildir. bunu kesinlikle bilmeli.
benden kan gelmedi hafif bi leke vardı sadece. senin teyze gibi bi dangalak cahil benim başımda olsaydı, ona göstercek ispatım olmazdı. kendim bile zor gördüm çünkü. bekar değil kız değil bu diye boşatırdı
zamanında kapı önünde bekleyen bi yenge oluyomuş bide o çarsafı görmek. öyle stres altında tabi çok kan olur.
bu kadar üzülme o cahil kaynana görümce teyze üçlüsü yüzünden.bundan soonra herseye burunlarını sokmasına izin vermezsin öğrenmiş oldun.

neyin başı tutuluyor ben onu anlamadım nasıl yani
Gelin kaçmasın diye!

Bana da düğün bittiğinde tek mi gönderecekler uzak yol küçücük kız olur mu öyle falan saçmalar söylendi. Guldum geçtim. Küçük dedikleri 24 yani.

Gelin kaçmasın diye!

Bana da düğün bittiğinde tek mi gönderecekler uzak yol küçücük kız olur mu öyle falan saçmalar söylendi. Guldum geçtim. Küçük dedikleri 24 yani.
gerçekten mi? yani biri gelinin kafasını tutup sabitliyor damat da gereken şeyleri mi yapıyor? o sırada tutan nereye bakıyo?
kimse kusura bakmasın, bakarsa da baksın ama hayvan bile tenhada çiftleşiyo. birinin odasına başkasını gönderip sen sabitle ne demek ya.

vallahi şoktayım teşekkür ederim aydınlattınız da aydınlanma denir mi buna. iyi ki tamam dememişsiniz yazıklar olsun insan mı onu yapanlar.

Kardeşim mahremiyetine kimseyi ortak etme. Bu ne dinen ne de ahlaken doğru birşey değil. Kimseye birşey ispat etmek, kimseyi ozelinle muhatap etmek zorunda değilsin. Lafını esirgeme sakın.
Bana da zamanında ilk gün için kendi evim değil elti evinde olup bir hafta orda durup aileye alisacaksin dendi. Yine guldum geçtim. Uçak biletlerimizi de aldık önceden kimseye laf vermedik. Sinir oluyorum böyle herşeye burnunu sokan insanlardan. Fırsat dahi vermeyin konuşmalarına lafları ağızlarına tikilsin kalsın.

Yok kardeş öyle değil kapıda biri bekleyip çarşaf alıyor. Hoş ha yanlarında olmuş ha kapıda farkeden birşey yok ki! Ay sinirlerim bozuldu hala kaldı mı mahremiyete karışan bu cahillerden ya hu!?

Bu çarşaf adetini hayatımda ilk kez bu sitede okudum ve acaip şaşırdım. Bu insanlar bekaret kanıtı isteyecek kadar mutasıp. Ama iki insanın cinsel hayatını ortaya dökecek kadar marjinaller...

Güzelim geç bunları. Gelinlik zaten rahat bir şey değil. Giyeceğin çamaşır babydoll vs sadece on saniye üzerinde kalacak. Kan lekesinede bire bir deterjanlar var. Hayat bu kadar zor değil.

Benimde gelinliğim daracıktı 150 kiloydu hareket kabiliyetimde sıfırdı. İlk gece korkuna gelince benimki 20 li yaşlarımın başında saçma sapan bir ilişkide olmuştu ama çok acıda duymamıştım öyle aman aman bi kanamamda olmamıştı azcık pembe bir şeydi. Yani kolun kopuyomuş gibi kafanda büyütme altı üstü ince bi zar. Aslında düşününce güzel heyecanlar bunlar. Eşinle ilk defa o gece birlikte olacak olman hayatındaki ilk erkek olması. Ben bunları yaşayamadım. O gece benim için bir önceki geceden farksız herhangi bir geceydi. O yüzden özel ve güzel bir şeyi bir kabusa çevirme bence. Güzel bir anı göreve mecburiyste çevirme. Kimle nasıl yaşadığın önemli hayatının geri kalanında ilk tecrübeni öyle hatırlayacaksın sonuçta. Benden tavsiye güzel yanlarına odaklan..

Yok kardeş öyle değil kapıda biri bekleyip çarşaf alıyor. Hoş ha yanlarında olmuş ha kapıda farkeden birşey yok ki! Ay sinirlerim bozuldu hala kaldı mı mahremiyete karışan bu cahillerden ya hu!?
ay aklımı aldın gelin kaçmasın diye diyince biri kafasından tutup sıkıştırıyo sandım kadını. gene de insanlığa sığmaz isterse sokak kapısında beklesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…