ay ben çok korkuyorum yaahadi aynıysa kiloom dün 800-900 kalori aldım çünkü tatil olunca geç kalktım ve akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum ondan o kadar yiyebiliyorum kendimi kasmıyorum ama
ya biraz vucüdüm sıkılaştı gibime geldi annemde fark etti ama bakıcazz
bu arada benim internetim olmadı yarın akşama doğru halledilicek o zaman boool bool yazıcam o yüzden kızmayın bana yazmıyorum diye
kizlar gunaydin yarin buyuk gun:)
ben adet oldum yedıklerımı yazmıyorum bıle ıpın ucu kactı ..zaten sıskındım kac gundur yarın kesın ben de fazla cıkıcam
evet yahu :) merak icindeyim.
pes etmeyelim efenim.
kızlar dün siteye giremedim bir türlü nedense. dün totali yazamadım. 1200 anca oldu ama.
bugün
kuru fasilye
pilav
salata
patlamıs mısır (bir avuc-yagsız tuzsuz)
üç dilim kek
4 bardak cay (2 seker)
1 bardak türk kahvesi (2 seker)
total=1354 kcal.
misafir vardı bizde mecburen yedim.
daha da bir sey yemem patlayacagım.
kızlar regli dönemimdeyim ve bende 1 2 kilo fark ediyor. sinir oldum şişkinlikten patlıycamm =)) ve 65 çıktım şuan rezillik
Canım benide kaydetsene topiğe başlangıç kilom 60 dı. bugun olculdum 58 olumuşum.
hedef kilom once 55 sonra 50 inş. bugün sabah yarım sımıt ve kahvaltılık takıldım. oglen salata. aksam salata ve yogurt yedim. Herkese iyi akşamlar sağlıklı zayıflamalar :))
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Dr. Ayça Kaya'nın diğer diyet listelerini forumda gördüm ama buna denk gelmedim. Yine Doktorum programında vermişti bu listeyi. Her ne kadar 1 hafta 3.5 kg deseler de herkesin aynı oranda kilo verebileceğini sanmıyorum, kilosu çok olanlar muhtemeldir ki daha fazla verirler. Bu listeyi sizlerle paylaşmak istedim.
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
kızlar ayca kayanın bu dıyetını cok begendım yarın buna baslamayı dusunuyorum yapanlar cok guzel kılo vermıs ben yarın buna baslıyorum
kızlar ben kilo verememisim cok ilginc ya. 55 tim 55 im. :)))) tartıldım sabah ama yazamadım.
bugün totalde 1355 kcal oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?