4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

15 günde 4 kilo çok iyibence az değil gayet iyi.şok diyet yapanlarıda görüyoruz hoopp geri alıyorlar fazlasıylaben yiyorum yemek ama az.pilav felan tadımlık mesela.ekmek hiç yemiyorum.canım çok çok tatlı çekerse bir tane akide şekeri vs. yiyorum.bazende 1 dilim baklava.bide emziriyoruz şok diyetler yapamayız zaten.suyu çok içiyorum.yarın diyete başlıyalı 1 hafta olacak buğün tartıldım 78 den 76 ya düşmüşüm. allah olmayan herkese evlat sevgisini tattırsın

aminnn cnm...zayıflamaya baslamıssın tebrıkler...sen herseyın vıtamınını almak zorundasın ama en ıyı sütü su yaparmış:)))sok dıyet yapmam zamanında yaptım fazlasıyla gerı aldım tecrübeyle sabit....yavasda olsa gitsin su kılolar..

birkaç gündür çok kaçırdım. 71den 71.5a çıktım(((((((
mavi kelebeğimin sola doğru harekete başlamasını istemiyorum((((((((
bi alışırsa sola uçar durur(((((((((
üzgünüm çok üzgünüm, nasıl toparlıcam ben, bebekkkkk'im, kızlaaaaaaaarr yardım!!!!!!!!

bizde herkese yer var tatlım...
elifcik hoşgeldin aramıza:))))))))

kızımın adı da elif bu arada:))))))
Adaşız ozaman kızınla :)
bugün başlamadım diyete pazartesi olduğu için klasik pazartesi olmaısn die :) ben 1.63 boyunda 68 kiloyum niyetim 10 kilo vermek.kalori takibi ile vermek istiyorum bende.günde kaç kalori sınırınız az bahseder misiniz arkadaşlar?şimdiden teşekkürler

canım herkesin günlük kalori ihtiyacı farklı.. sen kalori sitelerinde hesaplamalar var. günde kaç kaloriye ihtiyacın varsa hesaplat, ona göre o kaloriden daha az almalısın günlük olarak. benim mesela günde 2500 kaloriye ihtiyacım var ben emzirdiğim için 1500-1800le sınırlı tutuyorum ama emzirmeseydim 1100lerde gezinirdim.
ama genelde 1000-1200ler rejim için iyidir. 1000in altında kalori almak tehlikelidir.

Bazen elinde olmadan yiyorsun iste nihayetinde insaniz bizde.bence smotive olmalisin.mesela benim buzdolaninin uzerinde zayifken cekildigim resmim var ona bakiyorum mutfaga girince motive oluyorum.yemicem diyorum.sende oyle birsey dene.arada kacamak olur abartmamak sartiyla.vericez kilolari merak etme..insallah..

eddaxy olur öyle arada ben sana güveniyorum 500 gr sudur su:)))sıkma canını...azim ve kararlılıkla diyete kalori sayımına devam....

dün canım hiç birşey istemedi 4 tane galeta ve çayla geçirdim...bugünde 1patates ve 1 yumurta haslaması yedım..aksama Allah kerimm...

elifcik_45 kalorisepetine üye ol...tavsiye edrım cnm..

eddaxy olur öyle arada ben sana güveniyorum 500 gr sudur su:)))sıkma canını...azim ve kararlılıkla diyete kalori sayımına devam....

inşallah kızlar.. bugün sabah her zamanki gibi kahvaltı. öğlen bulgur pilavı bol salata ile, akşama allah kerim... ara öğün yapamadım, yoğunluktan, diş doktoruna gittik. doktor bi fatura çıkardı off 1400 dedi 1200e bağladık bakalım hayırlısı...
valla bebekçim ne suymuş 2 gündür vücudumdan çıkmak bilmedi:))))))))
dolaba fotoğraf fikri güzelmiş, denicem...

merhaba bayanlar bugün benm ilk günüm kendimi baya acıkmamaya adapte etmiş olmalıyım ki bu vakit oldu bişi yemedim daha.ama az acıkmaya başlamıştım makarna salatası yaptım bir porsiyon ondan yedim.217 kaloriymiş. bişi yemesemde 2 litre su bitirdim akşama yazarım bu arada kalori sepetine üye oldum günlük ihtiyacım 1146 imiş

arkadaşlar merak ediyorum siz hergün mü tartılıyorsunuz yoksa 2-3 günde birmi.:26:ben kendimi tutamıyorum hergün tartılıyorum.birden kilo veremiyecegime göre, o gün kilo vermemişsem moralim bozuluyor.bu işe bir çözüm bulmam lazım.siz nasıl yapıyorsunuz:44:

cnm hergün tartılma haftada 1 gün belirle ben pazartesiden pazartesıye tartılıorum..

elifcik sende bilgilerini yaz ilk sayfaya eklıyım senıde..

elifcik sende bilgilerini yaz ilk sayfaya eklıyım senıde..
diyete başlama tarihim 27.08.2013 boyum 1.63 kilom 69.500 hedef kilom 59

Bu arada nişanlımla dışarı çıktım dayanamadım az patates kızartması ve haşlanmış parktan mısır yedim birde çilekli soda içtim .hesapladım şimdi tüm gün yediklerimi
makarna salatası:217
çilekli gofret:325
2 bardak çay:10
patates kızartma orta :322
meyveli soda:46
mısır(1 koçan):60
TOPLAM:980 kalori olmuş almam gereken günlük kalori 1146 idi daha 166 bile artırdım

[1]Etimek kızarmış Ekmek Tuzsuz40 GRAM159
[2]soda (250ml)1 büyük bardak0
[3]Sütlü Kahve (light)2 FİNCAN38
[4]kuru incir2 adet102
[5]Cacık1 PORSİYON131
[6]Tepsi Köfte1 PORSİYON350
[7]siyah zeytin5 adet (3gr)40
[8]Sahanda Yumurta1 PORSİYON160
[9]Beyaz Peynir50 GRAM125
[10]Salatalık (hıyar)1 ADET11
[11]Domates1 ADET14
Toplam : 1130 kal.
Bir aksilik çıkmazsa bugünkü menüm....araya bi galetada konulabilir...

eddaxy neredesinnnnnnn....diyeti bozdum deme sakınnn...

valla canım inanmazsın bozdum demek için siteye girdim ama yazdıklarınızı görünce dayanamadım vazgeçtim, bozmuyorum. bebekkkkçim seninle kalplerimiz bir galiba mesajını görünce anladım. bu topik, bu arkadaşlık bana kilo verdirecek inanıyorum. nasıl bir anda vazgeçtim rejimi bozmaktan anlamadım valla. şu an dün ve ondan önceki gün yediklerim için pişmanım çünkü 72ye yakınım şu an. ne güzel 71i görmüşken, okulların açılmasına az kalmışken, off ooofffff((((
neyse sabah övelemeç yapmıştım kendime hani şu yufka ekmekten yaparız peynir domates soğan falan, 2 bardak çay. öğlen çok az etli patates yemeği.. akşama yine aynısı muhtemelen ve bol salata tabi....
çizelgemi fırsat bulabilirsem ağlayarak düzelteceğim. uç minik mavi kelebeğim uç, malesef sola sola uç bakalım(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…