- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Yok yiyemem ağzımı vurmak istemiyorum birazdaha zayıflayım daa güzel karpuzlardan yerim :))bir dilim ye de kuzum nefsini korelt..
Sağol tatlım:)afiyet olsun corbalar:))
Çok sevindim canım:) Menü gayet güzel...Oncelikle sunumum iyi gecti canlarrr
Cok sagolun simdi yarinkine konsantreyim
Menu
Yumurta1 tane
Peynir zeytin
Bir lokma tereyagli ekmek
Ogle
Yesillik yogurt tavuk sote
Aksam
Yarim avuc form mix cerez
1kase yogurt
Sporu yazmistim
Su2lt gecti
epey gec tatil oluyormus..Bizim haziranın ortasına doğru bitiyo kuzum:)
bir sIkInti yok canim, sagolasin, sende hep mutlu olSıkıntın filan yok dimi kuzum:) Her zaman keyifli,neşeli ol tamam mı bitanem:)
hadi gozunaydin, darisi yarinki sunumaOncelikle sunumum iyi gecti canlarrr
Cok sagolun simdi yarinkine konsantreyim
Menu
Yumurta1 tane
Peynir zeytin
Bir lokma tereyagli ekmek
Ogle
Yesillik yogurt tavuk sote
Aksam
Yarim avuc form mix cerez
1kase yogurt
Sporu yazmistim
Su2lt gecti
Tamam canımbir sIkInti yok canim, sagolasin, sende hep mutlu ol
Cnm büyük oğlum 5.5 yaşında 4yaşında sünnet oldu. Biz çok çektik evet narkoz hareket için ve oğlum narkozdan da zor ayıldı sağa sola fırlattı kendini ama her çocuk bir değil çok hafif atlatanlarda çok. Seninkide inşallah çok kolay geçecek. Dr u dinleyin tabii. Benim oğlum kuduruk 3 gün evde bisiklet sürdü oynadı zıpladı durduramadım kanadı ve tabii iltihap... Bebeğim ama kundakta götürdüler 10 dk sonra geldi bir kere ağlamadı gece fitil verdim bi kere ağrısı olur dedi dr. Sende atlat hafifleyeceksin büyük yük..Anladim canm benim oglan yeni doganken sunnetten ince daha buyuk problemlerimiz var di ondan yaptrmdim. Obur oglan kac yasindaydi senin. Smdide anca sorunlari bitti yaptrcaz insallah doktorumuz cok iyi suunnetten once bayagi anlatip bilgilendrcek gunde 18 sunnet yaptigu oluomus . eger benim dediklerimi tekrarlarsaniz hicbisi olmaz dedi ne kanama ne intihap . bayoltmalarin sebebide hareket etmesin die . lokalde ayni anda yapiliomus 10 dkka suruomus ayilip veriolarmis . cevremizde cok o doktora yaptiran var ve cok memnun kaldilar. 1 2 tanesi benmkinin yasinda 20 aylik canm . hayrlisiyla atlatalim insallah
iste sensiz takimin hali ortada:)Vala cok sakin konusmalar olmus yaw hic gir gir şamata yok aaa olmaski bole
Saol cnm benimAfiyet olsun canım:) Sporlar mükemmel...
Normalde ders erken biticek ama 2 hafta final oluyo. Finalden sonra tatile giriyoruz.epey gec tatil oluyormus..
neyse yazin acisini cikarirsin:)
ne var ne yok canim, nasil gidiyor?İyi akşamlar kızlar, bugünkü menümü ya yazayım ek olarak bol salata bir bardak yeşil çay bir bardak Form Çayı bir bardak maydanozlu Limonlu çay Akşam yemeğinde pirinç pilavından bir kaşık aldım :)Yawrukush 50 ip atlama da tamamdır :)
Eki Görüntüle 1822217 Eki Görüntüle 1822218 Eki Görüntüle 1822219
Rica ederim canım:)Saol cnm benim
iste sensiz takimin hali ortada:)
nerelerdeydin:)
1-2 patates mi yoksa 12 patates mi:)Sabah 2 sahanda ymrta zeytin tahin pekmez peynir domates salatalik 1 dilim tbe
Oglen yesil elma
Aksam kizarmis tavuk but 4 5 kasik makarna yesilmercimek corba 1 2 patates belki
Su 2 litre
Leslie 3 mile
15 bin adim
bizim zamanimizda mayisin ortasi, sonuna dogru tatil oluyorduk sanki:)Normalde ders erken biticek ama 2 hafta final oluyo. Finalden sonra tatile giriyoruz.
yogunmussun bugun canim, neyse birsuru sey hallolmus:)diosunnnn
Vallahi sabah muayeneye gttik oglani. Ordan kipaya gectik top havuzu oyuncak vardi oglan oynadi orda . sonra ewe geldik lwsliemi yaptim yemek hazrladim yedik . tv yi duvara sabitledik oglan yuzunden ewi supurdum falan falan ayyy bitmedi yogunluktan az su ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?