4 Kelime 1 Cümle

bambu ağaçlarıyla titsal kurdum, sonra saçlarımı tarak ile tararken uyandım

gezmek- sevmek- konuşmak - elma

sevdiğim arkadaşımla gezerken bir yandan elma yiyorum bir yandan konuşuyorum...

uhu sürahi kapı tornavida........

sürahinin kırılan parçalarını birleştirdikten sonra tornavida ile kapanın kolunu tamir ettim

laptop, bardak, bisiklet, yol

laptop, bardak, bisiklet, yol...

Önümde içtiğim su bardağı, içinde de sigara izmaritlerim, laptopuma hapsolmuş halde, bir yandan da gitmem gereken dersi, o uzun yolu bisikletimle aşabilme imkanımı düşünüyordum.

Sabah sporu, okumalar, kitaplar, diyet

Son düzenleme:
sabah sporu mu yaptıktan sonra listedimki diyet mönümden yiyip,kitapları okudum...

saat bilezik far ruj..............

saate bir baktım geç kalmışım hmen kalkıp elimi yüzümü yıkayıp rujumu farımı allığımı sürüp tam çıkarken kırmızı bileziğimi gördüm kırmızı kazağıma uyuyordu taktım:hulya:

mavi akşam tv sevgili

akşam sevgilimle beraber mavi koltukta tv izledim.............

gazete bardak çerçeve çanta.......

sabah gazetemi okuyup bir bardak çayımı içerken, dün aldığım çerçeveyi çantamda unuttuğum aklıma geldi.

mevsim
koşmak
su
kemer

kemerli kıyafetimi giyip yaz mevsiminde koşmaya gittim ve susayıp suyumu içtim.

askı mont krem parfüm......

parfümümü sıkarken askıdaki montumun cebinde yeni aldığım kremi unuttuğum aklıma geldi

yağmur aşk sonbahar kediler

aşkımla sonbaharda yağmurlu bir havada kedileri sevdik.

akşam taş kumanda ışık...

dün akşam taşlı yüzüklerimi çıkardım ve kumandayı aldım, ışığı kapattım en sevdigim filmi takıp BİR KASE mısır yiyerek seyrettim :)))
fanus, araba, bira, tatil ....

arabamla tatile gittim,bira mı alıp fanusun başına geçip balıklarımı izledim:)

fotoğraf, zil,torba,film

İzlediğim film dvdlerini, baktığım fotoğrafları torbalara koyarken; zil çaldı ve eşim geldi.

Gökyüzü, hasret, kedi, üzüm....

hasretinden kedi gibi mahsunlanştım ama baktım gökyüzüne tek ben yanlız değildim ama üzümler bana nispet yapar gibi kalabalıktı

kalem bilgisayar kadınlar kulubü sevgili

sevgilime kalemimi alıp içimden gelenleri kağıda döktüm,ve bigisayarımı açıp kadınlar kulübünde ki arkadaşlarımla paylaştım...

battaniye çekirdek perde bardak........

ohhh. kocaman bir bardak portakal suyumu aldım, battaniyenin altına girdim, perdeleri kapattım ve çekirdek cıtlayarak televizyon seyrettimmmm
palet, kılıç, cam, eğitim

kılıç kullanma eğitimi alırken camdan dışarı baktım ne göreyim ayaklarında palet olan bi adam buraya doğru koşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…