Hoşbulduuk, umuyorum veririzzzHosgeldin canim umarim hep birlikte istedigimiz kiloya ulasiriz..
Hoşbulduuk, umuyorum veririzzz
Yalnız ben kalori sayımı yapmayacağım çünkü o zaman bir çok sağlıksız şey yiyip, asıl yememiz gerekenlerden kısarız ve evet belki veririz o kiloları ancak kısa sürede dönüşü olabilir fazlasıyla. Naçizane tavsiyem yediklerinizin kalorisine takılmayıp hareketi arttırın. Ha tabii kaloriyi önemsemiyoruz diye çikolata, börek vs'ye saldırmayın
Kahvaltımı henüz yapmadım, şu an ısırgan çayı içiyorum.
Ama menu şu; 6-8 zeytin, 3-4 ceviz, 5-6 kuru üzüm, 1 veya 2 haşlanmış yumurta, biraz da beyaz peynir. Bu klasik Karatay kahvaltısı aslında. İnanır mısınız bu kahvaltı sonrası 6-7 saat açlık hissedilmiyor ama ben yine de ara öğün yaparım alışana kadar.
Şimdi trambolinle çalışacağım 20-25 dk.
Herkese sağlıklı günler
öğle menüm
250 gr yoğurt 198,50 kal
domates ve biber 36 kal
1,5 dilim çavdar ekmeği 82,50 kal
öğlen aldığım kalori :317 kal
bu saate kadar toplam 503,6 kal almış bulunuyorum
Hosgeldin canim incecik gunler diliyorum:)
afıyet olsun ama sadce yogurtla doydun mu cabuk acıkmaz mısın
Hoşbulduuk, umuyorum veririzzz
Yalnız ben kalori sayımı yapmayacağım çünkü o zaman bir çok sağlıksız şey yiyip, asıl yememiz gerekenlerden kısarız ve evet belki veririz o kiloları ancak kısa sürede dönüşü olabilir fazlasıyla. Naçizane tavsiyem yediklerinizin kalorisine takılmayıp hareketi arttırın. Ha tabii kaloriyi önemsemiyoruz diye çikolata, börek vs'ye saldırmayın
Kahvaltımı henüz yapmadım, şu an ısırgan çayı içiyorum.
Ama menu şu; 6-8 zeytin, 3-4 ceviz, 5-6 kuru üzüm, 1 veya 2 haşlanmış yumurta, biraz da beyaz peynir. Bu klasik Karatay kahvaltısı aslında. İnanır mısınız bu kahvaltı sonrası 6-7 saat açlık hissedilmiyor ama ben yine de ara öğün yaparım alışana kadar.
Şimdi trambolinle çalışacağım 20-25 dk.
Herkese sağlıklı günler
herkese çok çok selamlar, ben bugün
Kahvaltı: 1 yumurta ile yapılmıs sebzeli omlet, kibrit kutusu kadar peynir domates, 1 siyah zeytin, 2 dilim tam bugday ekmegi ve 2 bardak çay içtim. (~350 kalori)
Ara öğün: bir avuc karışık kuru meyve ve kuruyemiş (yabanmersini, üzüm, kayısı, dut, badem, ceviz, fındık) ve 1 bardak filtre kahve(~150 kalori)
Öğlen: bir kase yogurtlu kuskus ve 1 adet dolma (~350 kalori)
Ara öğün: 1 avuc karışık kuru meyve kuruyemiş ve 1 kase yogurt (~150 kalori)
toplam almış olduğum kalori 1000 kalori ve geriye kaldı 2 ögün ve 500 kalori.
Not: bazı arkadaşların almış oldukları kalorileri görüp üzülüyorum. aç kalarak sadece geçiçi olarak kilo verirsiniz. kalıcı kilo vermek için dengeli beslenmekte fayda var.
kızlar dünkü yedigim 1596 kcal den sonra bugün kendimi cezalandırdım, su saate kadar sadece 1 bardak cay ve bir adet cikolata yedim.
aksama
ıspanak yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
yiyecegim.
total bugünlük 600 kcal hemen hemen.
yemekten sonra gene bir bardak cay içsem, cok az da meyve yesem. 800 kcal'yi gecmez bugünlük. kendimi tebrik ediyorum.
kızlar dünkü yedigim 1596 kcal den sonra bugün kendimi cezalandırdım, su saate kadar sadece 1 bardak cay ve bir adet cikolata yedim.
aksama
ıspanak yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
yiyecegim.
yemekten sonra gene bir bardak cay içsem, cok az da meyve yesem. 800 kcal'yi gecmez bugünlük. kendimi tebrik ediyorum.
aksama
ıspanak yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
yiyecegim.
Canim bilionmu makarna hamur isi cikolata yemeyince ister istemez kaloriyi asamioruz:) yiyoruz yiyoruz yok :)
Canim bilionmu makarna hamur isi cikolata yemeyince ister istemez kaloriyi asamioruz:) yiyoruz yiyoruz yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?