4 haftalik anne adayları

Merhabalar bende dun hamile olduğumu öğrendim adet tarihim yarın ve kanda 184cıktı cok mutluyum

Merhabalar bende dun hamile olduğumu öğrendim adet tarihim yarın ve kanda 184cıktı cok mutluyum
tebrik ederim .

benimde ilk değerim 175 idi .

2 gün sonra 522 oldu çok şükür ve şimdi devam ediyor 5+2 haftalık.

allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

tebrik ederim .

benimde ilk değerim 175 idi .

2 gün sonra 522 oldu çok şükür ve şimdi devam ediyor 5+2 haftalık.

allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ayyy amin allah sizede tum hamilelere yardımçı olsun dört gözle yolunu bekliyoruz zaten bide kalp atışlarını duysak

Kizlar merhaba carsamba gunu beta 124 du bugun 577 sonunc nasil dusuk mu acaba?

124 çarşamba ise normalde cuma gitseydin , normal gebelik olduğunu varsayalım: 250 olmazsı lazımdı.

cuma gitmedin ;

cumartesi geçti pazar gittiğini varsayalım : 500 olmalıydı ,

sen pazartesi gittin 577 olmuş gayet normal bence :)

bir gün deği bir gün , bir önceki değerin 2 katına çıkmalı gibi gibi.

içini ferah tut .

Bugün yaptım ama tam emin değilim 5 gün var adet günüme bende sizlere soruyorum varmı hamişlik diye Kişiden kişiye göre değişiyormuş cnm bnm sıkıntı yapma hiç
Bence de hamilesin inşaellah canim benim de boyle çıkmıştı öncesinde. Adet tarihi gecince daha da koyulasiyor

Hamişler sizin de beliniz ağrıyormu? Nefes darlığı var bende belim ağrıyor ara sıra kasıklarda da sancı oluyor

evet ama geç döllenme olmuş olabilir.
yani adetten hemen önce döllenme olmuş olabilir .
benimde öyle oldu.
2 gün sonra tekrar gebelik testi yaptır eğer : 200 lere çıkarsa hamilelğin yolunda demektir.
Adetten 1 gün önce cuma günü yaptirmistim bugün de 83.18 çıktı 3 gün gecikti adetim. Biraz da telaş yaptım.

Arkadaslar Merhaba. Son adet tarihim 20 eylül ve adetim 9 gün gecikti. Kasım 2 sinde doktora gitmeyi düşünüyorum tam 15 gün geçti. Tam olarak kaç haftalik oluyo yardım bu konuda pek bilgim yok tutarsa ilk gebelik . Cevap bekliyorum hanımlar

merhaba benimde son adet tarihim 26 eylüldü. 4 gün geçti , bugün hamilelik testi alıp denedim çift çizgi çıktı. şoktayım şuanda test kesin doğrumudur ,hemen doktora gitmem gerekir mi acaba ? pazartesiye kadar da doktorlar çalışmıyor sanırım nasıl sabredeceğim bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…