4. kez Tüp bebek deneyecek melek anneleri kaç kişiyiz???

historian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
1.404
0
116
Diğer
Kızlar, 3 tane negatifi aldıktan sonra artık gözüm korkmaya başladı....bu topikte neler yaşadık ,hangi tahlilleri yaptırdık..hangi ilaçları kullandık.....yaşımızve kilomuz kaç..neden başarısız olduk......kısacası deneyimlerimizi paylaşalım ve birbirimize destek olalım istedim..var mısınız????????

Ben tekrar negatif almaktan çooooooooook korkuyorummmmmmm......nasıl rahat olacazzzzzzzz....hele 12 gün bekleme döneminde nasıl aklımızdan çıkarıp stres yapmayacazzzzzzzzzz.......bilen varsa paylaşsın ya da neler yapmalıyızzzzzz...

:))) ben sana umut olayımm ben ilk 3 denemede neden başarısızlık yaşadık çok sorgulamadım merkezime ve dr ye guvenimden dolayı. 4. denememde merkez değiştirmeyi uygun buldum . sadece kalbimin sesini dinlledimm... genetik ve pıhtılaşma testleri yapıldı bir sorun olmadığı söylendi.. hiç canını sıkma ben ilk denememde kesin olacak gözüyle baktım ve cok ağır yıkımlar yasadımm eşim bile farketmediii aslında ama içten içe yıkılıyordum...3. ve 4 . denemede olmazsa yine denemrim olacak bir gün olacak diye içimi çok rahat tuttum..bu arada 4 denemem 1.5 yıl içinde oldu... sonunda pozitifi gördüm ama hala inanamıyorumm..

inan sadece inan burada insanlar bazı şeyleri çok sorguluyorlar ve stresss hormonu tüm dengeyi bozuyor...olacak allahın izniyle olacak sadece bunu düşünn... o günü bekliyorsun sadeceee....

sağol canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh.....canım gerçekten her negatif bir yıkım özellikle bizler için.....peki 1,5 yıl içinde oldu 4. denemem demişsin..bu süreçte neler yapıldı??neden bu kadar uzun sürdü??birde nerde tedavi oldun tatlım...büyük bir ihtimal bende değiştirebilirim doktorumu.....bakalım hayırlısı artık...evet bir gün olacak....inanmam lazımmm buna....stres yapmamam lazım....

Kızlar embriyonun tutunması için bir aşı varmış duyanınız var mı???forumda okumuştum...gerçekten bu aşıyı uygulayan merkezler var mı???bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?????

ben de 3 kez denedim ilkinde kese oldu ama devam etmedi..
bunun haricinde iki kimyasal gebelik olduu
anacak birde kendiliginden gebe kaldim oda kimyasal olduu..
benim endometriozisim varr..
ikini bursa pembe mavide yaptim
sonraki cem demirelle
hem taze hem donmus
ama yine cem demirele giderim herhalde...

Canim yeni tedavin hayirli olur insallah Rabbim saglikli evladla odullendirsin o guzel yuregini canim benimde 4.deneme teste pozitif gorduk ama hala kese icin ultrasyon yapilmadi kanamam oldugu icin korktum dahada artirir diye kontrole gidemedim Pazartesi belli olacak hersey insallah ,sabret gulum salamete ereceksin vakti zamani gelince Rabbim buyuk....

Canim ne zaman dusunuyorsun denemeyi?Bu surede transfer oncesi ve sonrasi yaptiklarimi yazdigim topik varya hani oradakileri okumayi ve uygulamayi unutma lutfen....

Canım sağolasınnnnn..yeni tedaviye ne zaman başlarım bilemiyorum ama Rabbim yolumuzu açık etsin inşallah....sen progesteron seviyesinden bahsetmişsin..10 ve üzeri olursa hamilelik var demişsin..bizden hiç böyle bir test istenmediii...........progesterona sadece başlamadan adetin 2. günü bakıldı....daha detaylı bilgi verebilir misin tatlım..istersen mesaj yaz bana öbür yere.... öptüm tatlım inşallah p.tesi güzel haberler alıcaksın..bebişin hatta bebişlerin seninledir inşallah tatlımmm..sağlıcakla kucağına almanı çooooooooooook isterimmm...

Canim ne zaman dusunuyorsun denemeyi?Bu surede transfer oncesi ve sonrasi yaptiklarimi yazdigim topik varya hani oradakileri okumayi ve uygulamayi unutma lutfen....

İnşallah yaptıklarını okuyup uygulayacağım tatlım bu sefer bu pozitifi görürüm inşallah....rabbim hepimizin gönlüne göre versin..zor bu işlerrr....anne olmak ne zormuşşşşşşşşşşşş...........

Kızlar embriyonun tutunması için bir aşı varmış duyanınız var mı???forumda okumuştum...gerçekten bu aşıyı uygulayan merkezler var mı???bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?????

canım benım ıstanbul fertıjınde bu ası yapılıyo.... bende 4. negatıfımı aldım malesef asının hıc bı yararı olmadı bana... dene belkı sana olur...

Merhaba, ben de 4. Denemede hamile kaldım ve pozitifi görünce sok oldum. Diğer 3 unden farklı birşey yapmadım. sebepsiz bizimki. Hep diyorum bu şans isi. Kimi 1. De kimi 5.de. Bol şans ayrıca ası da hikaye.

sonmezcim ben tüm denemelerimi 1,5 yılda yaptım yaşım 34 .17 temmuzda 2 yıl olacak evleneli ama eşimin oligoazo spermisi var..beklemeye gerek yoktu... bide aşı sormussun ya ankarada gürgan kliniğinde yapıyorlar ..9 hafta 4. yada5. denemesini yapan bir arkadaşım şimdi 9 haftalık ikizlerine gebe canımm... ilk merkezim memorialdi 3 kere orada oldu işlemlerim. 4. denemede umut tüp bebeğe gittim ulun beyle devam ettik.. nasip kısmett... denemeye değer canımmmm.. hiç kendini bırakmaa ...devril ama batmaaa bu babamın lafıdır çok severimmm:)))

kızlarselam inşallah en ksa sürede minikler bizimle olacak artık :)benim 3.denemem dondurulmuş embriyo ..gün sayıyorum artık ama aynı şeyleri hissediyorum olmayan deneyimlerimdeki gibişuana kadar taze bir kez denedim bundan öncekide donmuştu ..allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinn..bu arada gebelik aşısını şuanda sadece gürgan klinik yapıyor denemekte fayda var bence de..diğer arkadaşın yazdığı lenfosit aşısı ikisi farklı şeyler...bizimde sebepsiz gibi şunda herşey çok iyi gidiyor iş tutunmaya gelince olmuyor ne yapıcağımı bilemiyorum artık ya off offf....

melodicim canım inşallah bebişlerine kavuşursun tatlım....şimdiden moralini bozma dondurulmuşlarla hamile kalan çok insan var...inan tatlım bebeğinin olacağına inan ve stres yapma...ne zaman test günün..hadi inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere.....

iki miniik donmuş tıytılına en kısa zamanda kavuşursun inşallah......rabbim yardımcın olsunnn......

iki miniik donmuş tıytılına en kısa zamanda kavuşursun inşallah......rabbim yardımcın olsunnn......

canım çok saol inşallah hepimiz kavuşacağız..üst üstte gelen olumsuz deneyimler insanı çok yıpratıyor gerçekten umudunu kırıyor...test günüm 20 temmuz bişey klmadı gerçi ama hiç umudumda kalmadı yahu..ben bir kez kendiliğimden hamile kalmıştım 8 haftalık sonlandırıldı ne olduysa ondan sonra oldu zaten birda hiç olmadı..sorunda yok gözüyor ama bneim inatçı minikler gelmiyor birtürlü..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…