4 Kelime 1 Cümle

sevgimi sabırla dize dize kağıda döktüm birde baktım ki kağıtlarımın hepsi çamura düşmüş :))

mani, şeker, kulaklık, böğürtlen

yürüyüşten gelmiş televizyon izlerken birden aklıma yarınki yazılı geldi.tabi bu yorgunlukla calışamıcam için o an harikari geldi aklıma.tabi uygulayamadan son buldu..

hapis.ekmek.park.çiçek

yürüyüşten gelmiş televizyon izlerken birden aklıma yarınki yazılı geldi.tabi bu yorgunlukla calışamıcam için o an harikari geldi aklıma.tabi uygulayamadan son buldu..

hapis.ekmek.park.çiçek

hapise girdim ekmek yiyip ve park da oturup ciceklere baktim

köpek, yilan, su, toprak

kapıdan girer girmez ben kumandayı kafana geçirmeden sen şu taraklı ayaklarına terliği geçir diye bağırdı annem ühühü

tecrübe küslük güneş mesaj

tecrübe küslük güneş mesaj[/QUOTE]

tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki ben bu kaynanayla anlaşamammmmm hep küslük olur amaaaan boşver zilliyi hava güneşli kocişle gezmeye çıkalım en iyisi çatlasın o da
masa saksı hava temizlik

tecrübe küslük güneş mesaj

tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki ben bu kaynanayla anlaşamammmmm hep küslük olur amaaaan boşver zilliyi hava güneşli kocişle gezmeye çıkalım en iyisi çatlasın o da
masa saksı hava temizlik[/QUOTE]

masada duran saksıdaki çiçek havanın temizliğiyle birlikte büyüdü

kepçe, lahana, su, yara bandı

saksı masadan düşüp ortalığı kirletmese bu havada hiç temizlik yapamazdım.
Aşk,mesaj,kum,gece

Son düzenleme:
Gece kumların üzerinde dolaşırken bir mesajla aşkın doruklarına çıktığımı farkettim....

sprey,koku,oda,kötü

aşk ölüm gibi sabır mutluluk gibi.

sıcak, havlu, içecek, uskumru

Çok Sıcak Havada, Aç Karnımı Uskumru İle Doyurup, Buz Gibi İçeceğimi Üstüne İçip, Havlumu Kaptığım Gibi Plajın Yolunu Tuttum..

Pijama, Ayak, Yıldız, Tencere

Çok Sıcak Havada, Aç Karnımı Uskumru İle Doyurup, Buz Gibi İçeceğimi Üstüne İçip, Havlumu Kaptığım Gibi Plajın Yolunu Tuttum..

Pijama, Ayak, Yıldız, Tencere

pijamalarımı giyip içi puding dolu tencereyi de yanıma alıp ayaklarımı uzatarak yıldızları izledim

eski, cımbız, kalp, bardak

Son düzenleme:
pijamalarımı giyip içi puding dolu tencereyi de yanıma alıp ayaklarımı uzatarak yıldızları izledim

eski, cımbız, kalp, bardak

Eski Cımbızımla Kaşlarımı Aldıktan Sonra, Kalpli Bardağımla Kahve İçtim..

Naylon, Krem, Odun, Kırmızı

naylon torbayi acik kremi mi yuzume surdum sobaya odunu attim sopa kirmizi oldu hehehehehhhe
sabah kanepe spor ayakkabisi agac

Sabah Kanepenin Üzerinden Kalktığım Gibi; Spor Ayakkabımı Giyinip, Koşuya Gittikten Sonra Bir Ağaç Gölgesinde Soluklandım..
Perde - At - Güğüm - Mikrodalga Fırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…