- 29 Aralık 2012
- 201
- 28
- 48
- Konu Sahibi bebekkkkkk
-
leledvri bende takmış durumdayım ve emin ol azimli olursak gidecek...ben 15 günde 4 kılo verdim belkı baskalarına göre az yada cok bılmıyorum ben kendıme göre degerlendırıyorum sonucta hepimizin vucüt yapısı farklı...sende kalori sayımı yap günlük alman gerekenı bul once sonrada emzırdıgın için proteinde ,karbonhıdratda almalısın kalorı sayımı yaparak öğünlerini geçir.diyelımkı günlük alman gereken 2500 sen günde 1900 felan alsan kılolar gıdecektır herseyden ye ama abartmadan yeemınım etkısı olacaktır...bu arada evlatlarımızı Allah bağışlasın bende doğum emzirme felan derken 25 kılo aldım oğlumun canı sagolsun verırız elbet kılolarıda:)))
15 günde 4 kilo çok iyibence az değil gayet iyi.şok diyet yapanlarıda görüyoruz hoopp geri alıyorlar fazlasıyla ben yiyorum yemek ama az.pilav felan tadımlık mesela.ekmek hiç yemiyorum.canım çok çok tatlı çekerse bir tane akide şekeri vs. yiyorum.bazende 1 dilim baklava.bide emziriyoruz şok diyetler yapamayız zaten.suyu çok içiyorum.yarın diyete başlıyalı 1 hafta olacak buğün tartıldım 78 den 76 ya düşmüşüm. allah olmayan herkese evlat sevgisini tattırsın
Adaşız ozaman kızınla :)bizde herkese yer var tatlım...
elifcik hoşgeldin aramıza:))))))))
kızımın adı da elif bu arada:))))))
Adaşız ozaman kızınla :)
bugün başlamadım diyete pazartesi olduğu içinklasik pazartesi olmaısn die :) ben 1.63 boyunda 68 kiloyum niyetim 10 kilo vermek.kalori takibi ile vermek istiyorum bende.günde kaç kalori sınırınız az bahseder misiniz arkadaşlar?şimdiden teşekkürler
birkaç gündür çok kaçırdım. 71den 71.5a çıktım(((((((
mavi kelebeğimin sola doğru harekete başlamasını istemiyorum((((((((
bi alışırsa sola uçar durur(((((((((
üzgünüm çok üzgünüm, nasıl toparlıcam ben, bebekkkkk'im, kızlaaaaaaaarr yardım!!!!!!!!
birkaç gündür çok kaçırdım. 71den 71.5a çıktım(((((((
mavi kelebeğimin sola doğru harekete başlamasını istemiyorum((((((((
bi alışırsa sola uçar durur(((((((((
üzgünüm çok üzgünüm, nasıl toparlıcam ben, bebekkkkk'im, kızlaaaaaaaarr yardım!!!!!!!!
Adaşız ozaman kızınla :)
bugün başlamadım diyete pazartesi olduğu içinklasik pazartesi olmaısn die :) ben 1.63 boyunda 68 kiloyum niyetim 10 kilo vermek.kalori takibi ile vermek istiyorum bende.günde kaç kalori sınırınız az bahseder misiniz arkadaşlar?şimdiden teşekkürler
Bazen elinde olmadan yiyorsun iste nihayetinde insaniz bizde.bence smotive olmalisin.mesela benim buzdolaninin uzerinde zayifken cekildigim resmim var ona bakiyorum mutfaga girince motive oluyorum.yemicem diyorum.sende oyle birsey dene.arada kacamak olur abartmamak sartiyla.vericez kilolari merak etme..insallah..
eddaxy olur öyle arada ben sana güveniyorum 500 gr sudur su:)))sıkma canını...azim ve kararlılıkla diyete kalori sayımına devam....
arkadaşlar merak ediyorum siz hergün mü tartılıyorsunuz yoksa 2-3 günde birmi.:26:ben kendimi tutamıyorum hergün tartılıyorum.birden kilo veremiyecegime göre, o gün kilo vermemişsem moralim bozuluyor.bu işe bir çözüm bulmam lazım.siz nasıl yapıyorsunuz:44:
merhaba bayanlar bugün benm ilk günüm kendimi baya acıkmamaya adapte etmiş olmalıyım ki bu vakit oldu bişi yemedim daha.ama az acıkmaya başlamıştım makarna salatası yaptım bir porsiyon ondan yedim.217 kaloriymiş. bişi yemesemde 2 litre su bitirdim akşama yazarım bu arada kalori sepetine üye oldum günlük ihtiyacım 1146 imiş
diyete başlama tarihim 27.08.2013 boyum 1.63 kilom 69.500 hedef kilom 59elifcik sende bilgilerini yaz ilk sayfaya eklıyım senıde..
cnm hergün tartılma haftada 1 gün belirle ben pazartesiden pazartesıye tartılıorum..
Tamam ozaman bende hemen tartiyi ortadan kaldircam ve insallah dayanabilirsem pazartesi gunleri tartilcam.ayni gun kilo bildirimi yapariz.daha iyi olur))
eddaxy neredesinnnnnnn....diyeti bozdum deme sakınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?