4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

Günaydın kızlar ılık su içildi şimdide neskafe içilyor...kahvaltı 1 saat sonra...domates,salatalık,peynir,2 dilim kızarmış ekmek,çay...

Yarın 99 olmak istiom çift rakamlara düşmek istiorm artık

günaydın bebekkkkk.bende yarını bekliyorum heyecanla.inşallah vermişizdir kilo.
bende dünden kalan 2 tanecik köfte vardı onu yedim 1 tane sosis.1dilim kepek ekmeği

hoşbulduk laledvri :) inşallah canımm :)

Bende bugün kahvaltıda 3 kaşık biber kızartması domates salatalık bi de dayanamadım azıcık acılı ezme yedim bi bardak light süt içtim

selammmmm:))))
sabah sağlamından kahvaltı yapıldı.
öğlen 4 tane diyet bisküvi yanında neskafe..
akşam ne yerim bilmiyorum.
arada komposta kaynattım çocuklara, belki çok az ondan içerim, suyunu sadece...
spor yapacam akşama kadar toplamda 30 dk düşünüyorum. az ama napim.. bol su....
yarını heyecanla bekliyorum. sabah kalkar kalkmaz tartılacam.. allahım 71i tekrar görim yeter...

1 Porsiyon (orta)
Kuru Meyve Karışımı Kompostosu (Şekerli) 198 Kalori

içebilirim yani, hatta tatlı krizlerinde sizde öğleden önce içebilirsiniz ara öğünde, spor yapıyoz nasılsa veririz akşama kadar:)))

valla canlarım inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız.. bebekkkkim inan kendim kadar istiyorum seninde zayıflamanı.. inşallah 99 değil 89 79lara düşürsin:))) ekmekaldagel sende bir an önce ama sağlıklı bir şekilde 60a düşersin:)))

Çok teşekkür ederim canım benim sağol inşallah hep birlikte başarırız :) ben daha 16 yaşındayım aslında okul açılasıya kadar zayıflamayı çok istiyordum ama veremedim saldım kendimi şimdi burda yazılanları okuya okuya hırslandım yemiyorum insanın kilosu olunca özgüven sorunuda yaşıyor lise hayatımı böyle berbat etmek istemiyorum

kesinlikle çok haklısın tatlım ama yaşın daha küçükmüş, lütfen sağlıklı zayıflamaya çalış olur mu.. gelişim dönemindesin alman gereken vitaminler proteinler vs var. dikkat et olur mu:))))) önünde bir sürü zamanın var nasılsa yavaş yavaş ama sağlıklı ver kilolarını..

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım sağol söylediklerin için hızlı kilo vermek tabiki çekici geliyor kulağa ama sağlıksız zaten istesemde hızlı hızlı veremiyorumm

kızlar selamm çok özledim burayı ve sizleri geldim şükür eve
Bu arada ekmekaldagel hoş geldein şekerim aramıza. evet kızlar c.tesi menümü yazmıştım zaten ama gece valla bilir misin bilmem cino çikolatalar vardı.:125:kardeşim bir sürü onlardan almış hafta sonu biraz fazla kaçırdım onlardan çünkü cinoyu çok seviyorum.
pazar menümde annem sabah pişi yapmış minnak minnak iki tane yedim öğlen bir porsiyon kısır akşamada bir kırmızı biber dolma iki yemek kaşığı kabak yedim. süperdi amaa komşumuz bir kek yapmış akıllara sakat ondan yedim ve çok pişmanım regl döneminde olduğum için bir iki gündür tatlı istiyo canım bi olsam düzelicem yemem ama istiyo canım bu dönemde.Bu arada ben fazla yürüyüş spor yapamıyodum tek başımayım diye.komşumuz genç aramızda 5-6 yaş var o evli onunla hergün yürüyüşe çıkıcaz sağolsun o yoldaş olucak artık sporumu yapıcam belki yarın fazla vermemiş olurum ama inanın diğer hafta bekleyin beni kızlar elifcik geliyooo yarından itibaren bomba gibiyimm

yuppi:)))))))sonunda gördüm 99.500 çok mutluyum kızlarrrrrrrrr...104.600 den 99.500 e bu hafta spor yapamadım ama olsun azda olsa gitmiş ve ben artık çift rakamlara düştümm hadi güzel haberlerinizi bekliyorum canlarım....

Kızlar ben bugün doktora gidiyorum endokrinoloji bölümüne o bölümde kiloyla ilgili kontrollerim yapılıyor bi hastalığım olup olmadığıyla ilgili hormonal vs. bugün oraya gidicem kilomuda tam olarak ordaki makineler doğru gösteriyor sadece.Evdeki tartı dijital değil ordaki sonucu sizlerle paylaşırım :)

canım çok sevindim :) inşallah istediğin kiloya kadar azmini kaybetmeden düşersin :)

kızlar 69 200 çıktım ama su içtim ilk uyanınca bu arada artık ben yürüyüşe başladım kahvaltımı yaptım kahvami içtim ve tam 3 saat yürüdüm yarım saatte yemek pişirme süreci toplam 861 kalori harcamışım bugün aldığım kaloride 477 kalori ekmekaldagel verdiği siteyi kullanıyorum artık.
sabah
1\4 patates (4 tanecik) 54 kalori
bir dilim ekmek 71 kalori domates suyuna bandı onuda sadece
1 bardak tek şekerli açık çay 13 kalori
öğlen haşlanmış yağsız makarna 198 kalori
2 yemek kaşığı yoğurt 32 kalori
1 tane un kurabiyesi 82 kalori
2 bardak tek şekerli çay 27 kalori

geçen hafta sadece bir kere yürüdüm hatam orda oldu birde malesef bi aç kez çikolata kaçamağım oldu birde düzensiz yemek yeme oldu hatalarımı düzeltiyorum bu hafta ve görün diğer haftayı

Son düzenleme:
tatlı tebrik ederim ee tabi evde çocuk olunca spora bile gerek kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…