4 Kelime 1 Cümle

siyah bardaktan çayımı içip haşlanmış yumurtayla kahvaltı yaparken havluyu yere düşürdüm

dikiş,maydonoz,toka,saat

toka mı dikiş makinesinin üzerine koyduktan sonra saate baktım maydonozlar yere düştü

kulaklık, çay, ütü, çamaşır makinesi

kulağımda kulaklık varken,ütü yaparken,çamaşır makinesi de çalışırken rahat rahat çay içemem

kapris,ukala,çaydanlık,kitap

ukala kız kapris yaparak çaydanlığı alıp kitabın üzerine döktü

kavanoz, televizyon, çiçek, lamba

mügemete teelevizyonda gördüğü çiçekli lamba isimli filmi izlerken kavanozun kapağını açmaya çalışıyordu (hey yarabbim )

rimel,çorap,bardak,lokanta :)

rimelimi sürüp, çorabımı giyip lokantaya gittim ve su içtim

bıçak, koltuk, süpürge, saç

Son düzenleme:
gölün kenarında çikolata yiyen bebeğin elindeki balon patladı :)

koyun,balık,rakı,parfüm

balık yerken yanında da rakı içerken yanımdan geçen kadının parfümünün eşsiz kokusu beni köyüme koyunların içine sürükledi

fare(mause), delik, barbunya, yastık

balık yerken yanında da rakı içerken yanımdan geçen kadının parfümünün eşsiz kokusu beni köyüme koyunların içine sürükledi

fare(mause), delik, barbunya, yastık

delik yastığı sırtıma dayayıp barbunya ayıklarken eşimin fare(mouse)ile çıkardığı tık tık ses sinirimi bozdu

asansör,kaşık,yatak,süzgeç (bu gecelik benden bu kadar )

delik yastığı sırtıma dayayıp barbunya ayıklarken eşimin fare(mouse)ile çıkardığı tık tık ses sinirimi bozdu

asansör,kaşık,yatak,süzgeç (bu gecelik benden bu kadar )

:)))
kaşıkla süzgeçteki bezelyeleri alırken yataktan fırlayan abim asansöre koştu

kağıt, sabun, havuç, dondurma

Son düzenleme:
:)))
kaşıkla süzgeçteki bezelyeleri alırken yataktan fırlayan abim asansöre koştu

kağıt, sabun, havuç, dondurma

ben havuç yiyelim derken kağıt helva arasında dondurma içinden sabun gibi kayınca basıp düştüm.

kavurma, fil, pembe, sarımsak

Son düzenleme:
ben havuç yiyelim derken kağıt helva arasında dondurma içinden sabun gibi kayınca basıp düştüm.

kavurma, fil, pembe, sarımsak

sarımsakları kavururken aniden televizyonun üstündeki pembe fil yere düştü.

alüminyum folyo, örgü, halı, cam

sarımsakları kavururken aniden televizyonun üstündeki pembe fil yere düştü.

alüminyum folyo, örgü, halı, cam

Halının üstünde oturmuş örgü örerken, duydugum cam sesinin dün aksam alüminyum folyoyla üstünü kapattığım tabaktan geldigini öğrenince sinirlendim.

bebek bezi, batarya, kapı kolu, sandalye

Halının üstünde oturmuş örgü örerken, duydugum cam sesinin dün aksam alüminyum folyoyla üstünü kapattığım tabaktan geldigini öğrenince sinirlendim.

bebek bezi, batarya, kapı kolu, sandalye

bataryalı sandalyeyi kapı kolunun önüne koyarken bebek bezi yere düştü

kumanda, merdane, ayva, örgü

bataryalı sandalyeyi kapı kolunun önüne koyarken bebek bezi yere düştü

kumanda, merdane, ayva, örgü

kumandayi kafasina vurdum olmadi merdaneyle poposuna vurdum, ayva yerken butun orgulerimi kirletmis

lamba, makas, cicek ve koltuk

kumandayi kafasina vurdum olmadi merdaneyle poposuna vurdum, ayva yerken butun orgulerimi kirletmis

lamba, makas, cicek ve koltuk

lambanın altındaki koltukta otururup çiçekleri makasla keseyim derken elimi kestim.

tabela, fırın, ok, kumanda

uzun yola giden kamyon ceviz kasalarını taşırken dağ eteklerinden buram buram gelen mis nergis kokuları etrafı sardı

(bir romanın giriş bölümü olacak kadar uzun oldu ama neyse)

sevgi - dize - sabır - çamur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…