- 18 Ekim 2015
- 282
- 374
- 103
- Konu Sahibi history1985
-
imkansız gibi. hamile kalmak zor kaldıktan sonra daha zor. ama her şeyde bi hayır vardır. Allah kolaylık versin sana da.Belki düzene girmiştir inşallah yani hiç birimizin garantisi yok hamilelik zormuş ben de onu anladım Rabbim inşallah hepimize sağlıklı evlatlar verir
Amin canım cümlemize...imkansız gibi. hamile kalmak zor kaldıktan sonra daha zor. ama her şeyde bi hayır vardır. Allah kolaylık versin sana da.
Tebrikler canım ilaçların zararı olduğunu sanmam çünkü o günler henüz çok erken olduğu için bebeği etkileyeceğini sanmıyorum içini ferah tut yine tabi doktorunla konuşursun yinekizlar gebeyim bugun dr gttm muayeneden evvel adetimin 4 gun gectigini soledim doktor once ultrasonla bakti dedi rahim kalinlasmis sonra kan aldi degerim 236 cikti dedi hamilesin ama bunden 2 hafta once dr bana enfejsiyondan dolayi neo penotron , ciprasid,funit ve bide krem verdi bunlari kullan adetten sonra tekrar gel demisti simdi bunlarin gebelige yan etkisi olmusmudur cunku de bu ilaclari versgnde agir ilaclar oldugunu solemisti ?
İns dedigin gbi olur iki gun sonra tekrar kan tahlili vercem ins aksi bi durum yasamam kafama cok takildiTebrikler canım ilaçların zararı olduğunu sanmam çünkü o günler henüz çok erken olduğu için bebeği etkileyeceğini sanmıyorum içini ferah tut yine tabi doktorunla konuşursun yine
Yok cnm ya o zaman bebiş o ilacı hissetmemistir bile rahat ol sen bundan sonrası onemliİns dedigin gbi olur iki gun sonra tekrar kan tahlili vercem ins aksi bi durum yasamam kafama cok takildi
Hayırlı olsuuuunnben de hamile olduğumu dün yaptığım idrar testinden öğrendim. 22 eylül son regl tarihim. Allah her isteyene nasip eder inşallah
Sağol canım. Senin bebişinde hayırlı olsunHayırlı olsuuuunn
Görürsün canım o güneMerhaba arkadaşlar, son regl tarihimi baz alırsak 4+4 hamileyim. Adet günümden 1 gün sonra 341 çıktı sonucum. Doktorum iki gün sonra bir test daha istedi emin olmak için. İkinci testte ise 929 çıktı. Bu sonucu perşembe günü aldım ve doktorumu aradım. Çarşamba günü gel, ultrasonla karından bakalım dedi, tamam dedim. Şimdi bekliyorum çarşamba gününü, sizce o gün görebilir miyim keseyi?
Canim doktora bi göster istersen artma olmuş güzel ama iki katı olmalı falan diyorlar ya doktoruna danıştın miKomse neden cvp yazmiyor ya
Sordum cnm daha deminden guzel dedi ilerliyor dedi ne bilim bana dusuk gbi geldiCanim doktora bi göster istersen artma olmuş güzel ama iki katı olmalı falan diyorlar ya doktoruna danıştın mi
İki tahlil arasında kaç gün geçtiğini biliyordur doktorun da bi sorun olsa söylerdi herhalde ama sen yine de bi doktorlar daha görüş istersen için rahatlasin cnmSordum cnm daha deminden guzel dedi ilerliyor dedi ne bilim bana dusuk gbi geldi
Daha çok yeni hamileliğin ben daha doktora bile gitmedim. Adetim üzerinden 7 gün falan geçsin diye bekliyorum.merak etme senSordum cnm daha deminden guzel dedi ilerliyor dedi ne bilim bana dusuk gbi geldi
Canim düşük için genelde kanama oluyor değerler zamanla yukselebiliyor çünkü ya da çok azar azar artiyorsa o da sıkıntı yaratabiliyor senin sorunun neydi kiArkadaslar dusuk tehlikesi olmasi icin beta hcg degerinin kac olmasi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?