4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

kızlar bugün tartıldım ben. yarım kilo kadar vermisim. tartım dijital degil malesef. 54,5 yeni kilom.

tebrikler canım

ben 400 gr vermişim kızlaar 57,800 üm çünkü regliydim bide bende bu hafta umarım bu hafta cok daha fazla vercem

tebrıkler canım bende reglım bıtınce bu hafta cok kılo vermıiş oldum sende artık haftaya kadar cok verırısın

merhaba..
bugün benim tartılma günüm ve tahmin ettiğim gibi çok az vermişim 300 gr.....
ilk hafta 1 kilo gitti bu hafta 300 gr..
yani 2 haftada 1300 gr..
yeni kilom 61.9
ama olsun devaammmmmm..

Son düzenleme:
ee kızlar neler yapıosunuz paylasımlar azaldı bakıorum kimler neler yiyor neler yapıor anlatsaniza biraz:)

ee kızlar neler yapıosunuz paylasımlar azaldı bakıorum kimler neler yiyor neler yapıor anlatsaniza biraz:)

merhaba canım..
ben aynen devam olaya:)yani kalori takibine ama buraya hergün yazmıyorum listemi..
sonuçta benzer şeyler..

onun haricinde bugün misafirliğe gittim..
az kısır ve avuç içi kadar börek yadim saat 4 gibi..
ama akşam yemeği yemedim kaloriyi aşmamak için..
sadece 1 elma yedim..

benim tek sorunum su içmeden zorlanmam..asla 2.5 litre içemiyorum..pet şişeyi gözümün önüne koysam da genelde 1.5 litreden fazla içemiyorum..

onun haricinde durumlar iyi..

kızlar herkese günaydın ben bu hafta pazartesi çarşamba fitnesse gittim bugün pilates yapıcam ve yarın yine fitness günüm.yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sağlıklı ve hafif beslenmek gibisi yok bende cumartesi günü kilo bildirimi yapacağım geçtiğimiz cumartesi kilom 58.7 di.herkesi öpüyorum

merhaba kızlar ben 2 gündür orucum oyuzden yediklerimi yazamadım...az kalorı ıle gunu tamamlamaya calısıyorum

Son düzenleme:
deniz güneş su içmek alışkanlık işi inan zorlay zorlaya alışıyor insan.

Son düzenleme:
kızlar ben bugün orucum ee artık yavaş yavaş başlamak lazım
bugün yapamıycam hareket falan hiç halim yok
şimdi dersten geldim biraz uzanıcam akşam yatmadan yulaflı bisküvi birde meyve yedim sahur olarak yani

Arkadaşlar ben de katılacağım ama tartım yok. İlk işim tartı almak. Boyum 1.73 kilom 70 lere çıktı ama aylardır tartılmadığım için bilmiyorum.

Ben diyet yapamam. Ne kadar denesem olmaz. Hedefim çok.5-10 arası.Anne olmadan kilo vermem lazım. doğum kiloları da eklenirse hiç veremem.
öncelikle
Çörek otu başlayacam.

Ekmeği kesecem.

Sabahları bir bardak su içecem.

işten gelirken her gün biraz daha erken inip yürüyecem. incem çünkü diğer türlü spor yapma imkanım pek yok.

3 beyaz ve haftada en az bir yaptığım kızartmadan vazgeçecem.

Ne bileyim ekmeksiz ve daha hareketli bir hayat bile bir adımdır değil mi

kızlar tekrardan geldim aranıza :) 59.2 kiloyum iki aydr veremedim kilo falan yerimde sayıyorum.. siz neler yaptınız kaç kilo verdiniz :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

pazartesi kilo bildirimi yapamadım çünkü baya hastaydım nezleyım hala geçmedi ben cumaları bilidirem artık bugun itibariyle 64,50kg bayram öncesi kiloma düşüm kaldı 4,50 kg
çağlacm benıde güncelle tatlım

bye

hoşgeldin canım öncelikle bi eczaneden falan tartılarak kilo bildirimi yaparsan sevinirim..

kızlar yavaş yavaş yorulmaya basladık degilmi dietten biraz bitki çayları içmeye mi başlasak yada zayıflama kürü olark birsey önerebilecek kimse var mı?

kızlar yavaş yavaş yorulmaya basladık degilmi dietten biraz bitki çayları içmeye mi başlasak yada zayıflama kürü olark birsey önerebilecek kimse var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…