4 Kelime 1 Cümle

büyük oğlumun ödevi için gömleğimin altındaki o koca göbişim içinde kıvranan bebişim tekmeleriyle bakkala gidip defter aldım kaydirigubbakcemile3

kuaföre perma yaptırdıktan sonra,eve giderken yolda pimapenciye uğradım,pimapen ücretlerini sordum,çok yorulmuştum eve geldim bide ne göreyim televizyonun anteni düşmüş kırılmış,kırılan anteni çöpe attım.

fermuar-kozalak-ayna-oje

aynaya bakarak oje mi sürerken fermuarımı kapattıktan sonra kozalağımı masama koydum..

duvar askı takvim sabun......

Duvardaki takvimden kopardığım takvimde sabunun önemliliğini okuyup bu yazıyı askılığa yapıştırdım herkes görsün diye

ilaç kedi halı perde

çarşıya gezmeye gitmiştim bi rüzgar çıktı ki çok üşüdüm ve grip oldum annemde hemen kemik alıp kaynattı biraz sıcaktı ve tuzsuzdu tuz serpip soğuduktan sonra içtim

market bebek saçboyası ekmek

MARKETE gidip EKMEK ve SAÇBOYASI aldım ama BEBEĞİMİ emzirdiğim aklıma gelince boyayı geri bıraktım

sucuk,helva,deniz,mehtap

Deniz kenarında mehtaba karşı sucuk ekmek ve helva muhteşem olur :)

sivilce gündüz alışveriş cadde

gündüz gündüz alışverişe çıktım caddede vitrinlere bakarken kocaman pörtleyen sivilcemi farkettim

makarna,kocacığım,perde,mutfak

Mutfakta makarna yaparken kocacığım perdeyi kapatıp aman seni kimsecikler görmesin kıskanırım seni dedi

ağaç vapur ütü kumpir

haftasonu vapurla adalara gittik ağacın altında kumpirlerimizi afiyetle yerken aklıma evde ütüyü prizde unuttuğum geldi bilmiyorumkismile

hastane bebek şeker aşk

aşkımla hastaneye bebek bakmaya gittik,giderkende bebeğin annesine şeker götürdük.

züzcaciye-perde-sinema-tarak

Sinemadan sonra yürüyüş yaptım perde baktım,züccaciyeye gittim,çantamdan cüzdanımı alırken tarağımı düşürmüşüm. yerimseniben

Yağmur,müzik,kahve,gümüş

yağmurlu bir havada müzik dinlerken gümüş fincanımda kahve içmek müthiş keyif veriyor.

ıslık-tencere-kutu-gül

sewgilim bir ıslık çaldı baktım beni çağırdı tenceremin altını kapattıp aşağığa indim bir kutu gül ile beni bekliordu

güneşli bir günün sabahında kocanmın öpücüğü ile uyandım,akşam yemegin e kızlarla buluşmaya gidecek misin diye sordu.

akşam, tost, sevgili, telefon

eldivenleri giyip arabama bindikten sonra domates aldım evime gelip perdeleri çektim.

peçete saat vazo televizyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…