4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

hayır izin vermiyorum yaa zayıflıyacağız..beni ve kızları yalnız bırakamazsın....bişey olmaz 2 gün yemişssin nefsini köreltmiş oldun bide iyi yönden bak...şimdi 70 olana kaddar bozmak yok..70 oldugun gün izinlisin ne istersen yee....bende 98 oldugum gün yapıcm aynısını:))))

Laledvri ve elifcik siz neler yediniz bugün????kaç kalori oldu..
hemen yazayım sabah dışarı çıktım kahvaltı istemedi canım o yüzden gelince öğlen saat 12 de yedim akşam henüz yemedim ama yiyeceklerim hazır
12deki menüm

sade börek :330 kalori
ayran :92

Akşam menüm

sulu köfte:128 Normalde 256 kalori diyo ama ben bir porsiyon değil yarım porsiyon yiycem o yüzden yarısını aldım.
bulgur pilavı:291
yoğurt:40
makarna salatası da yiycem dünden kaldı yediğim yarım porsiyon karşılığında onu dengelicem :)
2 bardakta çay içerim :10
oldu TOPLAM:763
bişiler daha yersem eklerim

Vazgecmek yok lutfen destek olucaz birbirimize.bebekkkk cok hakli.basaricaz insallah arkadaslar.

Laledvri ve elifcik siz neler yediniz bugün????kaç kalori oldu..

Ben sabah haslanmis yumurta.3-4 tane dogranmis kasar peyniri yedim.aksam esim disarda yiyelim dedi arkadaslarla gittik.izgara tavuk 1 dilim, 2 kofte,1 tane pirzola, 1 dilim ekmek.aksam 6 gibi yedim.ustunede dondurma.ama dondurmadan haberim yoktu.aldiklari icin mecbur yedim.ben kalori hesabi yapmiyorum.zor olur her yedigime bakamamki.bide emziriyorim ya.siz nasil hesapladiniz.

ben kalorisepetinden hesaplıorum...eddaxy ve elifcikde ordan yapıo sanırım.sende üye ol istersen.sen emzirdiğin için bir anda kesemezsin...gerçi kalori hesabının en güzel yanı istediğin herseyı yıyorsun sadece günlük 1200 gecmemek sartıyla tabi bu benım kılom için gecerlı herkesın ıhtıyacı farklı....sabah kahvaltısı hafıfse aksam yemegınde ıstedıgımı yıyorum,yada sabah kalorılıyse aksam hafıf gecırıyorum şimdilik sıkıntı olmadı bende umarım böyle devam ederım...bu ara çikolata istio cnm rejıme basladıgımdan berı tatlı bısey yemedım...nasıl duruyorum hayret edıorum normalde günde 1 tane çıkolata kesındı...

[1]Etimek kızarmış Ekmek Tuzsuz20 GRAM80
[2]Sütlü Kahve (light)2 FİNCAN38
[3]Sahanda Yumurta1 PORSİYON160
[4]siyah zeytin3 adet (3gr)24
[5]Beyaz Peynir50 GRAM125
[6]Domates1 ADET14
Toplam : 441 kal.
BUGÜNKÜ SABAH KAHVALTIM...AKŞAMA DAHA KARAR VERMEDİM

teşekkürler kızlar yok yok devam.. az önce facede arkadaşlarımın incecik ipincecik resimlerini gördüm artı bunlarında çocuğu var, hepten hırs yaptım. durmak yok rejime devam:)))

sabah peynir zeytin 1yumurta 2dilim ince ekmek..
öğlen etli patates yemeği ama çok az..
akşama dolma var ama ben 1 tane dolmayla bol salata yada cacık düşünüyorum..
su içimim 2lt. bazen 3ü buluyor. bitki çaylarıma ara vermiştim tekrar başladım. 7li bitki çayı bahsetmiştim. bu arada 71.5e düştüm yeniden. 71 olayım tekrar düzenlerim mavi kelebeğimi:))))
seviyorum sizi

bu arada sporu da yapamadım 3 gündür. regl oldum, bacaklar tutmuyor tabi, her yerlerim ağrıyor. yarın değilse bile diğer gün başlarım yeniden sporuma da.. bu arada bugün kış için hazırlık yaptım. 5kg domates kurutmaya bırakıldı. 6kg domates soyuldu, robotta rendelendi ve konserve yapıldı tarafımdan tabiki... e bunlar da binevi spor sayılır çok yoruldum çünkü.. kış için hazırlıklarım itina ile devam edecektir. herşey -doğal beslensinler diye- çocuklarım için:)))

güzel haberler verdin sonunda eddaxycim:)))71.500 2 gün sonra 71spor bu ara bendede yok....2gündür migrenım tuttu oyuzden askıda spor...kıslıkları hazırlamıssın Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canım...domatesi nasıl kurutuyorsun bide nelerde kullanıyorsun..ben pek anlamıyorum bu işlerden salçamı dolmalıkları felan hep annem yapıo sagolsun ...

şekerim hızına yetişemiyorum bu ne hamaratlık :) evet bende kalori sepetine göre yapıyorumm

Bu arada sabah kalkınca yarım litre su içiyorum o yüzden kahvaltı yapamıyorum ama öğlen başlıyorum bugün kardeşim eve gelirken tavuk döner yaptırmış
1 Dilim ekmek + tavuk döner : 308

Annemler şehirdışında dedemin üzümlerine yardıma gittikleri için evin tüm işi ve yemekler bende dolma yaptım henüz pişmedi kardeşim geleceğine yakın pişicek sıcak olması için birde yoğurt
dayanamayıp albeni yedim bir tane o yüzden tarhana çorbası yapmaktan vazgeçtim

zeytinyağlı Biber dolması (1 porsiyon) :265 (porsiyon deyince 2 biber giriyo ama benim biberler baya küçük o yüzden 3 tane yiycem)

Albeni : 194

yoğurt:40

2 bardak çay :10hergün içtiğim için yazıyorum çayımıda :)

TOPLAM : 817

Son düzenleme:

Bende bu hafta 6 sise menemen.6 sise acibiber sos yaptim.simdilik 2 kilo d.biber 2 kilo patlican kurumakta.kurutmaliklari normalde k.v yapar ama artik ogreneyim dedim.domatesi nasil yapiyorsn bizede anlstsana bende yapmak istiyorum.

Bu sabah 2 bardak sut.oglen 1 elma.aksam 2 kepce guvec (tavuklu) 5 kasik bulgur pilavi.1 dilim ince dilim islak kek.tabiki bol su.

hamarat hanımlar topiği:::))))))))ben turşumu kurdum,birde dondurucuya bamye,barbunya,tazefasulye ve börülce koydum...şu domateside öğrenip yapalım..kışın lazım olur:)))

günaydın kızlar.bu sabah kilo vermiş hissediyorum kendimi.ama tartıya çıkmıyorum zor tutuyorum kendimi.pazartesiyi bekliyorum dört gözle.şimdi ılık suyumu içicem.sonrada kahvaltı.

günaydın kızlar.bu sabah kilo vermiş hissediyorum kendimi.ama tartıya çıkmıyorum zor tutuyorum kendimi.pazartesiyi bekliyorum dört gözle.şimdi ılık suyumu içicem.sonrada kahvaltı.

günaydın laledvriinşallah pazartesi güzel haberler verirsin bize...bende ılık suyumu içtim...şimdide kahvemi içiyorum..eşim törene gitti gelincede kahvaltı yaparım ....
Hepimizin zafer bayramı kutlu olsun

arkadaşlar nerelerdesiniz ya eddaxy senin de sesin çıkmıyor bacım.arada uğrayın buralar boş kalmasın.bebeekkk ve elifcik menüyü yazmamışsınız.

sabah sucuklu yumurta.bir yumurtanın yarısını ancak yemişimdir.2 dilim kepek ekmeği.5-6 tane doğranmış kaşar.4 zeytin.1 bardak şekersiz çay.1 çay kaşığı bal

bebekk nescafe mi içiyorsun.canımı çektirdin sabah sabah çok kalorisi var mı acep.:44:

canım ben hazır neskafe içmiyorum onun kalorisi çok,ben sade neskafe üzerine çok az sütle şekersiz içiyorum...kahvaltıda simit,domates,biraz beynir,şekersiz çay...
akşam simit yediğim için hafif takılmam lazım yumurtasız menemen yemeyi düşünüyorum,1dilim kavun ve 2 dilim kızarmış ekmekle...

eddaxy nerelerdesin kışlık hazırlıklar bitmedimi daha:))

anaamm yine kimsecikler yok.arkadaşlar nerdesiniz yahu.bebeekkkk ikimiz kaldık.kızlar uğrayın arada motive olalım hepberaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…