- Konu Sahibi bebekkkkkk
-
valla canım inanmazsın bozdum demek için siteye girdim ama yazdıklarınızı görünce dayanamadım vazgeçtim, bozmuyorum. Bebekkkkçim seninle kalplerimiz bir galiba mesajını görünce anladım. Bu topik, bu arkadaşlık bana kilo verdirecek inanıyorum. Nasıl bir anda vazgeçtim rejimi bozmaktan anlamadım valla. şu an dün ve ondan önceki gün yediklerim için pişmanım çünkü 72ye yakınım şu an. Ne güzel 71i görmüşken, okulların açılmasına az kalmışken, off ooofffff((((
neyse sabah övelemeç yapmıştım kendime hani şu yufka ekmekten yaparız peynir domates soğan falan, 2 bardak çay. öğlen çok az etli patates yemeği.. Akşama yine aynısı muhtemelen ve bol salata tabi....
çizelgemi fırsat bulabilirsem ağlayarak düzelteceğim. Uç minik mavi kelebeğim uç, malesef sola sola uç bakalım(((((
hemen yazayım sabah dışarı çıktım kahvaltı istemedi canım o yüzden gelince öğlen saat 12 de yedim akşam henüz yemedim ama yiyeceklerim hazırLaledvri ve elifcik siz neler yediniz bugün????kaç kalori oldu..
valla canım inanmazsın bozdum demek için siteye girdim ama yazdıklarınızı görünce dayanamadım vazgeçtim, bozmuyorum. bebekkkkçim seninle kalplerimiz bir galiba mesajını görünce anladım. bu topik, bu arkadaşlık bana kilo verdirecek inanıyorum. nasıl bir anda vazgeçtim rejimi bozmaktan anlamadım valla. şu an dün ve ondan önceki gün yediklerim için pişmanım çünkü 72ye yakınım şu an. ne güzel 71i görmüşken, okulların açılmasına az kalmışken, off ooofffff((((
neyse sabah övelemeç yapmıştım kendime hani şu yufka ekmekten yaparız peynir domates soğan falan, 2 bardak çay. öğlen çok az etli patates yemeği.. akşama yine aynısı muhtemelen ve bol salata tabi....
çizelgemi fırsat bulabilirsem ağlayarak düzelteceğim. uç minik mavi kelebeğim uç, malesef sola sola uç bakalım(((((
Laledvri ve elifcik siz neler yediniz bugün????kaç kalori oldu..
vazgecmek yok lutfen destek olucaz birbirimize.bebekkkk cok hakli.basaricaz insallah arkadaslar.
Ben sabah haslanmis yumurta.3-4 tane dogranmis kasar peyniri yedim.aksam esim disarda yiyelim dedi arkadaslarla gittik.izgara tavuk 1 dilim, 2 kofte,1 tane pirzola, 1 dilim ekmek.aksam 6 gibi yedim.ustunede dondurma.ama dondurmadan haberim yoktu.aldiklari icin mecbur yedim.ben kalori hesabi yapmiyorum.zor olur her yedigime bakamamki.bide emziriyorim ya.siz nasil hesapladiniz.
teşekkürler kızlar yok yok devam.. az önce facede arkadaşlarımın incecik ipincecik resimlerini gördüm artı bunlarında çocuğu var, hepten hırs yaptım. durmak yok rejime devam:)))
sabah peynir zeytin 1yumurta 2dilim ince ekmek..
öğlen etli patates yemeği ama çok az..
akşama dolma var ama ben 1 tane dolmayla bol salata yada cacık düşünüyorum..
su içimim 2lt. bazen 3ü buluyor. bitki çaylarıma ara vermiştim tekrar başladım. 7li bitki çayı bahsetmiştim. bu arada 71.5e düştüm yeniden. 71 olayım tekrar düzenlerim mavi kelebeğimi:))))
seviyorum sizi
şekerim hızına yetişemiyorum bu ne hamaratlık :) evet bende kalori sepetine göre yapıyorummben kalorisepetinden hesaplıorum...eddaxy ve elifcikde ordan yapıo sanırım.sende üye ol istersen.sen emzirdiğin için bir anda kesemezsin...gerçi kalori hesabının en güzel yanı istediğin herseyı yıyorsun sadece günlük 1200 gecmemek sartıyla tabi bu benım kılom için gecerlı herkesın ıhtıyacı farklı....sabah kahvaltısı hafıfse aksam yemegınde ıstedıgımı yıyorum,yada sabah kalorılıyse aksam hafıf gecırıyorum şimdilik sıkıntı olmadı bende umarım böyle devam ederım...bu ara çikolata istio cnm rejıme basladıgımdan berı tatlı bısey yemedım...nasıl duruyorum hayret edıorum normalde günde 1 tane çıkolata kesındı...
bu arada sporu da yapamadım 3 gündür. regl oldum, bacaklar tutmuyor tabi, her yerlerim ağrıyor. yarın değilse bile diğer gün başlarım yeniden sporuma da.. bu arada bugün kış için hazırlık yaptım. 5kg domates kurutmaya bırakıldı. 6kg domates soyuldu, robotta rendelendi ve konserve yapıldı tarafımdan tabiki... e bunlar da binevi spor sayılır çok yoruldum çünkü.. kış için hazırlıklarım itina ile devam edecektir. herşey -doğal beslensinler diye- çocuklarım için:)))
Bende bu hafta 6 sise menemen.6 sise acibiber sos yaptim.simdilik 2 kilo d.biber 2 kilo patlican kurumakta.kurutmaliklari normalde k.v yapar ama artik ogreneyim dedim.domatesi nasil yapiyorsn bizede anlstsana bende yapmak istiyorum.
Bu sabah 2 bardak sut.oglen 1 elma.aksam 2 kepce guvec (tavuklu) 5 kasik bulgur pilavi.1 dilim ince dilim islak kek.tabiki bol su.
günaydın kızlar.bu sabah kilo vermiş hissediyorum kendimi. ama tartıya çıkmıyorum zor tutuyorum kendimi.pazartesiyi bekliyorum dört gözle. şimdi ılık suyumu içicem.sonrada kahvaltı.
bebekk nescafe mi içiyorsun.canımı çektirdin sabah sabahçok kalorisi var mı acep.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?