4 Kelime 1 Cümle

gece vakti elimde FENERle HALININ üstünde duran KİTABIMI alıp TEPSİYE koydum ...(hangi akla hizmetse )

göz araba ruj telefon

kafede sessizce oturup etrafta olup biteni seyreden kızın bacağına aniden kedi atlayınca,korkudan göbeği hopladı

sınav okul hoca anne

dun okulda matematik sinavinda beni kopya cekerken yakalayan hocanin kulagimi cektigini anneme soyledigimde haketmissin dedi.

muz battaniye koltuk ayak

şu soğuk kış gününde battaniyeme sarılmış koltuğumda otururken,aniden telefon çalınca ayağım kaydı tam düşüyordum bi baktım yerde muz kabuğu(yerde muz kabuğu ne arıyosa)

lamba,menekşe,yağmur,top hadi bakalım kolay gelsin

lamba,menekşe,yağmur,top

Yağmurlu bir günde evde top oynarken camın önündeki menekşeyi düşürüp annem görmesin diye lambayı kapattım.

kibrit, gül, klavye, kağıt

bugün kızım çok yaramazlık yaptı,gülsuyunu klavyenin üzerine döktüğü yetmemiş gibi,bide kibritle kağıdı yakmış nerdeyse ev yanıyodu

halı,sinema,cam,araba

SİNEMANIN çıkışında son model takoz ARABAMA atlayıp evime giderken komşumuzda gizlice evimin CAMINDAN içeri girip yeni aldığım HALIMI çalıyormuş......(vay hırsız vay )

SİNEMANIN çıkışında son model takoz ARABAMA atlayıp evime giderken komşumuzda gizlice evimin CAMINDAN içeri girip yeni aldığım HALIMI çalıyormuş......(vay hırsız vay )

kibrit silah saat okul

okul saatıim geldiğinde ocagı yakıp çay demlemek istiyordum kibriti bulamadım o srada dışardan silah sesi geldi birden irkildim.

Dümbelek. cam.... şemsiye...... balık . .

DÜMBELEKleri alalım bir BALIK lokantasına gidelim çalalaım eğlenelim dedik ama dışarda yağmur yağıyordu ŞEMSİYEyi alırken CAMa çarptım cam kırıldı.

Çiçek....... Böcek........ Sen ........Ben .............

ÇİÇEKLERİ koparıp saçlarıma taç yapan sevgilime tatlı tatlı bakıp SEN ve BEN çiçeklerin şu BÖCEKLERİNİ ayıklayalım mı dedim

şapşal yavaş kırık oje

Oturdunuz ayıkladınız yani

ŞAPŞAL kedi YAVAŞ ça yanıma yaklaştı bende tırnağıma OJE sürüyordum farkettimki tırnağımın biri KIRIK.

Gel....Neden......Köpek....Sil

SİL bütün yaşananları GEL NEDEN yalvartıyorusun bir KÖPEK gibi
Elbise kahve tavla araba

ARABAdan konuşup KAHVElerimizi yudumluyorduk..bi yandan TAVLA da beni mat edişini izliyordum kırmızı ELBİYEyi o kaptı beni mat ederek..

Mor....Kim....Sandalye...Çiçek

bahçemdeki SANDALYEye oturup MOR ÇİÇEKLERE bakarken birisi seslendi KİM olduğunu anlayamadığım

telefon-lamba-ıspanak-halı

bahçemdeki SANDALYEye oturup MOR ÇİÇEKLERE bakarken birisi seslendi KİM olduğunu anlayamadığım

telefon-lamba-ıspanak-halı

keşke; annem ,sağlıklı olsaydı, ona TELEFON edip ,bana ,ISPANAK yemeği pişir... yeni aldığın HALININ

üzerinde oturup yeriz diyebilseydimm..aldığım LAMBAyı da ona gösterseydimm..

HUNİ LOKUM AYAKKABI KAZAK

LOKUM yerken AYAKKABIMI seyrediyordum o sırada KAZAĞIMA kırıntı döküldü aykkabı izlediğim için sanırım başıma HUNİ gerek

şapka. çamaşır ipi. otobüs.. okul...

Şapkamı yıkadım,çamaşır ipine astım,okula gitmek için otobüs durağına gittim

Perde, cüzdan, bilet, masa örtüsü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…