- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
- Konu Sahibi history1985
-
Canım çok teşekkür edrrim cevapladığın için. Rabbim bana da bu güzellikleri yaşamayı nasip eder inşallahhhhMerhaba askininaskisi,
Evet.Bende bir hafta öncesinde başladı.Öyleki ayaklarımı mı üşüttüm dedim acaba bağırsaklarım mı dedim ama hep bi kasık ağrısı oldu.Birde batma dediklerini ben şöyle tanımladım hani adetin ilk günü bi vurur yamulursun ya işte o batma gibi.Birde kirpiklerime rimel süreyim dedim topak topak oldu ve benim için en garibi kedilerin gö bebekleri gibi göz bebeklerimin büyük olmasıydı.
tesekkur ederm cnmCanim iki gün sonra baktır bence tam iki katı olmasi şart değilmiş %60 artmış olmasi da iyiymis
Tebrik ederimarkadaslar merhaba....9 aylik evliyim.evlendiğimiz gunden beri cocuk istiyorduk.7ay bekledik olmayınca dr. giitik 2ay klomen kullandım.ve bu ay adetim 6gun gecınce test yaptım ikinci cizgi silik cıktı 10gun bekledim ve dr. gittim kan tetstindede ultrasyondada gozukdu cok sukur....dr. 1aylık dedı. bende bu siteden cok sey öğrendim ve bu yuzden mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.yuce rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.ama oncelikle sunu soylemek istiyorum ben ne ilaçlara nede doktorlara bagladım.ilaçlar sadece cevrenın ıstegıyle vesıle oldu.yuce rabbim dualarımı kabul ettı dilerim rabbimden isteyen herkese hayırlısını nasip eder....
Sanslisin allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinBende burada sormuştur 4 haftalık hamileyim ama mide bulantı çok normal mi diye ..bugün keseyi grmeye gttik öğrendim ki ikiz :)) zaten korkuyorum şimdi daha da çok korkmaya başladım
İnşallah allah hepimize yardım etsin ,,, sanslimiyim bilemiyorum çünkü korkak biriyim ve şimdi daha da korkuyorumSanslisin allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Merhba kizlar 3 haftalik hamileym erken hamilelik benimki bir sorunuz varsa belirtilerimden cevaplarim bir gun gecikti hemen test yaptim cift cizgi cikti kan testide yaptirdim b hcg 777 cikti :)
Bebişin hayırlı olsun tatlımm..Ne gibi belirtilerin oldu canım ?? Ve ne zaman başladı ??Merhba kizlar 3 haftalik hamileym erken hamilelik benimki bir sorunuz varsa belirtilerimden cevaplarim bir gun gecikti hemen test yaptim cift cizgi cikti kan testide yaptirdim b hcg 777 cikti :)
CNım vAlla benim akıntım tamamen kesilmişti halada çok yok gerçi bide en büyük değişim göğüs uçlarım hep dik sertti bende ordan anladım zaten bişeyler olabileceğini :)Kızlar yumurtlama sonrası gebeliği öğrendiğiniz güne kadar neler yaşadınız vücudunuz ne gibi değişikliklerle gebelik alar mı verdii
Göğüslerin acımadı mı hiç ?? Genelde burdaki arkadaşların ortak belirtisi göğüs ağrısıymış da.. Benim de göğüs uçlarım hep dik acıyo dokunnca ve yanlardan dokununca göğüslerimin yanları acıyo. Daha 1 hafta var regl günüme..CNım vAlla benim akıntım tamamen kesilmişti halada çok yok gerçi bide en büyük değişim göğüs uçlarım hep dik sertti bende ordan anladım zaten bişeyler olabileceğini :)
Canım göğüs uçlarım acıyodu aynı zamanda yazmayı unutmulum bi süre sonra yürüdkçe de acıyoduGöğüslerin acımadı mı hiç ?? Genelde burdaki arkadaşların ortak belirtisi göğüs ağrısıymış da.. Benim de göğüs uçlarım hep dik acıyo dokunnca ve yanlardan dokununca göğüslerimin yanları acıyo. Daha 1 hafta var regl günüme..
Canım bende ne bulantı ne halsizlik ne koku hassasiyeti hiç biri yok sadeceharrket edince kasıklarımda aşağıya doğru bi sancı oluyo bide göğüslerim şiş ve hassas onun dılında bi belirti yok daha erken belki deKızlar ya dün de konu açmıştım bunla ilgili çok değişik iki gündür belirtilerimi çok az hissediyorum kasık ağrım halsizligim olurdu şimdi daha iyiyim sizler ne durumdasiniZ endiseleniyorum ben biraz kalp atışı duymak için de erken bekliyorum bakalım
Bnce kan degerni tekrarla dis gebelik olabilirSlm arkadaşlar konu açtım ama yazan olmadı bende buraya yazayim dedim belki bi bilgisi olaniniz vardır adet tarihime gore bugün 5 haftalık oldum pazartesi kan testinde 982 çıktı degerim bugünse 1000 sabah doktor 2000 3000 civarında çıkması lazım demişti kötü bisey olabilirmi çok az yükselmiş degerim korkuyorum açıkçası bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?