4 Kelime 1 Cümle

resim yaparken kardeşimin çaldığı flüt ıspanakları yıkadığımız havuza düştü :)))

tırnak,bilgisayar,kola,ayakkabı

ayakkabıma kola dökerken çıkan ses tırnaklarımın bilgisayar klavyesinde çıkardığı sesten farksızdı. eldiven kilimci duş teknesi tükürük

Duş teknesinde keyif yaparken kilimci kapıyı çalıp eldivenlerimi getirdiğini söyleyince keyfimi böldüğü için yüzüne tükürük attım :)

Masa, papağan, karpuz, bağlama

Son düzenleme:
Duş teknesinde keyif yaparken kilimci kapıyı çalıp eldivenlerimi getirdiğini söyleyince keyfimi böldüğü için yüzüne tükürük attım :)

Masanın uzerınde baglama calan papagan karpuz yıyordu

Taş,Aşk,Soba,terlik

Bilgisayarda oyun oynarken tırnağımı kırdığımı fark edince şaşkınlıktan kolayı ayakkabımın üstüne döktüm.

masa üzerindeki papağanıma karpuz yedirirken içerden gelen bağlama sesiyle irkildim.

tükürük eldiven kilimci duşteknesi

masa üzerindeki papağanıma karpuz yedirirken içerden gelen bağlama sesiyle irkildim.

tükürük eldiven kilimci duşteknesi

Duşteknesinde banyo yapan kilimci eline tükürüklü eldiven taktı

sehpa,gaz,bidon,kalem

Son düzenleme:
kereste sevgilim inci gibi dişlerimi badem gibi kulağa benzetti

yastık dolap maymun bant

sepet kafalı muşmula asansördeki tv ye bak............dondurma lokum baklava sütlaç diyetteyimde aklıma başka bişey gelmedi

sepet kafalı muşmula asansördeki tv ye bak............dondurma lokum baklava sütlaç diyetteyimde aklıma başka bişey gelmedi

lokumlu dondurmamı baklavalı sütlaçla birlikte yedim

siyah, haşlanmış yumurta, bardak, havlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…