- 2 Ekim 2015
- 181
- 75
- 13
- 29
- Konu Sahibi history1985
-
gözünüz aydın cnm allah sağ salım kucagınıza almayı ansıp etsın benımde haftaya bellı olacak ıns hamıleyımdırArkadaşar adet günüm dündü ve dün hamile olduğumu öğrendim hcg 311 çıktı pazartesi de kadın doğum doktoruna gidicem ama burdaki yorumlara bakınca benim de içime kurtlar düşüyor benim gibi 4 haftalik olanlarla belirtilerimizi değerlerimizi yazalım karşılaştırma imkanımız olur.
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikli sıhhatli kucagimiza alalım minişlerigözünüz aydın cnm allah sağ salım kucagınıza almayı ansıp etsın benımde haftaya bellı olacak ıns hamıleyımdır
Gözünüz aydın aminnÇok sükür kesemizi gorduk rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin insallahhh
canım benimde sat 24 eylül beraberiz yani bende ilk pazartesi gidecegim doktora inş bende görürüm keseyi canımBenim sat 25 eylul, dun gittim doktora kese 12mm dedi. Normal ultrasonla cok net gorundu. Kese boyutuna gore 6 haftalik dedi ancak sata gore 5 hafta. Sanirim bir hafta onden gidiyoruz biz :) kese her gun 1mm buyurmus ve kese 15 mm olunca kalp atisi normal ultrasonla gorunurmus. Buna gore cumartesi tekrar cagirdi doktorum, umarim kalp atisini gorecegiz :)
benimde 24 eylül ve bende pazartesi gideceğim doktora ins keseleri görürüz canımBenimde sat 25eylul pazartesi doktora gidicem çok heyecanlıyım :)
Insallah hayirli haberler aliriz rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin insllh:)benimde 24 eylül ve bende pazartesi gideceğim doktora ins keseleri görürüz canım
Hayirli olsun insalla kucaginizada alirsiniz :)Ben de varım
Dün 67 çıktı beta hcg ,bat 3 Kasım, sat 6 Ekim di...
Tesekkur ederizzzGözünüz aydın aminn
Doktor ultrasyona bakınca biliyor. Beş haftalık diye gittim 3 haftalık cikti :))Gebematik 4 hafta dedi canım bi de adet günümden de tam 4 hafta geçti
1 hafta sonra tekrar kan testi yaptır. yada başka bir merkezde tekrar kan testi yaptır. ayrıca kan testi için kadın doğum doktoruyla görüşmüşsündür sanırım rahimde kist vs. gibi bir yapı varmıydı rahimde kalınlaşma gözlenmişmiydi ?Merhaba arkadaşlar :)
Aranıza yeni katıldım ben ve eşimle ilk Bebek denemesi yaptım en son regl tarihim 28 eylül şuanda 10 günlük regl gecikmem var idrar testinde hafif silikte olsa çift çizgi çıktı. Bugün de kan testi yaptırdım <2 çıktı.. Hala regl olmadım ve ilk defa gecikme oluyor.. Aşırı hassaslaştım uyku desen cabası kasık Ağrıları da var... Lütfen yardımcı olur musunuz ? Biraz daha bekleyip tekrar kan tahlili yaptırmama gerek var mı ? Sevgiler :)
etkilenmiş olsa düşükle sonuçlanır. doktora söylemiş olsaydın böyle bir şüphe var diye oda ona göre uyuşturudu. tabiki hamileliğini bilemeyeceğin için tedbirli olamaman normal. bence hiç düşünme problem olmuş mu diye. kullanılan uyuşturucu etkileyebilecek dozda değildir. röntgen çekilmediysen antibiyotik kullanmadıysan çokta üstünde düşünmeye gerek yok. herşey olacağına varıyor. sen iyi düşün iyi olsun :) sağlıklı gebeliklerArkadaslar bir şey soracam ya benim şuanda 6 haftalık gebeligim. Ve ekimin ilk haftası yumurtlama günümdü sanırım ilk hafta hamile kalmışım. Ben ekimin ikinci haftası yani gebeliğin ilk haftası oluyor dış doktoruna gitmiştim dolgu yaptırmıştim etkilenmismidir sizce. Lütfen kızlar cevap bekliyorum sizlerden
1 hafta sonra tekrar kan testi yaptır. yada başka bir merkezde tekrar kan testi yaptır. ayrıca kan testi için kadın doğum doktoruyla görüşmüşsündür sanırım rahimde kist vs. gibi bir yapı varmıydı rahimde kalınlaşma gözlenmişmiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?