- Konu Sahibi bebekkkkkk
-
Bendeeee bendeeee:) 23yas 1,69 boy 89kiloartikkk kendimden igreniyorum bugun isvec diyetine basladimmmm iyi gidiyor ama acliktan basim agrimaya basladi ama dikkat edip dayanacagim 13gunluk bir diyet bunu tutturursam sonunda daha cok dikkat ederim... Bana da aranizda yer var mi
o nasıl bir diyet ki?
buarada hepinize merhaba
selam kızlar o kadar güzel motivelisiniz ki sizin aranıza katılmak istedim tabi yer varsa banada :26:
selam arkadaşlar ahanda bende geldim aranıza.bende artık zayıflamak istiyorum.7 aylık kızım var.şimdiye kadar hep korktum sütüm kesilir diye.gitsin artık şu kilolar. moralim çok bozuluyor hiçbir kıyafetim olmuyor. boy 1 62 kilo 78 yaş 26.salı günü yani 20.08.2013 tarihi itibariyle diyete girdim.ama ben öyle ağır diyet yapamıyorum bebeğimi emzirdiğim için.bugün itibariyle 1 kilo verdim.yani 4 günde. hedef 65.
aynı durumdayız canım benimde 8 aylık bir oğlum var. bende sütüm kesilir diye çok korkuyordum. zaten çok az o da gitmesin diye yedim ha yedim. anladımki yemekle çoğalmıyor. olan bana oluyor. şimdi bol su ve yeşillikle azalmadığını hissediyorum. artmıyor ama azalmadı da...
velhasıl hoşgeldin aramıza:)))))
Supriz kurabiye bu icinde hindistan cevizi var:) ya iki gundur az yedom midemi kuculttum yani daha az porsiyonla doyar moddayim yarindan itibaren tam olarak isvec diyetine baslayacagim... Gerci basladim gibi bisey oldu zaten ya... Ama cikolatadan kendimi alamiyorumuff ufff... Bogazi tutmak tam anlamiyla karar vermeden cok zor oluyor...
hoşbulduk canım.sevindim vallahi destek oluruz birbirimize.:13:yavrunu da allah bağışlasın.kilolar dert oldu başımıza bu sefer kararlıyım vericem kiloları allahın izniyle.
bebekkkkk 'im özledim seni:)))
topik sensiz çekilmiyor....
bu arada kaç kilo verdin acaba???[/QUOTE
geldimmm canımbende özledim seni eddaxy aklım hep burdaydı yaw:))nasıl kaptırdıysam kendimi ve sanırım 4 kilo gitti 15 günde çift rakamlara düşmem an meselesi
yarından itibaren aynı hızla devam.....
bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış sanırım:))hepiniz hoşgeldiniz topiğimize burada herkese yer var yeterki zayıflamak için azimli olun...
eddaxy tebrik ederim canım plates topunu patlattıgına göre bencede doğru yoldasın....
bebekkkkk 'im özledim seni:)))
topik sensiz çekilmiyor....
bu arada kaç kilo verdin acaba???[/QUOTE
geldimmm canımbende özledim seni eddaxy aklım hep burdaydı yaw:))nasıl kaptırdıysam kendimi ve sanırım 4 kilo gitti 15 günde çift rakamlara düşmem an meselesi
yarından itibaren aynı hızla devam.....
bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış sanırım:))hepiniz hoşgeldiniz topiğimize burada herkese yer var yeterki zayıflamak için azimli olun...
eddaxy tebrik ederim canım plates topunu patlattıgına göre bencede doğru yoldasın....
hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnn.. çift rakamlara sevindim çok:)))))))
selam arkadaşlar ahanda bende geldim aranıza.bende artık zayıflamak istiyorum.7 aylık kızım var.şimdiye kadar hep korktum sütüm kesilir diye.gitsin artık şu kilolar. moralim çok bozuluyor hiçbir kıyafetim olmuyor. boy 1 62 kilo 78 yaş 26.salı günü yani 20.08.2013 tarihi itibariyle diyete girdim.ama ben öyle ağır diyet yapamıyorum bebeğimi emzirdiğim için.bugün itibariyle 1 kilo verdim.yani 4 günde. hedef 65.
eddaxy ve bebekkkkkk e katılıp zayıflama yolunda birbirine destek olmak isteyen arkadaslar ilk sayfaya sizinde bilgilerinizi eklemek isterim gerekli olan bilgileri yazarsanız sevinirim...
Hosbulduk arkadasim.benim bilgilerim yukarida yaziyor.insallah veririz su kilolari.ya ben tartidan alamiyorum kendimi.gunde on kere tartiliyorum..korkuyorum ya kilolarimi veremezsem diye.o kadar takmis durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?