4 gün sonra düğünüm var. Korkuyorum!

anneni suçlama suçlanacak biri varsa oda teyzen.anlatılacak bişi yok saçma sapan laf bunlar bez falan iğrenç durumlar.bu işler insanın özeli adı üstünde sana özel teyzeye ne olaki.

Ayy malesef bizde de vr o adetler .
Benimdeyastigimin altinakoymuslardi bezi . Dugun bittiginde dayimin esi soyĺmisti boyl boyle diye . O an onu bozmak istemedim yengemi.. he he dedm gectim .. ama cok utanc vericiydi ... bide ertesi sabah aramazmi oldumu diye.. gèlde sinirlenme.. fena bozmustum onu

Ayy L labfaresi sakin ol sevdiginle evleniyorsun mutlu olmaya bak.
hiçbirşeyi hickimseyi takma.
soylemesi kolay yapması zor.

Benim regl zor geçiyor malesef ben yataga bişey seriyorum o dönem
Evlenirken de teyzem bisey verdi bez işte
Ama nevresim temiz kalsin diye kullandim sonra kendim yikadim kimse bakma talebinde bulunmadi bulunamazdi terslerdim zaten. Ben normalde kullandığım için tuhaf gelmedi sadece iki damla için bukadar olay olmasini anlamıyorum.
Zaten ilk gün olmayada biliyor esnek olan kadınların. Ayy neyse boşver umarım esin takilmiyordur buna.

Ya çok nadir oluyo boyle seyler ki ben bizim o yorelerde boýle bişeye rast gelmedim ama eşine güvenip bu durumu yasayan bazilarinin eşleri koluna yada herhangi gozukmeyecek bi yerine çizik atip kanatan oluyomuş buda cok istisnai bi durumda tabi

Kız çıkmayanı ne yapıyorlar diyeyim o zaman ben kısaca.

Abimin dugununde ; o dugun telasinda dugun ortasinda beni bulup kenara cektiler aksam senmi gotureceksin dediler bende yok sadic goturecek dedim yok erkek olmaz kiz olmali dediler nolacakki evin onune birakip gider dedim yok o degil evde senmi kalacaksin bezi almak icin basini senmi tutacaksin dediler

bennde "ay yok o neymis bizde yok oyle seyler zaten yorulmusum eve gider yatarim dedim

İç çamaşırı olayına takılmayın hiç esas olan tutku ve istektir gerisi Fas'a fiso.
Aldıklarınız yeterli bence sonra Zaman geçtikçe alırsınız gönlünüze göre yavaş yavaş.
Anneniz de gerekli görmemiştir çünkü o çarşaf olayı çok manasız ortalık kan gölüne filan dönmüyor zira hatta hiç kan bile gelmeyebilir bu da gayet normaldir.

Umarım sen yok dediğinde , bu iş için gönüllü başka birini bulmamışlardır .

Ayıp ya , cidden çok ayıp .

Ay ne igrenc yaa.nasil musade ettiniz boyle bi seye.bayan sagdica gel Allahim ya rabbim

Cinnet sebebi.bunu isteyen aileden ogullari icin uroloji raporu isteyin.gorsunler gurur kirmak nasil bisey
Hakkaten di mi? Oğullarının raporuna da yatak odası kapısına assınlar, "şeeyedebiliüüür "oğlumuz.

İğrenç zihniyet, cahil insanlar...

Söylediğin kişiler erkek tarafı.Akıllarınca bakireliğini kontrol edecekler.Hiçbir şeyine karıştırma eşinle o gecenin tadını çıkart.Erkek için senin iç çamaşırı olarak ne giydiğinin önemli olmadığını düşünüyorum.

Hakkaten di mi? Oğullarının raporuna da yatak odası kapısına assınlar, "şeeyedebiliüüür "oğlumuz.

İğrenç zihniyet, cahil insanlar...

ya sadece erkek ailelerinde olan bir zihniyet değil bu.
bizim yakın akrabalardan biri (erkek) evlendi, işte anne babası çok yaşlı diye kız tarafı anneme danışmış, isterseniz gelip çarşaf bakabilirsiniz demişler. annem yazık kadın bir şey diyememiş, neden bizde yok öyle bir adet dememiş bilemiyorum. neyse Allahtan bu akrabamız olan damat olur mu öyle şey diyip, sabah kendi atmış çarşafları makineye de konu kapanmış.
annem öyle bir şey yapsa onun adına ben utanırdım.

İlk gece giyilen gecelik kadar gereksiz bir şey yok zaten.
O teyze ne cüretle sana bunları sorabiliyor ki? Yol yordam bilmeyen biri. O leke olayı pis bir adet sadece. Çarşaf dene şey diğer çamaşırlarla birlikte yıkandı gitti.
O teyzeye ne sizin ilk gecenizden. Sakın meydan verip eziklenme böyle tiplere.

Gelinlik kollarını terzine bence söyle evet rahat olmaz gelinlik ama kol kaldıramayacağn kdr değil. Ayrıca istediğini al giy kendini nasıl iyi hissediyorsan o sekilde giyin sonucta ilk gece tecrübe yok bisey yok fantaziye de gerek yok.
Allah aşkına hala çarşaf olayı kaldı mı yani neden bu kdr önemli millet için o kan ? Eşin gormuyor mu bitti gitti iste. Allah Allah ya hala biseylern kanıtı peşine dusms insanlar. Ne yani o kan gelmezse ne yapacaklar ??! Yaka paça dışarı mı atacaklar ??!!!!! Bazı kadınların gelmiyor bile ayıptır böyle şeyler !!

illa kan gelcek diye bişey yok, olaki geldi gelirse gelsin oturup onu mu düşüncen, bence sadece güzel bi sütyen klot takım yeter gelinliğin altında, zaten babydol falan görmeyecek gözü, gidip bi de onu giyip olayı soğutmana gerek yok yani
bence bu bez saçmalığına kafanı takma, anın tadını çıkar, sonuçta ilk kez yaşayacaksın

Akrabalarlada bu konuyu konuşma sana tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…