:))) 4 hafta 4 günlük hamileyim!!

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım benm de adetim 4 gün geçikti test yaptım pozitif çıktı.hemen ertesi gün doktora gittim ultrasonla baktı ebebk kesesi gözükmüyomuş daha çko küçük yeni kalmışsın dedi dün betahcg 813.0 dı acaba normal mi on gün sonra tekar çağırdı ve ne zaman keseyi görebiliriz

hanzaseda hoşgeldin,kese gebelikte 5. haftada vajinal ultrasonla,6. haftada karından ultrasonla görünüyor,ben 4+5 ken karından baktırmıştım,doktor net görememişti,geç gitmekte fayda var canım..

canım tahmini hesap yapmıştı doktor,en son yaptırdığımda 823 tü,onun üzerinden hesapladı,6 gün sonra gel dedi,ama net görünmedi,pişman oldum sonra keşke geç gitseydim diye,şuan 5+3 üm ben,SAT 14 ocak..seni kontroller için çağırmıştır bence..

slm arkadaslar tum hamıle arkadaslar tebrıkler allah tamamına erdırısın bı sorum olacak.benım bugun adetımın 33 gunu bıttı yarın 34 olacak daha adet olamadım ıdrarada baktım kackere cıkmadı kanda yarın baktırcan acaba ıdrara cımadı ya sonuc kesın negatıfmıdır dun belım agrıdı bugun yok ara ara karın agrısı kasık agrısı gaz falan oluyo meraktan olcem

hayır deglım yanı daha bellı degıl bugun adetmın33 gunu kanamma yok ıdrarda baktım negatıf belırsız yanı

kızlar bu forumu açtığımda 4+4 hamileydim hala 4+6 hamileyim :)) doktora gidince tarih 1 hafta geri gitti ultrason ölçümü, komik oldu...yerimde sayar gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…