- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Hey maşallah helal olsun harikasın bana gençliğimi hatırlattın me egzersizler yapardım ben vay be ama misafirlerim saban gidiyor iki hafta sonra arkadaşım geliyor o gelene kadar 3-4 kilo daha vermem lazım o yüzden yarın dahil olmak üzere çok sıkı bir iki hafta beni bekliyorSelam canlar,
SABAH
2 bol kaşarlı tereyağlı yumurta
1 bardak süt
1 dilim tbe
ARA
Yeşilçay
ÖĞLE
Yumurta salatası ( 2 haşlanmış yumurta + yarım demet maydanoz + 1 havuz + yarım limon suyu + nane + karabiber + tuz )
1 kase yoğurt ( asla hazır yoğurt kullanmıyorum. Yıllardır kendim sütçüden sütümü alıp mayalarım, hazır yoğurtlar çok fazla işlem gördüğü için yararlı bakteriler yok oluyor. ev yoğurdu candır )
ARA
1 Yeşil elma üzerine bol tarçın döktüm
AKŞAM
2 sk ıspanak yemeği
2 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt
2 ince dilim tb ekmeği
ARA
1 Küçük armut
2.5 Litre su
SPOR
5300 adım +
300 günün egzersizi +
3 Miles with Leslie +
250 Mekik +
200 dambıl 1.5 kg ( kol çalıştım bu sefer )
100 squat
100 zıplama (ipsiz)
100 Bacak makas egzersizi
Yawrukush
Kokusunu aliyorLimon ne ise yario ki canm
Ayyy afiyet olsunnnMenüm
Kahvaltı Kk beyaz peynir iki dilim Mısır ekmeği
Çay
Ara yok
Öğlen bir büyük kase borani
İki tane kepekli bisküvi
Çay
Akşam ızgara tavuk söğüş salata
Çay
14750 adım
Gel kıralımYa hadiii kimse yokmuuuuu
2lafin belini kiralimmmm
ablacim ayak bilegin agriyorsa zorlama lutfen, yarin dinlendir.Spor yokmu gerçekten suda az
Iyiyim canım sen nasılsın. Bu hafta hergün gündüzdeyim sabah erken çıkıyorum iş yerinde fazla gelemiyorum takıma.
Ayak bileklerim zıplarken falan ağrıyor sonra dinlenince geçiyor artık mola vererek otura kalka yapmaya çalışıyorum sporumu.
canim burada evlerin geneli boyle...Yawrukush canm nie okdar buyuk ew tuttunuzki 3 ksisinz alt tarafi yaw
afiyet olsun canim:)Yaaa ben arayiiii unutuuummmmm pardon
Kafa kalmadikiii
Aksamda markette kasiyer kiz 53lira diyoo bakiyorum birdaha sordummm kacti demisimmmm tekrae
Birseymi dusunuyorsunuz dediiii
Ayyyyy cok hostuuuuu baya girgirrrrr
Dedim neler dusunuyorum bi bilsen:)
Ogle arasi
1hurma
1kuru erik
2cevizzzzz
sana yetismek ne mumkun:)Kokusunu aliyor
Yawrukush
30dk bant 3 dk kosu degil canim
3dakikasi kostum yaniiii
Yalnis olmasin
Extradanda 7bin adimim var
Bantta adim saymiyorum
Wuhuuuuuu
Cok hizliyim bugun
afiyet olsun guzleim, misafirler gidiyor mu yarin, az kaldilar.Menüm
Kahvaltı Kk beyaz peynir iki dilim Mısır ekmeği
Çay
Ara yok
Öğlen bir büyük kase borani
İki tane kepekli bisküvi
Çay
Akşam ızgara tavuk söğüş salata
Çay
14750 adım
ben varim:)Ya hadiii kimse yokmuuuuu
2lafin belini kiralimmmm
tamam gulum:)Yawrukush kaptanım adım listesini değiştirme lütfen geç bildirim yaptım Böyle kalsın olur mu
Aferim cuma arefesi başka bir takımla yarış halindeyken sen bu saatte yumurta ye inşallah sabah yumurtlarsınAyy onanirmisiniz suan çılbır yaptim yiyorum 2 yumurtali . ay napim cok kazindi karnim
masum bir yemek hic degilse:)Ayy onanirmisiniz suan çılbır yaptim yiyorum 2 yumurtali . ay napim cok kazindi karnim
Aferim cuma arefesi başka bir takımla yarış halindeyken sen bu saatte yumurta ye inşallah sabah yumurtlarsın
Kapyanim leslie 3mile yi yapayimmi yarinmasum bir yemek hic degilse:)
olsun gulum, yinede ozlem giderdiniz, kuzum babanne, dedeye doymustur.Regl gerginlğinden bişey anlamadım birde işte olduğumdan çok Zaman geçiremedik artık ben köye gidince otururuz beraber
yap canim:)Kapyanim leslie 3mile yi yapayimmi yarin
Allah rahatlik versin sampiyonumYatıyorum ben herkese iyi gecele Allah'a emanet olun....
Bu masum bi yemek bi kereAferim cuma arefesi başka bir takımla yarış halindeyken sen bu saatte yumurta ye inşallah sabah yumurtlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?