4 haftalik anne adayları

Kizlaar buda benim test sonucu pozitif mi negatif mii net gorunmuyor foto ama

Eklentiler

• 20151020_211344.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 118
Sağol cnm doktor testi değişik şekilde istedi dilusyon diye 3216ymis 5 haftalık kese göründü ama galiba yolunda gitmeyen biseyler var anlamadım

Benim de nadiren adet sizisi gibi altta başka bişey yok umarım hersey yolundadir

Benim de nadiren adet sizisi gibi altta başka bişey yok umarım hersey yolundadir
Canım bizim haftalar aynı sen en son ne zaman hcg baktırdın bide kaç çıktı şöyle bi durum var ben geçen cumartesi baktırdım 233 çıktı adet günümde 27 ydi sonra 55 şimdi kaç oldu çok merak ediyprum bide sen keseyi gördün mü bu cumartesi gidicem kese için şnş görebilirim ya

Keseyi 2000 lerde gozukuyr

Ben iki defa baktirdim canım adet günümde 311 di iki gün sonra 701 oldu bidaha da baktımadım pazartesi günü de keseye gördük ama bebişi göremedim henüz

Ben iki defa baktirdim canım adet günümde 311 di iki gün sonra 701 oldu bidaha da baktımadım pazartesi günü de keseye gördük ama bebişi göremedim henüz
Benim sanırım geç döllenme olmuş çünkü ilk değerimde adete 3 gün vardı 7 çıkmıştı ertesi gün 17 oldu doktor daha çok yeni demişti burda 6 haftalık diyo ama sanırım değil 5 belki olmuştur belkide 4 şu cumartesi gelse de öğrenebilsem

Canim adet öncesi ben hiç baktirmadim belki benim de öyledir senin adet zamanı testin yok mu

Merhaba arkadaşlar reglim bir önceki baslamadan itibaren 29. Günü ve sabah idrar testi yaptırdım ve 2. Çizgi silik çıktı. Kan testi yaptirdim oda 74.5 çıktı. Doktor bu verilere gore hamilesin dedi ama haftaya kesin sonuç verir dedi oran düşük dedi.
En son regli tarihinden itibaren int. Sitelerinde 4 haftalik çıkıyor.
Cok korkuyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz hamileyimdir.
Allahım kimseye yokluğunu göstermesin.

Son regl tarihinin ilk günü baz alınıyor canım değerin artar nasılsa üzülme hiç Rabbim miniklerimizi bize bagislasin

Kizlaar meraba. Benimde gebeligim kan testiyle kanitlandi suan 4+3 gunluk. Keseyi goremedik henuz 5+1 gunluk oldugunda randevum var sizce ozaman gorebilirmiyiz sizler ne zaman gormustunuz?

Kizlaar meraba. Benimde gebeligim kan testiyle kanitlandi suan 4+3 gunluk. Keseyi goremedik henuz 5+1 gunluk oldugunda randevum var sizce ozaman gorebilirmiyiz sizler ne zaman gormustunuz?
5 haftalikken alttan görülüyor genelde ben de pazartesi yani 5 haftalikken gördüm alttan muayene ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…