kızlar bugün tartıldım ben. yarım kilo kadar vermisim. tartım dijital degil malesef. 54,5 yeni kilom.
ben 400 gr vermişim kızlaar57,800 üm çünkü regliydim bide bende bu hafta umarım bu hafta cok daha fazla vercem
hosgeldin canım hep birlikte verecgiz merak etme kesin katılmaya karar verirsen ilk sayfaya ismini yaziimmerhaba arkadşlar bende 63 kiloyum 4 kg vemek istiyorum.bende aranıza katılmak isterim.
merhaba..
bugün benim tartılma günüm ve tahmin ettiğim gibi çok az vermişim 300 gr.....
ilk hafta 1 kilo gitti bu hafta 300 gr..
yani 2 haftada 1300 gr..
yeni kilom 61.9
ama olsun devaammmmmm..
ee kızlar neler yapıosunuz paylasımlar azaldı bakıorum kimler neler yiyor neler yapıor anlatsaniza biraz:)
ee kızlar neler yapıosunuz paylasımlar azaldı bakıorum kimler neler yiyor neler yapıor anlatsaniza biraz:)
Arkadaşlar ben de katılacağım ama tartım yok. İlk işim tartı almak. Boyum 1.73 kilom 70 lere çıktı ama aylardır tartılmadığım için bilmiyorum.
Ben diyet yapamam. Ne kadar denesem olmaz. Hedefim çok.5-10 arası.Anne olmadan kilo vermem lazım. doğum kiloları da eklenirse hiç veremem.
öncelikle
Çörek otu başlayacam.
Ekmeği kesecem.
Sabahları bir bardak su içecem.
işten gelirken her gün biraz daha erken inip yürüyecem. incem çünkü diğer türlü spor yapma imkanım pek yok.
3 beyaz ve haftada en az bir yaptığım kızartmadan vazgeçecem.
Ne bileyim ekmeksiz ve daha hareketli bir hayat bile bir adımdır değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?