4 gün sonra düğünüm var. Korkuyorum!

Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibi moralim çöktü resmen

Sen muhatap olma nişanlın konuşsun annesine bize karışmayın desin.Yüzgöz olmayın şimdiden.Ya da duymamazlıktan gelin.

Canim benim gelinligimde kol kısmi pek rahat degildi terzim duzeltti sen de duzelttir
Dugunume 17 gun var ama esimle nikahimiz kiyildi aman aman ic camasirinda almadim su an 2 geceligim var jartiyer falan giyemem zaten rahatsiz olurum
Esimle 3 gundur evdeyiz ama bocek temizlemekten birbirimize vakit ayiramadik uykusuzuz
Ayrica senin yatagindan carsafindan o teyzeye ne oluyor batarsa batsin sanki cuvalla kan gelecekmis gibi insani strese sokuyorlar kime ne yahu senin ortunden camasirindan tepemin tasi atti ya

Yo yoo, bu işin kız tarafı erkek tarafı yok zaten. Kızlarda bu olaya izin verdiğine göre demek normal karşıyorlar. Zihniyet dediğin gibi aynı.

Yazdığını ilk okuduğumda anlamadım; kim yaşlı, bu örnekte de damat yaşlı diye adamı mı kontrol etmek istiyorlar dedim bir an

Umarım sen yok dediğinde , bu iş için gönüllü başka birini bulmamışlardır .

Ayıp ya , cidden çok ayıp .
yok anneme gitmisler annemde bizde boyle seyler yok demis
bizden biraz korkmuslardi biraz niyeki biz dogu anadoluya yakiniz (guneyde akdeniz bolgesindeyi) orf adetimiz agir gelir diye dusunuyolardi ama bizden cok onlarda vardi

1.Gelinlikler hep rahatsizdir zaten benimkide çok agırdi mesela
2.bi çamaşırciya gir canim orda sexi bir süru çamaşır gecelik ve ihtiyacin olabilcek herseyi bulabilirsin ve ne alip ne almadigindan kimene özelin senin
3.eger bakireligini kontrol amacli söyluyolarsa eşıne gereken ispati zaten yapmş olcaksın gerisi kimseyi alakadar etmez öyle carsaf goster muabbeti filanda olursa asla böyle bisey yapma cok mrk ediyolarsa kocana sorsumlar ama suda var o sira kanama olup akabilir o nedenle yatagin altina koruyucu alez eski carsaf filanda ser alt tarafa cünkü yataga gecerse o zaman skinti..güzel zamanlar takma kimseyi:)

Ben bir bez biliyorum esinin teyzesi icin de neyse ....

Carsafin altinda alez olsun yeter.
Duyan da oluk oluk kan akcak sanir

Sererken belli etmesin manasında demiştim. Yani bereket vs. Muhabbetleri havada uçuşmuş da benim söylediğimin onunla alakası yok sırf yatağın çarşafı ve yatak batmasın diyeydi.
NE KAN akıyorki yatak batsın çarşaf batsın

evli misiniz çok merak ettim

Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibi moralim çöktü resmen

Herkeste öyle leke yapacak kadar kan gelecek diye bir şey yok, misal benden hiç gelmedi. Sadece vc gittiğimde peçeteye 2 damla gelmişti.
Ayrıca leke yapacak kadar gelirse de, kan lekesini çıkaracak deterjanlar var rahat ol:) Öyle aman bez sereyim ona bulaşsın falan olacak iş değil.
Bez için -- ben ne için olduğunu bilmiyordum sonradan anladım, gerek yok, ben önlemimi alırım siz merak etmeyin de. ısrar ederseler işi terbiyesizliğe vur, o kadar tepişmeye bez mi durur altımızda de

Bi arkadaşim evlendiğinde eşinin yengesi ertesi gün gelmiş ispat isterim diye tutturmuş arkadaşta eşine söylemiş durumu... Eşi sevdiğim kadının kızlığı beni benim erkekliğimde sadece onu ilgilendirir diyerek yengeyi kovmuş bu tarz muhabbetlerde hep aklima gelir ve gülerim. Konu sahibi net cevap verip susturmazsanız işiniz zor gözüküyor.

Babaevine gidiyo

Baba evinde de namusumuzu iki paralık ettin diye öldürülüyorlar. Ama bu arada ergenliğe giren oğlunu geneleve kendi eliyle götüren baba yapıyor bunu değil mi?
Şu iğrenç zihniyet bu topraklardan gitmediği sürece kadınlar asla mutlu yaşayamayacaklar. Ama bunu bitiren de anneler olacak.
Benim kızım olursa ileride bez yada çarşaf iyen sağdıç yollamaya kalkan olursa ağzının payını orada verir alır kızımı giderim oradan, o ahlak budalası damat adayı da yüzünü bile göremez. Anneler sahip çıkacak aslında çocuklara ama nerede?
Geçen de bir konuda bir kadın iyi ki oğlum oldu da böyle yanlış yaparsa korkum yok demişti. Hayret etmiştim bir anne bile evladını koşulsuz destekleyemiyor diye. Hep bu bilinçsiz anneler ve dedikoducu ahlak kumkuması teyzelerden oluyor zaten.

Babaevine gidiyo
Oradan da mezara herhalde?
Hiç denk geldiniz mi sahi?
Ben bunu çok merak ediyorum.
Bu tarz adetler içinde yaşayıp esnek kızlık zarına sahip olan kadınlara ne yapıldı, onlar bu forumda var mı ki elbet vardır.
Bunları çok merak ediyorum.

Ne iz kalmasi yahu. Boyle terbiyeszlik duymadim. Sakin boyle seylere mahal ve izin verme. Gelinligi falan da salla. Kitap oku düğüne kadar ufkun ne Kadar gelisirse bu seylerin sacma sapan oldugunu o kdr iyi anlarsin.

Yerinde olsam muhabbeti nişanlıma anlatıp hakarete uğradım diye ortalığı ayağa kaldırmıştım bile. Ne münasebet yani. Kanlı bezle bereketin ne alakası var?
Bunlar yarın öbür gün torun istiyoruz diye ilişki günlerini adetini falan sorarlar. O kadar cahiller.
Şimdiden konuş o gece kapıda beklemesin pisler.

Ne iz kalmasi yahu. Boyle terbiyeszlik duymadim. Sakin boyle seylere mahal ve izin verme. Gelinligi falan da salla. Kitap oku düğüne kadar ufkun ne Kadar gelisirse bu seylerin sacma sapan oldugunu o kdr iyi anlarsin.
Konu sahibi akademisyen :))))))))))))))))))))
Çok tuhaf de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…