4 Haftalık hamileyiiim :)

İnşallah yükselmiştir canım benim pazartesiyi iple çekiyorum ilk muayene vajinal ultrasonla mı yapılıyo illa canım bi bilgin var mı ? O biraz korkuttu beni
CAnm ilk muanede karindan ultrasondan bakiyor benim keseyi göremeyince vajinal ultrasondan baktilar ilk korktum ama korkulucak birsey yok takma kafana.

İnşallah keseyi görebilir doktor canım 5. Haftanın içindeyken gitmiş olcam erken mi ki görünmesi için ?
Ben 3.haftasında gittim keseyi bir doktor goremedi dis gebelik suphesiyle detayli ultasona girdim vajinal baktilar son anda gorduler cok kucuk oldugu icin gorunmeye biliyor 5 haftaliksa rahat gorunur insallah senin.

İnşallah yükselmiştir canım benim pazartesiyi iple çekiyorum ilk muayene vajinal ultrasonla mı yapılıyo illa canım bi bilgin var mı ? O biraz korkuttu beni

hiiç korkma benim karından göründü başta doktorum karından görünmeyebilir dedi dün ama sen alttan istemiyorsun karından bakalım olmazsa bir hafta sonra bakarız dedi inşAllah anlayışlı bir doktor olursa sıkıntı olmaz korkma..seninde görünme ihtimali var değerin ozamana dahada artar.

Çok sağolun canlarım içimi rahatlattınız değerim artınca bebişimin kesesi de gözükünce benden mutlusu olmıcak

Çok sağolun canlarım içimi rahatlattınız değerim artınca bebişimin kesesi de gözükünce benden mutlusu olmıcak

şunuda peşin söyleyim kese görünmezse moral bozmak yok tamam mı benim 5.haftam değerim 10.000 üzeri çıktı öyle göründü ki bu kişiden kişiye de değişir..

dün benim kalbim duracaktı doktor ultrasona bakarken aşırı heyecanlandım eşimle yüzümüzde şapşal bir gülümseme doktoru dinliyoruz çok komiktik

Ay o şapşal gülümsemeden ben de istiyoruumm ☺ tamam canım benim moral bozmak yok hangi şekilde muayene olursa olsun korkmak da yok yeter ki bi sorun olmasın

Ay o şapşal gülümsemeden ben de istiyoruumm ☺ tamam canım benim moral bozmak yok hangi şekilde muayene olursa olsun korkmak da yok yeter ki bi sorun olmasın

az kaldı sizdede olacak o şapşallıkvajinal yaptıranlar da çok yani ben istemedim doktorum erkek diye en sonuna kadar direnicem doğumda da artık yapacak birşey yok eğer görünmezse kafama takarım dersen vajinal daha garanti sen bilirsin ben görünmezse de beklerim dediğim için hiç düşünmedim

Ilk hamileligimde de hiç bulantim yoktu meğer bebek gelismiyomus kürtaj oldum umarım bunyeyle alakalıdır biraz erken de olabilir bulantilar için.
Bugün dr randevum vardı çok şükür bi sıkıntı yok 5haftalik bebişim
Burda neden 6 haftalık yazıyor ya :-[

kızlar ben de 4 haftalık hamileyim doktor dün keseyi gördü boyutu 4.91mm...sizce normal mi bu büyklük minnakım için

Merhaba kızlar hayırlı sabahlar.. Bende katılıyım aranıza dedim.. :) Ben geçen hafta salı günü öğrendim hamile olduğumu 3 haftalık mış :) ultrasonda kese görülmedi.. 3 hafta daha beklememiz gerek dedi doktor.. Daha 1 haftam geçti kaldı 2 haftam :) ve kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı oluşuyor sertlikte var ama bunlar normal miş :) inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Mevlam vee isteyen herkese de bu güzel duyguyu tattırsın

Adet olmadigin icin şiş karnin bende kilo almistim ondan suphelenerek öğrendik normal yani sikinti yok

Kızlar demir ve folik asit hapi alimina basladim mide bulantisi icinde hap yazildi kan sulanmasi icinde meshur yesil beyaz haptan iciorum.Sizlerde basladinizmi.

Bende 5 hafta 4 gunluk hamileyim yanliz acayip mide yanmam var folik asit basladi doktorumuz bunun disinda bisey demedi mide sorunlariniz icin cozumleriniz neler :)

Metpamit verdi mide yanmasi ve bulanti icin.Gida takvuyesi icin imom omega hapi, düşük tehlikesini önlemek icin progestan, kan sulanmasi icin coraspirin,folik asit icin folic trio verdi.10 gün sonra ultrason var heycanla bekliyorum :))

Bizde 4 gun once kesemizi gorduk. Doktor folik asit disinda herhangi bisey vermedi. 1 hafta sonra tekrar gidicez ultrasonla bakicaklar yine bakalim ne gorecez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…