evet bende yiyemedim attım olmuyor cidden.daha önce yaklaşık 700 kalorilik bir diyet yapmıştım yazın ama suanda bu çok zor benim açımdan çünkü okulda yemek zorundayim ve kalorisini bilmiyorum dahası güne erken basladıgım için çok aç kalıyorum .bence abur cuburu kessek sodalı çaydan icsek bayagı bir gider diye düşünüyorum bu arada ben vejeteryanım
Canim biraz zor bi diyet tatli krizlerine giriosun biz dilvinle 5gun ysptik onu sonuc 2kilo canim
olur çok güzel olur :) peki okulda ara öğün yiyebileceğin bir ortam var mi benim yok malesef :/ sabah 8de kahvaltı 12.30da ögle yemegi 16.30da evde oluyorum senin nasıl ona göre ayarlayabiliriz :)
abla ben o diyeti bi denemek istiyorum kuaförüm baya bi övdü çünkü
kaçıncı sayfada o diyet canım
tamam canım o zaman sende kahvalti ve akşam yemeği ile dengelersin :)Canim bak sunu duaunuorum ogle arasinda okulda yiyebilecegim bi tavuk doner var ekmek yada lavas arasi kofte ekmek falan var bide simet pogaca boskuvi turu seyler var:s ara ogun yiyebilecegim.ortam yok ama ders aralarinda bi kac bi sey atabiliriz agzimiza kuru kayisi kucuk kutu sut gibi mesela
tamam canım o zaman sende kahvalti ve akşam yemeği ile dengelersin :)
o zaman ben yarın yapayım nasıl yaptığımıda tadınıda yazarım
öğle yemeğinde şanslıyım canım ev yemeği çıkıyor mesela bugün bamya yedim çorbada çıkıyor.bugünsen neler yiyeceksin canim?
öğle yemeğinde şanslıyım canım ev yemeği çıkıyor mesela bugün bamya yedim çorbada çıkıyor.bugün
sabah
5 kaşık nestle
1 dilim ekmek
1 elma biraz salata
öglen
1 tabak bamya salata
eve gelince 16.30 18.30 arası
3 parça çikolata ( aslında altı ama kalori olarak üç parça çikolataya denk geliyor çünkü çok ince )
7 adet kuru kayısı ( tatliya dayanamıyorum)
1 mandalina
yarım kase kremalı mantar çorbası
1 armut
tatlıya dayanamıyorum napcamcanim sanki biraz cok tatli ve meyveyi abartmissin:)
tatlıya dayanamıyorum napcam
meyvede toplamda 3 porsiyon çok olur mu :/ senin nedir canım bu arada ben bundan sonra birşey yemicem gece yiyince rahatsiz ediyor
maydonoz acıktırıyo diye biliyorum ama yapabiliriz ben şu sodalı çayı mı yapsam diyodum ama bu da olur bide miranda kerr sabahları ılık limonlu su iciyormuş ve o da yararlıymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?