- Konu Sahibi bebekkkkkk
-
tabiki unutmadım şekerim :) insanın yol arkadaşı hiç unutulur muEddaxy ve elifcik herşey yolundadır umarım....unuttunuz bizi((
tabiki unutmadım şekerim :) insanın yol arkadaşı hiç unutulur mu
sabah bi boş börek ve açık şekersiz çay içtim
öğlen 2 çilkim üzüm
akşam ailem geldi dışarıda yedik kebap yedim ayran eşliğinde:18: bir avuç çekirdek yedim 2 bardak çay
60 dkda yürüdüm kalori sepetinde yürüyüş kalori eksiltiyo bayıldım o siteye ona göre toplam 980
aynen canım yürümeseydim kalori hesabı uçucaktı bide yürüyüş 30 dk yokuş inme 30 dk yokuş çıkma şeklinde bu arada abur cubur aşırı tüketiyodum salıdan beri yemiyorum.bir çikolata yedim sadece o kadar bende regl olucak gibiyim ha bire bişiler istiyo cnm.annemler üzüm getirmiş biraz bağımız var malum üzüm zamanı hafif açlık olunca bir çilkim üzüm yiyorum :)pek meyve alışkanlığı yok ama kalori sayımı bni bu hale getiriyo :)afiyet olsun canım yürüyüşle dengeyi sağlamışsin.bende bugün 2saat yürüdüm iyi oldu bu hafta spor yapamamıştim.bugün light bisküvi,pirinç patlağı, felan aldım light ürünlerinde kalorisi çok az sayılmaz ama arada atıştırasim gelirse evde bulunsun dedim :)
annemle babam yaşadığımız şehrin kasabasında doğup büyümüşler ama biz şehirde oturuyoruz ama kasabadada evimiz var cumartesi öğleden sonra gidip pazar gece dönüyoruz o yüzden yarın öğleden snra gidiyorum pazar gece gelicem ama yarın ki yiceklerimi kafamda tasarlıyorum ben yarın yazarım pazar günü de gece yazarm:126:.
fazla bişi yemicem hafta sonu malum pazartesi kilo sayımı var :18:
dikkat edicem canım :)
sabah biraz geç kalktım kalkınca cnm üzüm çekti 1 çilkim üzüm yedim gene yakında motorun bozulması yakındır
Sonra bir saat sonra bir simit bir açık çay bir kaç banım pekmez yedim.
Akşamki menüyüde sordum anneme yapmış :)
dolma taze fasulye kabak kavurma var yengemde gelicek bağa belki oda bişiler yapar
o yüzden taze fasulye yerim az
kabak kavurma yerim çok az
dolma kesinlikle yemicem
Evde kalori sepetinde hesabımı yapıp öyle gidicem bu şekilde geçmem diye düşünüyorum.
Hatta hesapladım 898 kalori yaptı. Bu arada akşam üzeri bağda yardım ederim boş durmam bayağı bi yorulurum kalori sepetinde üzüm kaldırmak diye bişi çıkmadı
evet canm önceden planlayıp yazarsam asla o sınırın dışına çıkmıyorum çıkcak gibi olunca hemen burası aklıma geliyo kızlar benden daha çok kilo vericek benim tüm bir haftam boşuna gidicek diyip yemiyorum .tebrik edermişte bir azim örneği herseyiplanlamışsın çok güzel...motor bozulsun için temizlenir:)))üzüm kaldırmak kaç kalori bende bılmıom ama bütün vucut calısack baya etkılı olsa gerek..
arkadaşlar merhaba bugün okumaya başladım sizin yazdıklarınızı tam olarak bütün sayfaları okumadım ama azminizi tebrik ediyorum bende yola 82 kiloyla başladım şuan 75im hedefim 58 kilo size bi site önericem orda bütün yediklerinizi yaptığınız şeyleri işaretliyorsunuz kaç kiloya düşmek istediğiniz vs. herşeyinizi kendisi hesaplıyor sizin dediğiniz siteye baktım rahat ve bu söyliceğim siteye göre güzel değil bende bunu rastlantı sonucu buldum Fittingo Sağlıklı Yaşam Platformu | Kilo Kalori Diyet Kontrol kesinlikle tavsiye ederim ben orda işaretledikçe ve kalori geçmediğimi görünce mutlu oluyorum :)
arkadaşlar merhaba bugün okumaya başladım sizin yazdıklarınızı tam olarak bütün sayfaları okumadım ama azminizi tebrik ediyorum bende yola 82 kiloyla başladım şuan 75im hedefim 58 kilo size bi site önericem orda bütün yediklerinizi yaptığınız şeyleri işaretliyorsunuz kaç kiloya düşmek istediğiniz vs. herşeyinizi kendisi hesaplıyor sizin dediğiniz siteye baktım rahat ve bu söyliceğim siteye göre güzel değil bende bunu rastlantı sonucu buldum Fittingo Sağlıklı Yaşam Platformu | Kilo Kalori Diyet Kontrol kesinlikle tavsiye ederim ben orda işaretledikçe ve kalori geçmediğimi görünce mutlu oluyorum :)
ekmekaldagel sewni de aramızda görmekten mutlu oluruz.. ama kepekli olsun ekmek:))))
ekmekaldagel sewni de aramızda görmekten mutlu oluruz.. ama kepekli olsun ekmek:))))
bende aranızda olmaktan mutluluk duyarım seve seve :) tam buğday olsa olur mu :))
bebekkkçim migrenim tuttu demişsin, şimdi nasılsın daha iyisindir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?