4 haftalik anne adayları

Özel tip merkezleri açık oluyor hayırlı olsun canım

Son adet tarih tarihinizin ilk günü gebeliginizin de ilk günü oluyor

Kizlar moralim cok bozuk pazar gunu beta degerim 206 cikmisti ve hamile oldugmu ogrenmistim bugun tekrar tahlil yaptim bu sefer degerim 149 dusmus ve doktorun dedigi sen yeni gebesin dusmesi normal 2 hafta sonra gel bebegi ultrasonla gorucez sizce degerin dusmesi kotuye isaretmi

sen kafana takma canım.iki hafta bekler mısın bilmiyorum ama haftaya tekrar yaptır bence saglık ocağında falan

6 haftalık galiba .bence dr git cANIM KISA SUREDE .KULLANMAN GEREKEN İLACLAR OLABLİR.Folik asit gibi

Arkadaslar ben folbiol 5 mg ona başlamıştım zaten hamile kalmadan önce doktor demişti halen içiyorum bir sorun olur mu ki bilmiyorum bu hafta içinde gitcen doktora

Arkadaslar ben folbiol 5 mg ona başlamıştım zaten hamile kalmadan önce doktor demişti halen içiyorum bir sorun olur mu ki bilmiyorum bu hafta içinde gitcen doktora
Yok cnm zaten doktorlarin bi çoğu da ilk onu veriyor içmeye devam et bence çünkü bana da ilk onu verdiler sonra başka bi doktor değiştirdi

Ay hanımlar teşekkür ediyorum bu site iyiki var içim rahatlıyor sanki derler gibi

kızlar folbiol kullanmayın hamilelikte folik asit çok yüksek gebelik öncesi için uygun o. bu arada benim sat 14 eylül ama keseyi yeni gördük. doktor 4,5 haftalık dedi. inş. kal atışlarınıda duyarım :)

Benim son adetim 20 eylül haftasonu doktora gitcem kalp atışı duyulur mu ki diye aklımda deli sorular var

sağlık olsun duyulur duyulur. ben bu konuda tecrübeliyim. kızımın 6haftalıkken duyulmuştu şimdi 4yaşında :)

Benim sat 25 eylul, dun gittim doktora kese 12mm dedi. Normal ultrasonla cok net gorundu. Kese boyutuna gore 6 haftalik dedi ancak sata gore 5 hafta. Sanirim bir hafta onden gidiyoruz biz :) kese her gun 1mm buyurmus ve kese 15 mm olunca kalp atisi normal ultrasonla gorunurmus. Buna gore cumartesi tekrar cagirdi doktorum, umarim kalp atisini gorecegiz :)

Benimde sat 25eylul pazartesi doktora gidicem çok heyecanlıyım :)

Benimde sat 25eylul pazartesi doktora gidicem çok heyecanlıyım :)
güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…