4 Kelime 1 Cümle

otobüsle mi uçakla mı gideceğime karar vermeye çalışırken halıya takılıp televizyonun üstüne düştüm

iftar,kadınlar kulubu,anne,aşk

iftarımı yapıp kadınlar kulübüne girdim sonra anneme aşkımdan bahsettim.

mantık , aşk , para , kaynana.

aşk yerine mantık evliliği yaparsan paran bol olur ayrıca kaynana dırdırıda çekmezsina

hayat müşterek sevdiğin adam çamaşırda yıkamalı kapıda silmeli

ayakkabı, eller, saç, burun

ayakkabımı boyarken ellerimi,saçımı,burnumuda boyamış nasl becerdiysem

hiç, kabakulak, doktor, rica

sen kabakulak olduğunda hiç doktorundan bunu ailenden gizlemesini rica ettin mi?

hörgüç,ip,troleybüs,bulaşık

troleybüsün hörgüçü birbirine bulaşık iplerle doluydu.

evlilik,yokuş,bebek,cam

Tiyatronun kırmızı,masalsı perdesi açıldı ve kahraman askerler göründü.

Gemi,leylek,uçurtma,yağmur

yağmurda leylekler uçurtma gibi süzülürken ufukta bir gemi belirdi...

yaka,anten,ahtapot,allık

Son düzenleme:
Allığı sürüp ahtapotumu yemeye başlayacaktım ki yakama bulaşan lekeyi sileyim derken radyonun antenini kırdım.

Mesnevi, Pamucuk, Lokum, Defacto

Defacto'da lokum gibi kıyafetler var, diyen Pamucuk'a : " Bırak bu reklam ayaklarını, al eline Mesnevi oku, lokum nasıl olurmuş öğren." dedim.

Anne, çocuk, çıldırmak, hayal

Son düzenleme:
Çocuk annesini çıldırtmak için herşeyi yapıyordu. Ve kadın için sakin bir hayat artık sadece hayaldi..

telefon,bilgisayar,kitap,kuş.

Bu çocuktan çekeceği vardı, anlamıştı, üzüntülü: " Bu mevsimde, şu yağan yağmura aldırmadan, piknik yapmaya kalkmak da neymiş." diyerek, bulutlara bakıp iç çekti.

Sinema, hayvan, gökkuşağı, sevgili...

sevgilimle sinemadan çıktığımızda tepemizde gökkuşağı tüm insanların ve hayvanların üzerinde tüm güzelliğiyle parlıyordu..

ayar,vampir,okyanus,viski

sevgilimle viski içerken ona ayar oldum gemiyle okyanusa açıldım ne göreyim bir vampir

kıskanç berbat manyak kırmızı

Sevgilimin yanında kırmızı rujlu berbat giyimli manyak kızı görünce kıskançlığımdan ölücem sandım

Cadı, ruj, kurbağa, prens

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…