:))) 4 hafta 4 günlük hamileyim!!

mrb bende 6 haftalık hamıleyım ilk ögrendıgım gunu hıc unutmuyorum aglaya aglaya teste bakıyodum cok guzel bı duygu allah olmayan herkese nasıp etsın. doktorun bana verdıgı ılaçları kullanmaya başlamadan once cok rahattım. anlamadım yanı hamıle oldugumu ozelleklede bı demır ılaçı verdı kusmaktan artık helak oldum. cok asırı kusuyorum bende yemek yıyemıyorum eger bole gıderse dr gıdıcem artık ılaçmı verırı baska bısı bılmem.

Ben aranıza daha yeni katıldım ve güzel yardımlaşma olduğunu görünce üye oldum. Canım hamile olduğuna çok sevindim çünkü bende çok bebek istiyorum ama 1 seneden beri olmuyor. Bu ay yalnız hamilelik üzerine vücudumda değişiklikler var yarın adet günüm ama adetlerim düzensiz senin hamilelik belirtilerin nelerdi yazarsan sevinirim...bilmiyorumkismile

benim vücudum çok şişmişti ama genelde regl döneminde çok şişerim. en büyük belirti regl olmadım. benim hiç şaşmaz 28 günde bir regl olurum. ilk kez geciikti hayatımda ve şüphelendim. 3 gün sonra evde test yaptım pozitif çıkınca da doktora gittim. o da kan testi yaptı bhcg bakıldı ve hamile olduğum kesinleşti. ben bu şekilde anladım canım. adetlerim düzenli olunca şüphelendim yani. dilerim sen de en kısa sürede hamile kalırsın...

arkadaşlar kimse bna cevap vermedi bnm bhcg m 813 çıkmış tı norml bi değrmi ya ultrasonda gözükmedi bbk kesesi 2 martda tekrr çağırdı çok mrk ediyorum lütfen cevp verin

arkadaşlar kimse bna cevap vermedi bnm bhcg m 813 çıkmış tı norml bi değrmi ya ultrasonda gözükmedi bbk kesesi 2 martda tekrr çağırdı çok mrk ediyorum lütfen cevp verin

bhcg değeriniz kaçıncı haftada ölçüldü? bildiğim değerin yüksekliğinden ziyade düzenli olarak artması. benim ilk geciktiğinde 467 çıkmıştı doktor görünmez dedi ve 1 hafta sonra çağırdı...sanırım 1500 lerin üzerinde gebelik kesesi görünüyor. bu nedenle görememişsinizdir diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim canım inşallah bende hamileyimdir. Yarın hastalanmazsam pazartesi gününe kadar bekleyeceğim ve kan testi yaptırmayı düşünüyorum.

evet jnm en iyisi bklemek yoksa zamn geçmiyo erkn öğrnince bkle bzcık.inşallah sende hamiesindir:Saruboceq:

Doktorun demesine rağmen adet düzensizliği yaşayanların kanda geç gösterir diye ben sabırsız kalktım az önce idrar testi yaptım negatif ama hamile olduğumu hissediyorum inşallah yanılmam bakalım bekleyeceğiz artık nezamana kadar

CADIARZU
canım benim de adetim düzenli değil bazen 1 hafta geçikiyo bazen erkn geliyo hiç belli olmuyo bende her ay geçiktiğin de test yapıodum ama artık bıktım negatif çıkmasından bu sefer yapmadım he oldum he olcam die beklerkn 10 gün geçti eşimin ısrarı üzerine yaptık çünkü sigara kullanıyodum ve pozitifçıktı ve geç döllenme mi ne olmuş galba bende beta hcg değerim 813 çıktı 2 mart bekliyorum sabırsıızlıkla fakat bende kese görünmedi jnm

Son düzenleme:
bn 5 haftalıkken vajinal usg den görülüyo die biliyorum cannım

teşekkürler canım bu sabah girdim usg ye rahim ince ama çok değil yarın adet günüm dedim yarın olmazsın ama 3 5 gün sonra olursun adet dedi doktorum birde rahmin dar ve uzun dedi 2.5 yıldır gebe kalamıyorum sebep yok bende tutar diye her yumurtlama günümü değerlendiririm eşimle yine öyle oldu umut işte bugüne kadar hiç sekmedi adetim rahmimin dar olduğunu her gittiğim dr söylerdi ama uzun olduğunu ilk defa duydum bebeğimin olmasını çok istiyorum belki hamileyimdir o yüzden böyle görünmüştür dedim ve sizlere sormak istedim.

Canım bende bildiğim halde bugün idrar testi yaptım negatif çıktı ama diğer aya göre yarın adet günüm 1 gün varken yaptım işte bakalım bende haftaya perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum eğer adet olmazsam kan testi yaptıracağım inşallah hamileyimdir bazı belirtilerden hamile olduğumu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…