4 haftalik anne adayları

Alttan muayeneyi ilk haftalarda onermemis bazi arkadaslar ama beklemelimiyim bilemedim
Aslında ben de istemiyodum doktor çok ısrar etti bende bi anda ise diyemedim ama ilgili bi doktora gidersen üstten görmeye çalışabilir benimki ugrasmak istemedi bence zaten ona bi daha gitmeyi düşünmüyorum

Yok cnm kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi 7.hafta yani ben de çok merak ediyorum telaş yapıyorum inşallah bebişlerimiz iyi olur
Canım çük şükür kesemizi gördük bizde bugün 7 mm kalp atışları için 10 sonra dedi bakalım inş duyarız ya bu arada benim sancılarım biraz arttı sanki ya korkuyorum dünde az bi kahverengi lekem geldi progesteron verdi doktorda

Benim kese boyutunu bile ölçmedi valla gözün aydın bol bol dinlen canım yerinden hiç kalkma allahın izniyle bişey olmaz içini ferah tut

Benim kese boyutunu bile ölçmedi valla gözün aydın bol bol dinlen canım yerinden hiç kalkma allahın izniyle bişey olmaz içini ferah tut
Aynen canım kalktıkça sancılanıyorum çünkü 5+3 hsftalıkmışız sende kalp atışlarını duymaya gidince sorarsın canım

Aynen canım kalktıkça sancılanıyorum çünkü 5+3 hsftalıkmışız sende kalp atışlarını duymaya gidince sorarsın canım
Bende heyecandan ölüyorum valla nasıl dayanicam o güne kadar bilmiyorum aklıma bazen kötü şeyler geliyo atmaya çalışıyorum çok zormuş bu süreç anladım Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Son adet tarihimr gore 19 eylul bende gebeyim cok sukur ki dun ogrendim beta 185.5 cikti sanrim 2 haftalik daha doktorum daha kese gozukmez dedi inofolic kullaniyordum folidoce verdi doktorum 2. Bugun ictim insallah hersey guzel olur rabbim isteyen herkese versin insallah su mubarek gunler hurmetine ben muharrem aynin 10. Gunu hemde cuma gunu ogrendm rabbimin lutfu cok sukur ki insallah sag salim kucagimda almayi nasip eder rabbim

Tebrikler

Merhaba arkadaşlar,
Geçen salı doktora gittiğimde 5+2 demişti ve bu salı için bir daha çağırdı.Merak ettiğim sizlerde belirti olarak değişiklikler var mı?Benim hala kasıklarımda ağrı var.Bir yakınım iç karnın küçüktür ondan ağrıyordur dedi.Bilimsel bir tarafı var mıdır bilemem :)
Ayrıca gece yatağa yatınca hafif bi bulantı oluyor.Umarım fazla belirti yaşamadan rahatlıkla bu dönemi atlatırız.

Benim bi ara bütün belirtilerim kayboldu çok korkmustum şimdi kasık ağrısi var ben de bi de yorgunluk falan oluyo

Selam kızlar benim de normalde bugün adet olmam gerekiyor fakat dayanamadim ve dün kan testi yaptırdım sonuç 44 çıktı pazartesi bir daha yaptıracagım ikinci bebeğim olacak 3 yaşında bir oğlum var inşallah hayırlı haberler alırım :)

gebeliğimi öğrendiğim günden beri hep bir aksilik... değerler normal artarken birden yavaşlamaya başladı. başka hastanede doktorum bi aksilik olmadığını söyledi. ama benim içimde hep bir huzursuzluk. dün tekrar beta hcg değerine bakıldı ve sonu hüsran. 4 gün sonra bakılan değer 140tan 242 ye anca yükselmiş. sanırım ben kendimi kandırmışım. baştan belliydi. ve şimdi değer düşsün diye dua ediyorum. yükselmiceğni biliyorum yükselse de artık sağlıklı olmıcak. tek dileğim bi an önce düşmesi ve eski halime dönebilmek. kanama yok ağrı yok sonum ne olacak. tek kelimeyle korkuyorum.
allah yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin. sizler adına mutluyum ama benim için dualarınızı eksik etmeyin...

Canim hemen öyle düşünme nasıl anladın ki hcg nin azaldığını tekrar baktirdin belki yeniden normale döner kaç kez baktirdin kanina

Hadi inşallah sizin ikinci ne güzel biz de biri bi gorseydik sağ salim insallah

Canim hemen öyle düşünme nasıl anladın ki hcg nin azaldığını tekrar baktirdin belki yeniden normale döner kaç kez baktirdin kanina
değerlerde henüz düşüş yok belki de var bilmiyorum. yarın randevum var yine. dün sabah 242 di akşamında karnıma ağrı girdi acile gittik tekrar baktılar 243 çıktı. umutsuz yani

Belki düzene girmiştir inşallah yani hiç birimizin garantisi yok hamilelik zormuş ben de onu anladım Rabbim inşallah hepimize sağlıklı evlatlar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…