4 gün sonra düğünüm var. Korkuyorum!

Gelinlikle rahat edemezsem diye stres yaşamaktansa, vakit varsa eğer gelinlikçiye acilen düzelttirirdim. Adı üstünde özel dikim :)
İlk gece çamaşırına bende karar vermedim ama bustiyer,babydoll rahatsız edici bana göre, normal hoş bir takım yeterli.
Çarşaf kısmını ağzım açık okudum Ne meraklı bu insanlar mahremiyete. Tövbe tövbe

Gelinliğe gelince kesinlikle hemen gelinlikçiye gotur başında bekleyip tamir ettir. Bir arkadaşımın da öyle dar yapmışlar çok önemsemedi ama kollarını kanatmis gelinlik.

Bereket mereket saçmalamışlar dini yorum yapmak için söylemiyorum da bi kere o kanı eşin ve senden başkasının görmesi haram. Kıçlarından uydurmasınlar bereket olur diye. bez olayını kuzenlerime çok defa söylediler ve onların ilk gecesi berbat geçti korkudan. Demek ki çok kanayacak diye düşündükleri için. Hep duyduğum için ben de çok korktum bir süre kaçtım hatta. Ama olduğunda da eşimin anlayışı sayesinde kesinlikle kanama olmadı. Afedersin hayvan gibi abanmazsa da öyle anlatıldığı gibi aşırı kanama asla olmaz korkma. Lavaboda leke gördüm sadece. Kv görümce hele ki teyzesinin ne haddine yaa giyeceğin geceliğe kadar onlara ne?? Kendileri babydoll mudur nedir ondan mı giymişler gerdekte? Ben bildiğin pamuklu külot giydim kime ne yani.. Lütfen burunlarını sokmalarına izin verme, bu konular mahrem şeyler hoşlanmıyorum de kapat. Umarım eşin de çarşaf gösterme meraklısı değildir

Senin gelecek yada gelmeyecek kanının bezinden nişanlının teyzesine neymiş beee
Tersle şimdiden bunu diyen başka şeylerle devam eder

Abarticak bisey yok al bir alez sar gitsin uzerinede normal bi carsaf tamm dir.
himm konuda carsaf olayi
anamizin kuzlik zamanindan kalma
ben kizkardesim gelinlerimiz ne biliyim kaldimi boyle ayip seyler
yuh be

Hala bu bezdir kumastir nedir yaaa nekadar yobazca.sakin oyle bisey yapma cnim.ayarlatabilirsen ayarlat gelinligini bence.rahatsiz olma en guzel gununde.korkucak bisi yok kendini sikma yeter )))

Kendileri hayatlarında kaç kere babydoll görmüş acaba? Allahım bu insanlar neden herşeye karışıyor ya
Ayrıca ne öyle çarşaf kan man, kurban mı kesiceniz sanki inanma öyle şeylere
Çarşaf getiren, teklif eden olursa da sok lafını tersle

İz kalma mevzusu mu hangi devirdeyiz artık.Ben hic öyle bir sey almadım yanıma. Karıştırmayın kimseyi eşinizle sizin aranızda özel olam seyler bunlar. Bana kimse sormadı bir sey. Annemle bile konuşmadık bu mevzuyu.

Gelinlik zaten rahatsız bir sey salla bu mevzuyu da. Bir günlük giycen bir sey

Siz turkiye'de yasamiyorsunuz sanirim?
Vahsi anadolu geleneklerini hic mi duymadiniz? Akrabalari damadi sirtina vura vura odaya sokar hepsi odada olup bitenleri kapidan dinlerler. Yani kadinin evlendigi geceki karsilasmayi cinsler ara savas talimine donustururler. amac "vahsi yaratik" olan genc kizi "mudahele"ile kadinlastirmaktir. Sabah bir nevi evliligin yururluluge girdigi, erkegin "iktidari"nin ispati ve kizin ilk iliskisi oldugu bu insanlik disi yontemle tum dunyaya duyurulur. Dusunun yuz yillardir bunu 13-14 yasinda cocuk gelinlere uyguladiklarini, hala da doguda suregelen gelenekler bunlar. Bu vahset Anadolu "gelenekleri" hic bir mizah anlayisi olmayan, kadini mal yerine koyan bir "namus " anlayisinin parcasidir. bunun bir Turk gelenegi degil ortadogu sacmaligi oldugundan eminim. Ermenilerde de damat ailesine ertesi sabah kirmizi bir elma getirmek zorundadir.

Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibi moralim çöktü resmen
Siiz de ben bakire degilim deyin, bende kan man yok! Hadeee gidin isinize! Bacagimin arasinda ne ariyorsunuz deyin.
Vampir psikopatlar.

Gelinliklerin hepsi oyle. Birkac saat idare ediver.
Su camasir olayina takilma. Ben de hic oyle jartiyermis falan giymedim mesela. Ne sanki cok biliyomusum kurdu olmusum bu islerin gibi,p ne oyle. Sanki meraklisiyim falan gibi.. kendime yakistirmadim bilmiyorum.
Sade bi sutyen takim giymistim o da edepliydi
Sen de oyle yap bence,ya da nasil istiyorsan oyle takil.
Ilk gece korkunc birsey degil aslinda,heyecan duyulmali korku degil. Ama beklentiler fazla oluyo bilmem ne,insan napcagni bilemiyo.. ilk gece birsey olamayabilir de. Cok da buyutmeyin yani. Bu kadar kasilmayla buyutmeyle olamaz belki. Siz relax takilin bosverin bezi mezi. Biz de hic birsey kullanmadik. Geri kafalilik.

Kız bakire değilse ne oluyor yani?
Öldürüyorlar mı, yoksa intihara mı zorluyorlar?
O kızlar ne oluyor yani?
Demek ki siz de Turkiye'de yasamiyorsunuz ve ne namus cinayetlerinden, ne cinnet gecirip aileleri katleden damatlardan, ne cocuk gelinlerden, ne ilk gece tecavuz edilen kadinlardan zerre haberiniz yok.
Nasil korudunuz kendinizi, duymadan geldiniz bana da formulunu verebilir misiniz?

haberi olduğu için öyle yazmış ve vahşete dikkat çekmiş olabilir mi sence? @elvanelvan88

hani ya öldürürler böyleleri ya da intihara zorlarlar. bunların zihniyeti böyledir demek istemiş arkadaş. demiş de zaten.

O çarşafa iz geçmesin saçmalığını bize de yapacak oldular ama eşimle karşı çıktık. İlk gece milletin dediği gibi korkulu değil rahat ol, tabi eşinin seni rahatlatmasına da bağlı. Umarım çok Mutlu olursun:)

yoo türkiyede yaşıyorum..
dediğiniz orta çağdan kalma çarşaf gösterme adetini duydum tabi ama konu sahibesi bezden bahsetti kendisine bez yaptırmışlar vs.. öyle birşey duymadım zaten duymadığım içinde konunun başlarında göstermek amaçlı bir bez olduğunu da anlamadım.. hatta konu içinde çeyizinde dantelli bezi olanlar varmış onuda öğrenmiş oldum..
nuh nebiden kalma adetlerin hala uygulanıyor olmasının gelenekle falan alakası olduğunu sanmıyorum..
kadını her açıdan sindirmek için erkek beyninin çıkardığı uydurmasyon zımbırtılardan bir tanesi olmaktan öte bir anlamı yok..

Onlarin haddine mi ya senin carsafna bakmak istemek. Kusura bakmayin ama ben boyle bir rezilligi yapmam esimle ozelime karismayin lutfrn

Rastgelmemeniz normal ilk gece öküz gibi kadinin üzerine abanan hart hurt yapan adamlar yüzünden illaki kan geliyor.

Burda ilk gece kadina abanip korkutup sonra niye olmuyo diye üste çıkan adamlari da okumuştu zamaninda bu gözler. sinirim bozuluyor kadınlara böyle seyleri reva görenlere.

Neyseki azalmis dediginize göre bu bile gelisme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…