4 haftalik anne adayları

gözünüz aydın cnm allah sağ salım kucagınıza almayı ansıp etsın benımde haftaya bellı olacak ıns hamıleyımdır

canım benimde sat 24 eylül beraberiz yani bende ilk pazartesi gidecegim doktora inş bende görürüm keseyi canım

cuma 319 çıktı bugün 736 :) inşallah hersy yolunda gider. rabbim onları bize bağışlasın. 2 sene sonra kavuştum çok şükür. keseyi de görüp kalp atışını da duysak rahat bir nefes alacağız :)

Arkadaslar bir şey soracam ya benim şuanda 6 haftalık gebeligim. Ve ekimin ilk haftası yumurtlama günümdü sanırım ilk hafta hamile kalmışım. Ben ekimin ikinci haftası yani gebeliğin ilk haftası oluyor dış doktoruna gitmiştim dolgu yaptırmıştim etkilenmismidir sizce. Lütfen kızlar cevap bekliyorum sizlerden

Merhaba arkadaşlar :)
Aranıza yeni katıldım ben ve eşimle ilk Bebek denemesi yaptım en son regl tarihim 28 eylül şuanda 10 günlük regl gecikmem var idrar testinde hafif silikte olsa çift çizgi çıktı. Bugün de kan testi yaptırdım <2 çıktı.. Hala regl olmadım ve ilk defa gecikme oluyor.. Aşırı hassaslaştım uyku desen cabası kasık Ağrıları da var... Lütfen yardımcı olur musunuz ? Biraz daha bekleyip tekrar kan tahlili yaptırmama gerek var mı ? Sevgiler :)

1 hafta sonra tekrar kan testi yaptır. yada başka bir merkezde tekrar kan testi yaptır. ayrıca kan testi için kadın doğum doktoruyla görüşmüşsündür sanırım rahimde kist vs. gibi bir yapı varmıydı rahimde kalınlaşma gözlenmişmiydi ?

etkilenmiş olsa düşükle sonuçlanır. doktora söylemiş olsaydın böyle bir şüphe var diye oda ona göre uyuşturudu. tabiki hamileliğini bilemeyeceğin için tedbirli olamaman normal. bence hiç düşünme problem olmuş mu diye. kullanılan uyuşturucu etkileyebilecek dozda değildir. röntgen çekilmediysen antibiyotik kullanmadıysan çokta üstünde düşünmeye gerek yok. herşey olacağına varıyor. sen iyi düşün iyi olsun :) sağlıklı gebelikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…