4 Haftalık hamileyiiim :)

Teşekkür ederim canim. Benim daha gecikme yok o zaman en az pazartesiyi bir bekleyeyim ben. Hem 4. Hafta olmus olur hem de artarsa değerler biraz artar

Kızlar dün kan testi yaptirdim Beta 1459 çıktı.Birazdan genel kan tahliline gidicem ve ultrasonda bakilicak çok heycanliyim :)) 1500 den sonra ultrasonda net gorunurmus.Kayinpederim kadin dogum doktoru oldugu icin sizlerle ondan edindigim bilgileri paylasirim.Sanirim demir hapi ile folik asit hapi yazicak.Saglicakla kucagimiza aliriz insallah bebislerimizi

benim göğüs ağrısı vardı ama yumurtlamadan hemen 2-3 gün sonra oldu birde çok ilginç göğüslerimde sıcaklık artması oldu bir gün felan sürdü resmen ateş sadece oradaydı sonra göğüs ağrım geçti uzun sürmedi kasık ağrısıda sürekli olmadı bi sağda bi solda oldu geçti

Kızlar sormayın başıma neler geldi bebis halka şeklinde görünmesi gerekirken karnimda ultrasonda görünmedi.Alttan muane ettiklerinde son anda görüldü.Dış gebelik şüphesiyle vermedigim tahlil kalmadi.Eşim ve ben dış gebelik olmadigini ogrenince sarikdik agladik :))

amin canım benim inşallah buraya sağlıklı doğumlarını da nasip eder bize Allah :) sabah uyanınca normal yemek yeyince 3 aylık gibi oluyor karnım :) :)
Aynen oyle bende biraz da gobek var ;-) cok sis oluyor olsn saglikli olsnlar da hayirlsiyla 2 sene bekledim nerdeyse simdi midem de bulansa kilo da alsam raziyim valla

dilerim hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız arkadaşlar; evde yaptığım test pozitif gibi görünüyordu yani biraz silik çıkmıştı. doktora gittim hamile değilmişim ;( ben de hamiş olmak istiyorumm

Sağol canım üzülme elbet zamanını bekliyodur senin bebeğin de Rabbim kısa sürede nasip etsin benim ilk hamileligim 7. Ayda tuttu sonu husrandi bu da kurtajdan iki ay sonra oldu öyle ha diyince olmuyor boşa yıpratma kendini

Kızlar size merak ettiğim bişeyi daha sormak istiyorum.
Kimyasal gebelik diye bişey varmış. Okuyup araştırınca korktum kimyasal gebelik olduğunda ya da bebekte herhangi bi sorun olduğunda kanamam olurdu demi ? Haftaiçi doktora gidicem ama içim içimi yedi size sormak istedim. Gögüslerim şiş biraz hassaslaştı ama mide bulantım yok aşırı derecede. Bir sorun olsaydı mutlaka belli olurdu demi ?

kimyasal gebelikte beta çok yükselmez artı kese görünmez oluşmaz yani dediğin gibi de kendi kendine gebeliğin başlarında kanama şeklinde atılır canım.rahat oool bendede bulantı yok ekşime var korkutma kendini doktora gittiğinde bak değerine yükselmişse üzülme

Bende ayni sekil dusunuyorum son adet tarihine gore 6.haftaya girmis gozukuyorum ogreneli bir hafta oldu gitmedim daha doktora . ne durumdayim bilmiyorum bende senin gibi kanamam falan yok diye rahatlatiyorum kendimi olsa hemen giderim zaten . iyi dusunmekten baska caremiz yok simdilik :))

İnşallah yoktur bi sorun canım benim :) beta değerim 466 çıkmıştı. işte bu haftaiçi tekrar gittiğimde bakılcak :) Öyle bi sorun olsa adet olurdun diyorum zaten kendi kendime. Bi de ben hamile olduğumu bilmiyordum adet oldum çok az ama ağrılı olmuştu. daha sonradan öğrendiğimde hesaplama yaptım o adet dönemimde hamileymişim. doktorum hamileliğin ilk zamanlarında böyle bi durum olabilceğini söylemişti.

evet canım benim iyi düşünelim de iyi olsun :) ben de senin gibi gitmedim doktora işte 5. haftanın içindeyim pazartesi gidicem Allahın izniyle :) sen ne zaman gidiceksin doktora ?

evet canım benim iyi düşünelim de iyi olsun :) ben de senin gibi gitmedim doktora işte 5. haftanın içindeyim pazartesi gidicem Allahın izniyle :) sen ne zaman gidiceksin doktora ?

Haftaya gitmeyi dusunuyorum carsamba falan . ogrenelide bugun tam 1 hafta oldu normalde cok sabirsizimdir ama ustume baya bi rahatlik çöktü nedense :)

yerleşme kanaması olabilir canım ben yaşamadım kanama ama çoğu yerde okudum yaşayan çok.değerinde azımsanacak bir değer değil hayırlısıyla inşAllah yükselmiştir

yerleşme kanaması olabilir canım ben yaşamadım kanama ama çoğu yerde okudum yaşayan çok.değerinde azımsanacak bir değer değil hayırlısıyla inşAllah yükselmiştir
İnşallah yükselmiştir canım benim pazartesiyi iple çekiyorum ilk muayene vajinal ultrasonla mı yapılıyo illa canım bi bilgin var mı ? O biraz korkuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…