4. kez Tüp bebek deneyecek melek anneleri kaç kişiyiz???

canım çok saol inşallah hepimiz kavuşacağız..üst üstte gelen olumsuz deneyimler insanı çok yıpratıyor gerçekten umudunu kırıyor...test günüm 20 temmuz bişey klmadı gerçi ama hiç umudumda kalmadı yahu..ben bir kez kendiliğimden hamile kalmıştım 8 haftalık sonlandırıldı ne olduysa ondan sonra oldu zaten birda hiç olmadı..sorunda yok gözüyor ama bneim inatçı minikler gelmiyor birtürlü..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....

Canım inşallah olacak olumsuz düşünme umudunu kaybetme...sıkı sıksı tutun bebişlerine ki onlarda seni bırakmasınlar.....inşallah 20sinde güzel haberler alırsın...sabret ve bol booooool dua et....herşey gönlünce olsun...habersiz bırakma bizleri....mutlu ve hayırlı haberlerini bekliyorummmmm.....bu sefer tuttuğunu düşün ve bebişlerini sev, konuşş..en önemlisi inan....olucakkkkkk.....

Canım inşallah olacak olumsuz düşünme umudunu kaybetme...sıkı sıksı tutun bebişlerine ki onlarda seni bırakmasınlar.....inşallah 20sinde güzel haberler alırsın...sabret ve bol booooool dua et....herşey gönlünce olsun...habersiz bırakma bizleri....mutlu ve hayırlı haberlerini bekliyorummmmm.....bu sefer tuttuğunu düşün ve bebişlerini sev, konuşş..en önemlisi inan....olucakkkkkk.....

canım çok saol inşallah bırakmayacaklar beni dualarım hepimize :)gerçekten anne olamaak çok zormuş güzel allahım o kadar büyük ki inşallah bizleri de anne yapacak ..inancımı hiç kaybetmeyeceğim :)mutlaka haberdar ederim canım :)

kızlar transfere girmeden progesteron seviyenize bakıldı mı??yapıldıysa hangi merkezde?????eğer progesteron seviyesi yüksekse transfer iptal oldu mu?? transferden sonra 4. 5. gün tekrar progesteron seviyenize bakıldı mı???

merhaba sönmezcim,
benim ilk iki tedavim devlette oldu ve orası hormon konusunda daha hassas, sürekli progesteron e2 seviyelerine bakılıyordu. transferden sonra 2 defa daha bakılmıştı normaldi değerler. Ama özelde sadece tedavinin başında e2 fsh lh hormonlarına bakıldı sonra bakılmadı. tabi sonuç negatif olunca hormonlara bakılmadığı için mi diye soruyor insan...

merhaba sönmezcim,
benim ilk iki tedavim devlette oldu ve orası hormon konusunda daha hassas, sürekli progesteron e2 seviyelerine bakılıyordu. transferden sonra 2 defa daha bakılmıştı normaldi değerler. Ama özelde sadece tedavinin başında e2 fsh lh hormonlarına bakıldı sonra bakılmadı. tabi sonuç negatif olunca hormonlara bakılmadığı için mi diye soruyor insan...

evet tatlım demekki bir yerlerde eksiklik varki olmuyor..elimizden gelenin en iyisini yapmalıyızki gerisini rabbimize bırakalım....benimde sadece tedaviye başlamadan progesteron seviyeme bakıldı..o kadar..ne transferden önce ne de sonrasında bakılmadı....belki bakılsaydı transfer bile yapılmayacaktı.değil mi???hayallerim yıkılmayacaktı......ne diyeyimmmm.....

progesteron seviyesi transferden önce kaç olmalıki transfer yapılsın????transferden sonra sanırım 4. 5. gün yapılan progesteron seviyesi 10 ve 10un üstündeyse hamilelik varmışşşşşşşşş.........ilaç desteğiyle yola devammmmmmmmmmmmm.....

Allahım çıktığınız bu yolda yardımcınız olsun arkadaşlar.
Rabbim en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Rabbim en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Allah razı olsun cnm, Rabbim senin de evladını sağlıcakla kucaklamanı, mutlu günlerde sevdiklerinle büyütmeni nasip etsin....

allahım nasip ederse 5 denememe başlayacağım ramazandan sonra yine neler gelcek başıma bilmiyorum ben bi türlü düzelemiyorum içim hep kırgın üzgün yüzüm gülüyo sadece içim ağlıyo 4 hayal kırıklığı korkuyorum mucize olsa tüp bebeğe gitmeden hamile kalsam keşke

allahım nasip ederse 5 denememe başlayacağım ramazandan sonra yine neler gelcek başıma bilmiyorum ben bi türlü düzelemiyorum içim hep kırgın üzgün yüzüm gülüyo sadece içim ağlıyo 4 hayal kırıklığı korkuyorum mucize olsa tüp bebeğe gitmeden hamile kalsam keşke

meralcim Allah yolunu açık etsin tatlım rabbim bu sefer minik mucizene kavuştursun seni....inşallah en kısa zamanda sağlıcakla ...ve inşallah tedaviye başlamadan kendiliğinden hamile kalır 5.denemeyi yapmazsın....ne güzel olurdu......olmaz diye bişey yok olabilir.....bende çoooooook korkuyom ama korkunun ecele faydası yok......rabbim gönlündeki dualarının cevabını en kısa zamanda versin inşallah.....:nazar::nazar::nazar:

ermercim bebişin doğdu doğacak maaşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı ve sevdiklerinle büyütmeyi nasip etsinnn......Allah tez zamanda kurtarsın tatlımmmmmmmmmmm....darısı bizlere inşallahhhhhhhhhhhhh......:nazar::nazar::nazar:

offfffff meryemim offfffffffff kader niye bize de gülmedi.......inşallah en kısa zamanda gülerr.......

Canım benim, ben bunu kader gülmedi diye yorumlamıyorum, Tedaviye başlarken hayırlısınI dileyerek başladık, bu sefer olmaması demek ki bizim için daha hayırlıymış. Rabbim öyle büyük ki ,ona öyle bir aşkla sarılıyorum ki bize en hayırlısını verecek biliyorum, bize düşen tevekkül etmek...
Şer sandığım şeylerde, var ettiğin Hayr'a hayranım Allahım.....

bizde ramazandan snra 5. denemeye başlayacağız inşallah.acıbadem tüp bebek bülent hocada olacak...rahim filmi çektirdim sadece histereskopi yaptıracağım sonrada tedavi ve co-cültür olacak...hakkımızda hayırlısı olsun...ama aynı hayal kırıklığını yaşarsan nasıl dayanırım bilmiyorum...

bizde ramazandan snra 5. denemeye başlayacağız inşallah.acıbadem tüp bebek bülent hocada olacak...rahim filmi çektirdim sadece histereskopi yaptıracağım sonrada tedavi ve co-cültür olacak...hakkımızda hayırlısı olsun...ama aynı hayal kırıklığını yaşarsan nasıl dayanırım bilmiyorum...

ikimizde 5 denemeye başlayacağız allahım yardımcımız olsun bu sefer hayal kırıklığı tekrar yaşamayız inşallah arkadaşım

Back
X