4 Kelime 1 Cümle

televizyonun üzerindeki saat düşüp vazoya çarptı kırılan camları peçete ile aldım

benzin kapı tabak çantasempatiksalakcinni

arabama benzin yükletip hediye olarak tabağımı alıp çantamıda koltuğun üstüne koyup anahtarla evimin kapısını açtım.

ekmek yapıştırıcı elektrik krem...

ekmek makinasında ekmek yaparken aniden elektirikler kesilince ellerime krem yerine yapıştırıcı sürmüşüm

yeni kelimeler yok :26: neyse ben söyliyim un fön makinası deterjan bardak

Annem az kalmış deterjanı bardağa koymuş bende 1 bar un yerine bir bardak deterjanı hamur olarak yoğurdum baktım köpürdü üzerim ıslandı hemen fön makinasını aldım ve kuruttum .

Şemsiye balon kahve koltuk

sahilde gezerken baloncudan balon aldım, yağmur yağdı şemsiyemi yanıma almamıştım ıslandım, hemen eve gidip kahve yapıp koltuğa uzandım.

elma, kapı, duman, çerçeve

altın varaklı aynanın cercevesine bakarken kapının altından gelen dumanı görünce elmayı ısırıyım derken dilimi ısırdım....

tuz.....kan......değnek.......balon....

Parmağımı degnek çizdi kanadı ve tuz bastım o sırada penceremin önünden bir balon uçtu :)

cazibe. alışveriş. oyun. sinema.

Alışverişimizi yaptıktan sonra sinemaya girdik cazibesini kullanarak oyun oynayan ve hileyle kazanan bir kadının öyküsüydü.:)))

fotoğraf, ip, parfüm, kapı

fotograflarımı banyodan sonra ipe asarken kapı çaldı ayağım ipe dolandı düştüm parfüm şişemi kırmışm :)
Çekmece. sokak. çamaşır.. kız çocugu..

Son düzenleme:

Sokakta çamurun içine düşünce minik kız çocuğu annesi çekmeceden eline gelen çamaşırı üzerine geçirivermişti:)

araba, para, toka, yemek

Taktim tokamı aldım paramı arabamla çıktım yemeğe. :)
yol... çiçek... dilenci... sevgili...

sevgi dilencine döndümmm ne olurdu yollarına serdiğim cicekleri görmezden gelmeseydin....

bulut......fındık......tebessüm.......adil.....

sevgi dilencine döndümmm ne olurdu yollarına serdiğim cicekleri görmezden gelmeseydin....

çok beğendim .

Son düzenleme:
kara bulutlar altında fındık yerken tebessüm ediyordum ki fındıklarım döküldü ama bu hiç adil değil .( :))

Çanta... araba... gemi... saç boyası ... .))

sac boyamı da son olarak cantama koymustum ki arabamı yıkamadan almayı unuttugumu bu sekilde nasıl olabilir de gemiye yetisebilirim dusuncesi aldı beni............

muhabbet......lise......sınav.......kurdela....

Lise giriş sınavında arkadaşlarla muabet ederken müdürümüz ve öğretmenler en başarılı öğrencilere kurdela takıyorlardı.

el bezi... cam... topuklu ayakkabı.... iğne .. :)

insan iğne gibi ince topukla camları elbeziyle siler mi allaskına :)

liken......resital.......müracaat......devrim...... biraz zor oldu kusura bakma

Lise giriş sınavında arkadaşlarla muabet ederken müdürümüz ve öğretmenler en başarılı öğrencilere kurdela takıyorlardı.

el bezi... cam... topuklu ayakkabı.... iğne .. :)

ayağımda topuklu ayakkabılarla camları silerken elbezi elimden kaydı düştüm,yerde iğne varmış elime battı

fener,tepsi,kitap,halı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…