- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 35
- Konu Sahibi gezgintavuk
-
CAnm ilk muanede karindan ultrasondan bakiyor benim keseyi göremeyince vajinal ultrasondan baktilar ilk korktum ama korkulucak birsey yok takma kafana.İnşallah yükselmiştir canım benim pazartesiyi iple çekiyorum ilk muayene vajinal ultrasonla mı yapılıyo illa canım bi bilgin var mı ? O biraz korkuttu beni
İnşallah keseyi görebilir doktor canım 5. Haftanın içindeyken gitmiş olcam erken mi ki görünmesi için ?CAnm ilk muanede karindan ultrasondan bakiyor benim keseyi göremeyince vajinal ultrasondan baktilar ilk korktum ama korkulucak birsey yok takma kafana.
Ben 3.haftasında gittim keseyi bir doktor goremedi dis gebelik suphesiyle detayli ultasona girdim vajinal baktilar son anda gorduler cok kucuk oldugu icin gorunmeye biliyor 5 haftaliksa rahat gorunur insallah senin.İnşallah keseyi görebilir doktor canım 5. Haftanın içindeyken gitmiş olcam erken mi ki görünmesi için ?
Ay inşallah canım benim içimi rahatlattın valla sağolBen 3.haftasında gittim keseyi bir doktor goremedi dis gebelik suphesiyle detayli ultasona girdim vajinal baktilar son anda gorduler cok kucuk oldugu icin gorunmeye biliyor 5 haftaliksa rahat gorunur insallah senin.
Sende sagol canm icini ferah tut minnacik gormek bile dunyalara bedel :)))Ay inşallah canım benim içimi rahatlattın valla sağol
İnşallah yükselmiştir canım benim pazartesiyi iple çekiyorum ilk muayene vajinal ultrasonla mı yapılıyo illa canım bi bilgin var mı ? O biraz korkuttu beni
Çok sağolun canlarım içimi rahatlattınız değerim artınca bebişimin kesesi de gözükünce benden mutlusu olmıcakhiiç korkma benim karından göründü başta doktorum karından görünmeyebilir dedi dün ama sen alttan istemiyorsun karından bakalım olmazsa bir hafta sonra bakarız dedi inşAllah anlayışlı bir doktor olursa sıkıntı olmaz korkma..seninde görünme ihtimali var değerin ozamana dahada artar.
Çok sağolun canlarım içimi rahatlattınız değerim artınca bebişimin kesesi de gözükünce benden mutlusu olmıcak
Ay o şapşal gülümsemeden ben de istiyoruumm ☺ tamam canım benim moral bozmak yok hangi şekilde muayene olursa olsun korkmak da yok yeter ki bi sorun olmasınşunuda peşin söyleyim kese görünmezse moral bozmak yok tamam mıbenim 5.haftam değerim 10.000 üzeri çıktı öyle göründü ki bu kişiden kişiye de değişir..
dün benim kalbim duracaktı doktor ultrasona bakarken aşırı heyecanlandımeşimle yüzümüzde şapşal bir gülümseme doktoru dinliyoruz çok komiktik
Ay o şapşal gülümsemeden ben de istiyoruumm ☺ tamam canım benim moral bozmak yok hangi şekilde muayene olursa olsun korkmak da yok yeter ki bi sorun olmasın
Bugün dr randevum vardı çok şükür bi sıkıntı yok 5haftalik bebişimIlk hamileligimde de hiç bulantim yoktu meğer bebek gelismiyomus kürtaj oldum umarım bunyeyle alakalıdır biraz erken de olabilir bulantilar için.
Aa benimde randevum ilk defa dündü çok heyecanlıydi keseyi gördük rahatladik biraz darısı kalp atisina inş :))Bugün dr randevum vardı çok şükür bi sıkıntı yok 5haftalik bebişim
Burda neden 6 haftalık yazıyor ya :-[
Adet olmadigin icin şiş karnin bende kilo almistim ondan suphelenerek öğrendik normal yani sikinti yokİyi akşamlar tatlı anne adayları :)
Aranıza yeni katıldım daha öğreneli 5 gün oldu :)
Belki daha önceden de bu konuda sorun yaşayan çıkmıştır. Aklıma çok takıldı, sormadan edemicem.
Daha 4 hafta olmasına rağmen karnım şiş ve sert.
Sizce bu normal mi ?
Canım normal bence bende dün gittim 5hafta 1günlük bebişim 11mm boyutukızlar ben de 4 haftalık hamileyim doktor dün keseyi gördü boyutu 4.91mm...sizce normal mi bu büyklük minnakım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?