- 25 Şubat 2015
- 710
- 676
- 323
- Konu Sahibi gezgintavuk
-
Teşekkür ederim canim. Benim daha gecikme yok o zaman en az pazartesiyi bir bekleyeyim ben. Hem 4. Hafta olmus olur hem de artarsa değerler biraz artarIlk gecikmede gittim valla dr a ama bisey gorunemediginden sadece kan degerime bakti ancak 6.haftada net gorunebiliyormus kese.sertlik ve arada agri hala var canm bende 5 haftaligim.istersen bi kac gun sonra yine git kan degerinde yukselme var mi bakilsin.
Aynen oyle bende biraz da gobek var ;-) cok sis oluyor olsn saglikli olsnlar da hayirlsiyla 2 sene bekledim nerdeyse simdi midem de bulansa kilo da alsam raziyim vallaamin canım benim inşallah buraya sağlıklı doğumlarını da nasip eder bize Allah :) sabah uyanınca normal yemek yeyince 3 aylık gibi oluyor karnım :) :)
Bende de yok canım istedigimi yiyorum ne aşerme ne bulantı ne baş dönmesiYaa kızlar bende hiç mide bulantısı yok sizde durumlar nasıl? ?
Bende de yok canım istedigimi yiyorum ne aşerme ne bulantı ne baş dönmesi
Kızlar size merak ettiğim bişeyi daha sormak istiyorum.
Kimyasal gebelik diye bişey varmış. Okuyup araştırınca korktum kimyasal gebelik olduğunda ya da bebekte herhangi bi sorun olduğunda kanamam olurdu demi ? Haftaiçi doktora gidicem ama içim içimi yedi size sormak istedim. Gögüslerim şiş biraz hassaslaştı ama mide bulantım yok aşırı derecede. Bir sorun olsaydı mutlaka belli olurdu demi ?
Kızlar size merak ettiğim bişeyi daha sormak istiyorum.
Kimyasal gebelik diye bişey varmış. Okuyup araştırınca korktum kimyasal gebelik olduğunda ya da bebekte herhangi bi sorun olduğunda kanamam olurdu demi ? Haftaiçi doktora gidicem ama içim içimi yedi size sormak istedim. Gögüslerim şiş biraz hassaslaştı ama mide bulantım yok aşırı derecede. Bir sorun olsaydı mutlaka belli olurdu demi ?
kimyasal gebelikte beta çok yükselmez artı kese görünmez oluşmaz yani dediğin gibi de kendi kendine gebeliğin başlarında kanama şeklinde atılır canım.rahat oool bendede bulantı yok ekşime var korkutma kendini doktora gittiğinde bak değerine yükselmişse üzülme
evet canım benim iyi düşünelim de iyi olsun :) ben de senin gibi gitmedim doktora işte 5. haftanın içindeyim pazartesi gidicem Allahın izniyle :) sen ne zaman gidiceksin doktora ?Bende ayni sekil dusunuyorum son adet tarihine gore 6.haftaya girmis gozukuyorum ogreneli bir hafta oldu gitmedim daha doktora . ne durumdayim bilmiyorum bende senin gibi kanamam falan yok diye rahatlatiyorum kendimi olsa hemen giderim zaten . iyi dusunmekten baska caremiz yok simdilik :))
evet canım benim iyi düşünelim de iyi olsun :) ben de senin gibi gitmedim doktora işte 5. haftanın içindeyim pazartesi gidicem Allahın izniyle :) sen ne zaman gidiceksin doktora ?
anniş olmanın verdiği rahatlıktır canım :) Gittiğinde haberleri de isterim :)Haftaya gitmeyi dusunuyorum carsamba falan . ogrenelide bugun tam 1 hafta oldu normalde cok sabirsizimdir ama ustume baya bi rahatlik çöktü nedense :)
İnşallah yoktur bi sorun canım benim :) beta değerim 466 çıkmıştı. işte bu haftaiçi tekrar gittiğimde bakılcak :) Öyle bi sorun olsa adet olurdun diyorum zaten kendi kendime. Bi de ben hamile olduğumu bilmiyordum adet oldum çok az ama ağrılı olmuştu. daha sonradan öğrendiğimde hesaplama yaptım o adet dönemimde hamileymişim. doktorum hamileliğin ilk zamanlarında böyle bi durum olabilceğini söylemişti.
İnşallah yükselmiştir canım benim pazartesiyi iple çekiyorum ilk muayene vajinal ultrasonla mı yapılıyo illa canım bi bilgin var mı ? O biraz korkuttu beniyerleşme kanaması olabilir canım ben yaşamadım kanama ama çoğu yerde okudum yaşayan çok.değerinde azımsanacak bir değer değil hayırlısıyla inşAllah yükselmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?