- Konu Sahibi bebekkkkkk
-
Günaydın kızlarılık su içildi şimdide neskafe içilyor...kahvaltı 1 saat sonra...domates,salatalık,peynir,2 dilim kızarmış ekmek,çay...
Yarın 99 olmak istiom çift rakamlara düşmek istiorm artık
bende aranızda olmaktan mutluluk duyarım seve seve :) tam buğday olsa olur mu :))
Günaydın kızlarılık su içildi şimdide neskafe içilyor...kahvaltı 1 saat sonra...domates,salatalık,peynir,2 dilim kızarmış ekmek,çay...
Yarın 99 olmak istiom çift rakamlara düşmek istiorm artık
hoşbuldum canıııımmm :) bende bugünkü menümü yazayım :)
Sabah 2 tane tavada çok az yağlı yumurta 1 dilim ekmek salatalık domates
Öğle : 2 tane ceviz içi
Akşam : Ton balıklı bi kase salata bir kaşıkta tavuklu bamya yedim ekmek yok
Ben azimlendiğim için burda yazılanları okuya okuya az yiyiyorum kafada bitiyomuş herşey kızlar :) 75 kilodayım hedefim 60 kiloya düşmek inşallah birlikte başarırız :))
valla canlarım inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız.. bebekkkkim inan kendim kadar istiyorum seninde zayıflamanı.. inşallah 99 değil 89 79lara düşürsin:))) ekmekaldagel sende bir an önce ama sağlıklı bir şekilde 60a düşersin:)))
Çok teşekkür ederim canım benim sağol inşallah hep birlikte başarırız :) ben daha 16 yaşındayım aslında okul açılasıya kadar zayıflamayı çok istiyordum ama veremedim saldım kendimi şimdi burda yazılanları okuya okuya hırslandım yemiyorum insanın kilosu olunca özgüven sorunuda yaşıyor lise hayatımı böyle berbat etmek istemiyorum
kesinlikle çok haklısın tatlım ama yaşın daha küçükmüş, lütfen sağlıklı zayıflamaya çalış olur mu.. gelişim dönemindesin alman gereken vitaminler proteinler vs var. dikkat et olur mu:))))) önünde bir sürü zamanın var nasılsa yavaş yavaş ama sağlıklı ver kilolarını..
Ekmekaldagel canım o siteye üye oldum süper bi site kızlar ya tavsiye ederim
hemde süper ötesi kızlar üye olun mükemmel ya :128::128:hoşbulduk canım :) fittingo.com dimi :) evet çok güzel o yüzden öneriyim dedim :)
yuppi:)))))))sonunda gördüm 99.500çok mutluyum kızlarrrrrrrrr...104.600 den 99.500 e bu hafta spor yapamadım ama olsun azda olsa gitmiş ve ben artık çift rakamlara düştümm hadi güzel haberlerinizi bekliyorum canlarım....
tatlı tebrik ederim ee tabi evde çocuk olunca spora bile gerek kalmıyoyuppi:)))))))sonunda gördüm 99.500çok mutluyum kızlarrrrrrrrr...104.600 den 99.500 e bu hafta spor yapamadım ama olsun azda olsa gitmiş ve ben artık çift rakamlara düştümm hadi güzel haberlerinizi bekliyorum canlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?