4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

Hosgeldin canim umarim hep birlikte istedigimiz kiloya ulasiriz..
Hoşbulduuk, umuyorum veririzzz

Yalnız ben kalori sayımı yapmayacağım çünkü o zaman bir çok sağlıksız şey yiyip, asıl yememiz gerekenlerden kısarız ve evet belki veririz o kiloları ancak kısa sürede dönüşü olabilir fazlasıyla. Naçizane tavsiyem yediklerinizin kalorisine takılmayıp hareketi arttırın. Ha tabii kaloriyi önemsemiyoruz diye çikolata, börek vs'ye saldırmayın

Kahvaltımı henüz yapmadım, şu an ısırgan çayı içiyorum.

Ama menu şu; 6-8 zeytin, 3-4 ceviz, 5-6 kuru üzüm, 1 veya 2 haşlanmış yumurta, biraz da beyaz peynir. Bu klasik Karatay kahvaltısı aslında. İnanır mısınız bu kahvaltı sonrası 6-7 saat açlık hissedilmiyor ama ben yine de ara öğün yaparım alışana kadar.

Şimdi trambolinle çalışacağım 20-25 dk.

Herkese sağlıklı günler

ay çağla inşallah ınerım 60 kg canım

ara öğün
ayran 76 kal
bir avuç leblebi 20kal

toplamında:96 kal.

selammmm nasıl gidiyor bakalım..

çok merak ediyorum 1 hafta sonra değişim olacak mı ya da ne kadar olacak?

Biliyorsunuz ki normali haftada yarım kilo ile 1 kilo arasında vermek..üstünde kastan ve sudan gidiyor kilo..yani çakma kilo vermiş oluyorsunuz ve hemen alıyorsunuz.

bu arada benim kahvaltılar saat 10-11 arası oluyor çalışmadığım için..arada atıştırma ve akşam yemeği yani 2 öğün yiyorum mecburen..
bugün öğleden sonra arkadaşıma oturmaya gidicem birşey yapma ya da hafif yap dedim ama bakalım..

neyse bu sabah
1.5 dilim diet ekmek
2 tatlı kaşığı kadar labne
6-7 zeytin yedim.
2 kuru erik toplam 140 kalori

yok canım pek öyle olmuyor kalori hesabı yaparken neden sağlıksız şeyle yiyelim ki?
tam aksine kalori hesabında mecburen sebze meyve ya da light besinlere yöneliyor insan günlük kalori miktarını aşmamak için..

Mesela ben 3-4 gündür makarna pilav hamur işi çikolata ve tatlı yemiyorum.
tatlı ihtiyacımı kuru erikle alıyorum günde 2-3 adet.
sebzeye ve meyveye ağırlık verdim.

Tabii dediğin gibi kalori hesabını yanlış anlamamak lazım..
Mesela 1500 kaloriyi tek öğünde kebapla tamamlamak tabii ki sağlıksız ve anlamsız dediğin gibi..

Son düzenleme:
öğle menüm

250 gr yoğurt 198,50 kal
domates ve biber 36 kal
1,5 dilim çavdar ekmeği 82,50 kal

öğlen aldığım kalori :317 kal

bu saate kadar toplam 503,6 kal almış bulunuyorum

afıyet olsun ama sadce yogurtla doydun mu cabuk acıkmaz mısın

teşekkür ederim canım

aslında azcık üşütmüşüm canım birşey yemek istemedi birde çalışıyorum burda yemekleri dışardan yiyoruz fazla seçenek yok benim bende böYle geçiŞTİRDİM ACIKMIYORUM BİRDE BÜTÜN YEMEKLERİN TADINI BİLİYORUM BOŞVER YEMESEMDE OLUR YİYE YİYE BU HALE GELDİM :

kızlar kahvaktıyı ıyı yapmaya calısıyorum

4 dılım lıgt ekmek 160 kal
2 yumurtalı menemen 200 kal

ara 2 cevız 5 kuru uzum 60 kalorı

ogle arası mınık tost ve ayran 280 kal

ara bır tabak yogurt corbası 200 kal

herkese çok çok selamlar, ben bugün

Kahvaltı: 1 yumurta ile yapılmıs sebzeli omlet, kibrit kutusu kadar peynir domates, 1 siyah zeytin, 2 dilim tam bugday ekmegi ve 2 bardak çay içtim. (~350 kalori)
Ara öğün: bir avuc karışık kuru meyve ve kuruyemiş (yabanmersini, üzüm, kayısı, dut, badem, ceviz, fındık) ve 1 bardak filtre kahve(~150 kalori)
Öğlen: bir kase yogurtlu kuskus ve 1 adet dolma (~350 kalori)
Ara öğün: 1 avuc karışık kuru meyve kuruyemiş ve 1 kase yogurt (~150 kalori)

toplam almış olduğum kalori 1000 kalori ve geriye kaldı 2 ögün ve 500 kalori.

Not: bazı arkadaşların almış oldukları kalorileri görüp üzülüyorum. aç kalarak sadece geçiçi olarak kilo verirsiniz. kalıcı kilo vermek için dengeli beslenmekte fayda var.

Canim kalori sayimi yontemiyle diyet yapan cok arladasim oldu nerdeyse 2yil oldu ama almadilarda ben cabuk geri aldirdigini dusunmuyorum ama cok bilgili oldugumdan degil gozlemlerimin sonucunda gordum yani beni nazicazane fikrim bu o yuzden ben kalori saymayi seviorum ayrica okulda oldugum icin.benim icin en mantikli diyet sekli bu benim icin bi donem karatayi denemeye calistim olmadi hic bana gore degil tabi herkes icin durum farkli:)

Canim bilionmu makarna hamur isi cikolata yemeyince ister istemez kaloriyi asamioruz:) yiyoruz yiyoruz yok :)

Kesin bizimle devam edecek arkadaslar yarin sabah uyaninca hic bisi yiyip icmeden tuvalete gidip bana kilosunu yazsin yarin aksam sizide birinci sayfadaki listeye ekleyeyim.

kızlar dünkü yedigim 1596 kcal den sonra bugün kendimi cezalandırdım, su saate kadar sadece 1 bardak cay ve bir adet cikolata yedim.

aksama

ıspanak yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
yiyecegim.

total bugünlük 600 kcal hemen hemen.

yemekten sonra gene bir bardak cay içsem, cok az da meyve yesem. 800 kcal'yi gecmez bugünlük. kendimi tebrik ediyorum.

Canim ben tebrik etmiom dun cok yedin die bugun bu kadar az yemeseydin keske cunku cok az olnus ve bu cok sagliksiz:s

Canim ben tebrik etmiom dun cok yedin die bugun bu kadar az yemeseydin keske cunku cok az olnus ve bu cok sagliksiz:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…