4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

Eddaxy ve elifcik herşey yolundadır umarım....unuttunuz bizi((
tabiki unutmadım şekerim :) insanın yol arkadaşı hiç unutulur mu
sabah bi boş börek ve açık şekersiz çay içtim

öğlen 2 çilkim üzüm

akşam ailem geldi dışarıda yedik kebap yedim ayran eşliğinde :18: bir avuç çekirdek yedim 2 bardak çay
60 dkda yürüdüm kalori sepetinde yürüyüş kalori eksiltiyo bayıldım o siteye ona göre toplam 980

afiyet olsun canım yürüyüşle dengeyi sağlamışsin.bende bugün 2saat yürüdüm iyi oldu bu hafta spor yapamamıştim.bugün light bisküvi,pirinç patlağı, felan aldım light ürünlerinde kalorisi çok az sayılmaz ama arada atıştırasim gelirse evde bulunsun dedim :)

aynen canım yürümeseydim kalori hesabı uçucaktı bide yürüyüş 30 dk yokuş inme 30 dk yokuş çıkma şeklinde bu arada abur cubur aşırı tüketiyodum salıdan beri yemiyorum.bir çikolata yedim sadece o kadar bende regl olucak gibiyim ha bire bişiler istiyo cnm.annemler üzüm getirmiş biraz bağımız var malum üzüm zamanı hafif açlık olunca bir çilkim üzüm yiyorum :)pek meyve alışkanlığı yok ama kalori sayımı bni bu hale getiriyo :)
o form bisküvi çeşitleri süper ya diğer hafta içi bende alayım bari

Son düzenleme:
annemle babam yaşadığımız şehrin kasabasında doğup büyümüşler ama biz şehirde oturuyoruz ama kasabadada evimiz var cumartesi öğleden sonra gidip pazar gece dönüyoruz o yüzden yarın öğleden snra gidiyorum pazar gece gelicem ama yarın ki yiceklerimi kafamda tasarlıyorum ben yarın yazarım pazar günü de gece yazarm:126:.
fazla bişi yemicem hafta sonu malum pazartesi kilo sayımı var
:18:

Son düzenleme:

tmm cnm bağda yediklerine dikkat et insan öyle yerlerde daha iştahlı oluo:))pazartesi kilo bildiricez :18:bakalım ne olacak sanki ben vermedim gibi gelio ama bakacz artık...benim boynum tutulmuş kafayı döndüremiom bugünde spor yapamıcm galiba(

sabah limonlu ılık su içildi şimdide kahve içiorum..1 saat sonra kahvaltı...1domates,1salatalık,beyaz peynir,2kızarmış ekmek,1yumurta,3 zeytin,şekersiz çay...

dikkat Edicem canım :)
sabah biraz geç kalktım kalkınca cnm üzüm çekti 1 çilkim üzüm yedim gene yakında motorun bozulması yakındır
sonra bir saat sonra bir simit bir açık çay bir kaç banım pekmez yedim.
akşamki menüyüde sordum anneme yapmış :)
dolma taze fasulye kabak kavurma var yengemde gelicek bağa belki oda bişiler yapar
o yüzden taze fasulye yerim az
kabak kavurma yerim çok az
dolma kesinlikle yemicem
evde kalori sepetinde hesabımı yapıp öyle gidicem bu şekilde geçmem diye düşünüyorum.

Hatta hesapladım 898 kalori yaptı. Bu arada akşam üzeri bağda yardım ederim boş durmam bayağı bi yorulurum kalori sepetinde üzüm kaldırmak diye bişi çıkmadı

tebrik edermişte bir azim örneği herseyiplanlamışsın çok güzel...motor bozulsun için temizlenir:)))üzüm kaldırmak kaç kalori bende bılmıom ama bütün vucut calısack baya etkılı olsa gerek..

tebrik edermişte bir azim örneği herseyiplanlamışsın çok güzel...motor bozulsun için temizlenir:)))üzüm kaldırmak kaç kalori bende bılmıom ama bütün vucut calısack baya etkılı olsa gerek..
evet canm önceden planlayıp yazarsam asla o sınırın dışına çıkmıyorum çıkcak gibi olunca hemen burası aklıma geliyo kızlar benden daha çok kilo vericek benim tüm bir haftam boşuna gidicek diyip yemiyorum .
bu arada kilomu çok merak ediyorum bakalım kaç çıkıcak planlı bir sistemle gidiyorum bu arada kalori sepetinde yarım tabak yok 1 pors,yon şeklinde ama ben yarım kabak yarım taze fasulye yicem.bu arada biraz kavuda ekliyorum 70 gr kavun 23 kalori çok az geldi bana oda zaten bir çatal ediyo

arkadaşlar merhaba bugün okumaya başladım sizin yazdıklarınızı tam olarak bütün sayfaları okumadım ama azminizi tebrik ediyorum bende yola 82 kiloyla başladım şuan 75im hedefim 58 kilo size bi site önericem orda bütün yediklerinizi yaptığınız şeyleri işaretliyorsunuz kaç kiloya düşmek istediğiniz vs. herşeyinizi kendisi hesaplıyor sizin dediğiniz siteye baktım rahat ve bu söyliceğim siteye göre güzel değil bende bunu rastlantı sonucu buldum Fittingo Sağlıklı Yaşam Platformu | Kilo Kalori Diyet Kontrol kesinlikle tavsiye ederim ben orda işaretledikçe ve kalori geçmediğimi görünce mutlu oluyorum :)

ben geldiiiiiiimmm... özür özür özür.....
valla bu çocuklar canımı okuyor benim ondan sık sık giremiyorum. hiç terkedermiyim sizi ayol.. bide malum kış hazırlıkları, pazartesi okul açılıyor onun stresi telaşı derken zaman geçiyor.. dün zaten evde yoktum, kayınvalidemlerle gelin görmeye gittik:)))

domatesi yıkayıp 2ye bölüyorum, kabuklu tarafı alta gelecek şekilde sofraya diziyorum, üzerine tuz döküp kurumaya bırakıyorum güneşte.. sonra çeviriyorum diğer tarafıda kuruyor. çok kolay yapması yani. dolma yaparken içine doğruyorum ben, yada sabah kahvaltılarına kızartıyorum az yağda(1gece önce ıslayıp yumuşamasını sağlıyorum tabiki)...
akşam yine 10 kilo domatesi blendırdan geçirip 2 tane 5lik bidona koydum, kış için. canım çıktı. daha da 4 kilo fasulye dolapta duruyor, konserve yapılacak. dolma oyup kurutacam patlıcan biber kelek falan... of içim şişti ha:)))

sabah kahvaltı yaptım ama sağlamından.. öğlen yarım balık yedim, akşama taze fasulye pişirdim yarım tabak ekmeksiz onu yerim. ara öğün yapmayı düşünmüyorum. malum pazartesi kilo bildirimi var , bakalım kaç kilo vermişim.. bol su ve spor tabiki....ve çocuklar:)) baya kilo verdiriyorlar insana:)))) kalori sepetinde o da olsa ya, çocukların peşinde koşuşturmak;2000 kalori dese ya ne güzel olur

valla sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin sakın, şu aralar giremesemde aklım hep burda....

ekmekaldagel sewni de aramızda görmekten mutlu oluruz.. ama kepekli olsun ekmek:))))

ekmekaldagel sewni de aramızda görmekten mutlu oluruz.. ama kepekli olsun ekmek:))))

bebekkkçim migrenim tuttu demişsin, şimdi nasılsın daha iyisindir umarım.

meraktan öldük:))))eddaxy....migren geçti boynum tutuldu Allah beterinden saklasın...maşallahın var valla süpersin hamarat eddaxy domates kurutmayı bende yapıcm..menemende yapyımoğlum yer kışın....

bu arada akşam biraz domates soslu makarna yedim...yeşil çay içicem birazdann...

hoşbuldum canıııımmm :) bende bugünkü menümü yazayım :)

Sabah 2 tane tavada çok az yağlı yumurta 1 dilim ekmek salatalık domates

Öğle : 2 tane ceviz içi

Akşam : Ton balıklı bi kase salata bir kaşıkta tavuklu bamya yedim ekmek yok

Ben azimlendiğim için burda yazılanları okuya okuya az yiyiyorum kafada bitiyomuş herşey kızlar :) 75 kilodayım hedefim 60 kiloya düşmek inşallah birlikte başarırız :))

Ekmekaldagel hosgeldin.insallah hep birlikte zayiflariz.bu sabah yani dun, kahvalti yapmadim.aksam 6 tane kofte(kofteler kucuktu) 2 dilim kizarmis domates.aksam besi biryerde cayi.3 tane erik.tabiki aralarda su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…