4 haftalik anne adayları

kizlar gebeyim bugun dr gttm muayeneden evvel adetimin 4 gun gectigini soledim doktor once ultrasonla bakti dedi rahim kalinlasmis sonra kan aldi degerim 236 cikti dedi hamilesin ama bunden 2 hafta once dr bana enfejsiyondan dolayi neo penotron , ciprasid,funit ve bide krem verdi bunlari kullan adetten sonra tekrar gel demisti simdi bunlarin gebelige yan etkisi olmusmudur cunku de bu ilaclari versgnde agir ilaclar oldugunu solemisti ?

Tebrikler canım ilaçların zararı olduğunu sanmam çünkü o günler henüz çok erken olduğu için bebeği etkileyeceğini sanmıyorum içini ferah tut yine tabi doktorunla konuşursun yine

Tebrikler canım ilaçların zararı olduğunu sanmam çünkü o günler henüz çok erken olduğu için bebeği etkileyeceğini sanmıyorum içini ferah tut yine tabi doktorunla konuşursun yine
İns dedigin gbi olur iki gun sonra tekrar kan tahlili vercem ins aksi bi durum yasamam kafama cok takildi

ben de hamile olduğumu dün yaptığım idrar testinden öğrendim. 22 eylül son regl tarihim. Allah her isteyene nasip eder inşallah

Merhaba arkadaşlar, son regl tarihimi baz alırsak 4+4 hamileyim. Adet günümden 1 gün sonra 341 çıktı sonucum. Doktorum iki gün sonra bir test daha istedi emin olmak için. İkinci testte ise 929 çıktı. Bu sonucu perşembe günü aldım ve doktorumu aradım. Çarşamba günü gel, ultrasonla karından bakalım dedi, tamam dedim. Şimdi bekliyorum çarşamba gününü, sizce o gün görebilir miyim keseyi?

Görürsün canım o güne

Selam arkadaslar bende heyecanla cuma gununu bekliyorum adet gunum bakalim bu ay tutdura bilmismiyim.
Hamile kalan kizlar Allah tamamina erdirsin rica etsem hepiniz belirtilerinizi yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…