- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
- Konu Sahibi history1985
-
Saol canim. 24 ekim. Yani 10 gundur agriyordu. 1 beden buyuduler resmen. Sertlestiler falan. Taki bu sabaha kadar. Hala biraz agri varda. Neden birden bire bu kadar azaldi. Belki yasayan vardir dedim ama kimse boyle bisey yaşamamış. Beklicem bakalim. Olmazsam 24 ekimde kanda baktiririm artik.ÜMİDİNİ HİÇBİRZAMAN KESME DE ADETİN NEZAMAN OLACAK
AZ KALMIŞ ZATEN CANIM BİRAZ BEKLE 24ÜNDE İDRAR TESTİ YAPSAN AZDA OLSA TESTTE ÇIKAR ZATENSaol canim. 24 ekim. Yani 10 gundur agriyordu. 1 beden buyuduler resmen. Sertlestiler falan. Taki bu sabaha kadar. Hala biraz agri varda. Neden birden bire bu kadar azaldi. Belki yasayan vardir dedim ama kimse boyle bisey yaşamamış. Beklicem bakalim. Olmazsam 24 ekimde kanda baktiririm artik.
Canım hayırlı olsun bebeişinn. Belirtilerin nelerdi? Yumurtlama döneminden sonra nası devam etti vücudundaki değişimler ??Merhba kizlar 3 haftalik hamileym erken hamilelik benimki bir sorunuz varsa belirtilerimden cevaplarim bir gun gecikti hemen test yaptim cift cizgi cikti kan testide yaptirdim b hcg 777 cikti :)
Saol canim. Tesekkur ederim cvplarin icin. Sende hayirli, saglikli bir hamilelik gecirip saglikla bebeğini kucağına alırsın inşallah.AZ KALMIŞ ZATEN CANIM BİRAZ BEKLE 24ÜNDE İDRAR TESTİ YAPSAN AZDA OLSA TESTTE ÇIKAR ZATEN
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İNŞ DARISI SENİN BAŞINA İNŞ GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZSaol canim. Tesekkur ederim cvplarin icin. Sende hayirli, saglikli bir hamilelik gecirip saglikla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Valla benim gogus uclarim bi morarma gbi bisey oldu rengi hafif bi koyuldu gibi birde su gibi akintim vardiKızlar yumurtlama sonrası gebeliği öğrendiğiniz güne kadar neler yaşadınız vücudunuz ne gibi değişikliklerle gebelik alar mı verdii
Ovulasyon dönemine benziyo muydu akıntın canım ??Valla benim gogus uclarim bi morarma gbi bisey oldu rengi hafif bi koyuldu gibi birde su gibi akintim vardi
Yok benzemiyodu su gbiydi bu akinti ovulasyon doneminde az akintim olurdu benim adet gunume kadar akintim oldu adetim gecti akintida bitti yarin gidicem bidaha beta yaptircam iki gun once 39.2 diOvulasyon dönemine benziyo muydu akıntın canım ??
Çok soru sordum canım ama bikaç soru daha sorcam. İdrar testi yaptın mı? Çift çizgi gördüysen adetine kaç kala yaptırdın ??beta 39 adetten kaç gün önce yaptırdığın testte belli oldu ??Yok benzemiyodu su gbiydi bu akinti ovulasyon doneminde az akintim olurdu benim adet gunume kadar akintim oldu adetim gecti akintida bitti yarin gidicem bidaha beta yaptircam iki gun once 39.2 di
Kizlar gunaydin. Oncelikle hepimizin hamilelikleri hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin. Saglikla inşallah.
Diger topiklere yazdim ama net cvp alamadim. Sizler hamilelik tecrubesinin basindasiniz bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Yumurtlamam 10 ekim itibariyle göğüslerimde artarak devam eden agri,sızı oldu. Hatta ara
canım alttan kalp sesine falan baksaydı keşke ilgilenmek mi istemedi acabaMerhaba,
Bugün kadın doğum doktoruna ilk muayene için gittim.Öncelikle geçen hafta aile hekimine yaptırdığım kan tahlilimi gösterdim.Bugün adetimin üstünden tam 10 gün geçmişti.Kan değerim bir hafta önce bugün 3170 çıkmıştı.Doktor kesenin üstten görüleceğini söyledi.Karından ultrasonla baktı.York ismi verilen keseyi gördü ama bebeği göremedi.Kese oluşunca düşük riski %10 bebek görülünce %5 dedi.Haftaya tekrar aynı gün kontrole çağırdı.Ayrıca tekrardan kan verdim idrar tahlili için örnek istedi.Bu arada vajinal muayeneye gerek görmedi.Onun yerine haftaya bir daha bakalım dedi.Bu kadar detaylı yazma nedenim burada yazılanları okurken daha önce deneyim sahibi olan kişilerin neler yaşadığını merak etmem.
Ben adetime 3 gun vardi idarar testi yaptim negatif cikti sonra adet gunu gittim beta yaptrdim 39 coktiÇok soru sordum canım ama bikaç soru daha sorcam. İdrar testi yaptın mı? Çift çizgi gördüysen adetine kaç kala yaptırdın ??beta 39 adetten kaç gün önce yaptırdığın testte belli oldu ??
Allahım sağlıkla meleğinin kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallahBilmiyorum her şey normal dedi.Haftaya salı tekrar çağırdı.
Bu arada bende adetten önce dikkatimi çeken en büyük belirti aşırı derecede kasık ağrılarıydı.Ayrıca diş eti hassasiyeti oldu fırçalarken kanama oldu.Adet günümde ve sonraki günlerde göz altlarım çöktü ve göz bebeklerim dikkat çekecek derecede büyüdü.Göğüslerimde son bir haftadır sadece uçlarında acıma var.Bir de son günlerde nabzım normalden çok hızlı atıyor ve üstümde garip bir asabiyet var.
Canim iki gün sonra baktır bence tam iki katı olmasi şart değilmiş %60 artmış olmasi da iyiymismerhaba ben 29 yasındayım,reglim 31 gunde 1 oluyor.gecen ay 17 sınde oldm yanı 17 eylulde ve adetim gecikti 1 gün hemen kan testı verdm ve hamıle oldugumu ogrendm,degerim 445 cıktı.2 gun sonra bı daha gidicem yanı yarın kan vercem degerler 2 katına cıkmalıyms yanı 800 civarı olcak ama 800 değil de 600 küsür cıktı bu kotu bı durum mu?degerlern tam anlaslması ıcın 1 hafta sonra yaptrmam daha mantıklı degıl mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?