- 12 Eylül 2012
- 120
- 6
- 46
- Konu Sahibi history1985
-
ben 2. çizgiyi göremedim .Bayanlar testte göre hamilemiyim eğer hamileysem bende 4 haftalıgım
tebrik ederim .Merhabalar bende dun hamile olduğumu öğrendim adet tarihim yarın ve kanda 184cıktı cok mutluyum
Ayyy amin allah sizede tum hamilelere yardımçı olsun dört gözle yolunu bekliyoruz zaten bide kalp atışlarını duysaktebrik ederim .
benimde ilk değerim 175 idi .
2 gün sonra 522 oldu çok şükür ve şimdi devam ediyor 5+2 haftalık.
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ayyy amin allah sizede tum hamilelere yardımçı olsun dört gözle yolunu bekliyoruz zaten bide kalp atışlarını duysak[/QUOT
kalp atışları 5 haftalıkken filan duyarsın ,
ben 2 gün önce duydum ,
yok böyle bişey ,
allahım o nasıl güzel bi ses :)
ağla ağla çatladım .:)
Kizlar merhaba carsamba gunu beta 124 du bugun 577 sonunc nasil dusuk mu acaba?
Bence de hamilesin inşaellah canim benim de boyle çıkmıştı öncesinde. Adet tarihi gecince daha da koyulasiyorBugün yaptım ama tam emin değilim 5 gün var adet günüme bende sizlere soruyorum varmı hamişlik diyeKişiden kişiye göre değişiyormuş cnm bnm sıkıntı yapma hiç
evet ama geç döllenme olmuş olabilir.Arkadaşlar 4+3 için 83.18 düşük bir deger mi
Adetten 1 gün önce cuma günü yaptirmistim bugün de 83.18 çıktı 3 gün gecikti adetim. Biraz da telaş yaptım.evet ama geç döllenme olmuş olabilir.
yani adetten hemen önce döllenme olmuş olabilir .
benimde öyle oldu.
2 gün sonra tekrar gebelik testi yaptır eğer : 200 lere çıkarsa hamilelğin yolunda demektir.
Adetten 1 gün önce cuma günü yaptirmistim 4.70 cikmisti.bugün de 83.18 çıktı 3 gün gecikti adetim. Biraz da telaş yaptım.
Adetten 1 gün önce cuma günü yaptirmistim bugün de 83.18 çıktı 3 gün gecikti adetim. Biraz da telaş yaptım.
Bence de hamilesin inşaellah canim benim de boyle çıkmıştı öncesinde. Adet tarihi gecince daha da koyulasiyor
4.70cuma günü yani adetten bir gün önce kan testimi yaptırmıştın .?
kaç çıkmıştı ?
ozaman gayet normal ,
mesela seninki şu an 5 haftalık gibi görünebilir sat dan daolayı ama değerlere bakıldığı zaman daha 1 haftalık filan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?