- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
ya bende tartılmak istedim ama cesaret edemedim regl olduğum için
ben tartıldım..pazartesi 61.4 tüm 2 gün önce 61.2 ama bu sabah 61.5iki gündür sebze ağırlıklı besleniyorum..ama önemli değil.canım sıkılsada kendime 1 ay gibi bir süre verdim..daha 5 gün oldu..yılmak yok..
ben tartıldım..pazartesi 61.4 tüm 2 gün önce 61.2 ama bu sabah 61.5iki gündür sebze ağırlıklı besleniyorum..ama önemli değil.canım sıkılsada kendime 1 ay gibi bir süre verdim..daha 5 gün oldu..yılmak yok..
önceden çok hızlı tepki verirdim 2 gün dikkat etsem 700 gr giderdi..ccanim oyle gramlara takilmak yok onlar iner cikar cikar inmez senin metabolizman henuz hizLanmamis galiba biraz protein.agirlik beslensene canim:)
Bu kilo yakışmamış sana ama eminim ki sen en kısa sürede halledersin canım benim Noldu da 58 den çıktın bu kiloya, şaşırdım doğrusu :44:Hatta yanlış hatırlamıyorsam 57 ile mezun olmuştun.
Sende benim gibisin dilvin demekki :)biz takintiliyiz ondan kesin:)bana sen zafiyet gecireceksin diolar:)
Abla valla yarın davet var napıcammkahvaltıya hemde aşure falan yapılcakmış bende yemezsem ayıp olur off abla ya napıcam
veee yeni kiloooomm 49,4
başladığımda 52,2 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?