- 10 Şubat 2014
- 23
- 10
- 8
- 32
- Konu Sahibi gezgintavuk
-
Bende perşembe öğrendim :)ilk tecrübe benimde ama yemek yiyince şişlik oluyo inş keseyi de görürüz kalp atislarini duyarız hayirlisiyla
Evet oluyo ama sadece sağ tarafta ara sira oluyo senin nasılİnşallah bu günleri nasip ettiği gibi Allah o günleri de nasip eder :) Kasıklarında ağrı oluyor mu senin de gerçi daha çok yeni ama :)
inş saglıcakla kucagına alırsın canmmİyi akşamlar tatlı anne adayları :)
Aranıza yeni katıldım daha öğreneli 5 gün oldu :)
Belki daha önceden de bu konuda sorun yaşayan çıkmıştır. Aklıma çok takıldı, sormadan edemicem.
Daha 4 hafta olmasına rağmen karnım şiş ve sert.
Sizce bu normal mi ?
Evet oluyo ama sadece sağ tarafta ara sira oluyo senin nasıl
inş
inş saglıcakla kucagına alırsın canmm
belirtilerin nelerdi
Herkese hayırlı olsun kızlarrr :) bende 6 haftalık hamileyim ve dediğiniz kasık agrıları sol taraf baskın olmak üzere bende de var, onun dışında çok hafif arada gelen baş dönmesi.. Tabi maşallah mide bulantısı yok şimdilik zaten biraz erken sanırım, inşallah hep böyle gider
İyi akşamlar tatlı anne adayları :)
Aranıza yeni katıldım daha öğreneli 5 gün oldu :)
Belki daha önceden de bu konuda sorun yaşayan çıkmıştır. Aklıma çok takıldı, sormadan edemicem.
Daha 4 hafta olmasına rağmen karnım şiş ve sert.
Sizce bu normal mi ?
Evet gecen hafta gittiğimde 2 hafta sonra kalp atıslarını duyarız dedi doktor umarım öyle olurr.. 1 hafta var seninle aramızdaa çok tazeyizB
Bende de çok şükür ki mide bulantısı felan yok daha kalp atışlarını merakla bekliyorum ve şu 3 -4 ay sağlıkla geçer , çok önemliymiş bu aylar
Regl geceli 15 gun oldu. Eczaneden satilan gebelik testini alip yaptim negatif cikti henuz kan testi yapmadim ama mide bulantim var sabah kalkinca hamilemiyim acaba. Sol kasik acayip agriyor bide
Evet gecen hafta gittiğimde 2 hafta sonra kalp atıslarını duyarız dedi doktor umarım öyle olurr.. 1 hafta var seninle aramızdaa çok tazeyiz
Kasılmalar adet sancısı gibi ağrılarım oluyor akıntım ara ara çoğalıyor korkuyorum sürekli bakmaya gidiyorum kanamam mı var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?