- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Hıı gördüm şimdi. 15 gün düşünemiyorum kendimi. cırt cırt wceye gidiyom zatenArtık o kadarını ben bilememm Merveye sorcannn
Yok canım genelde ödemden şiştiğimde yapıyorum, ama belli bir süresi de vardı kür gibi yapılıyordu.. 15 günmüydün neydii internette var istersen :)
Uyuya uyuya şiştik zatenn
Valla benim de açıldıı, can sıkıntısına birebir bunlarr
gözlerini kapaa derin nefes al. onlar pizza maketi ya. sana pizza gibi gelmiş demekkipizza hut ın reklamı var sayfam dabol sucuklu kapyalı kasarlı ulannn cekın sunları sayfamdan acım zaten aksam kazaya kursun gtmek ıstemem yada kursun kazasına her neyse bulamadm
Zaten seker orani yüksek seker komasina mi sokacaksin kiz beniGeceden sekrr serp icine sabah yersin tatli :)
Oy ne kadar sanslisinBizde tatsiz cikamazz, kocam ihracini yapiyor meyve sebzelerin eve bi tatsizini getirsin bak onu naparim
Cokta sirinlerUyuya uyuya şiştik zatenn
Valla benim de açıldıı, can sıkıntısına birebir bunlarr
Aynen ole size ince julyen dilim . sizi kilo aldirmak istemem.Dilim miii ??? ha anladımmm bir dilim ayıracaksın bize kalanını sen yiyeceksinnn
Kız kemikleri napcannn bırak kedi, köpeğe yazıktır onlara da birşey kalsınnn
CanımcımmmmmÇok tatlılarrrrr
Zaten seker orani yüksek seker komasina mi sokacaksin kiz beni
Oy ne kadar sanslisin
Bir kac cesit kavun var hangisini almak lazim peki?
Cokta sirinler
gözlerini kapaa derin nefes al. onlar pizza maketi ya. sana pizza gibi gelmiş demekki
Tanistirayim fluffy chuAvatarın aşırı şirin olmuşşşşş :))
Aynen ole size ince julyen dilim . sizi kilo aldirmak istemem.nie sen kedi yiyosunda ben tavuk kemigi yiyince sucmu
Sekerim adini yazim dedim beceremedim telden olunca :)
amanda aman ne güzelde kğlar vermiş. amanda aman ne güzelde erimiş.
amanda aman ne güzelde kğlar vermiş. amanda aman ne güzelde erimiş.
limon su içiorum serefe
pizza hep yedin ama onlar yüzünden şuan bu haldesin canımlimon su içiorum serefe
Uuu pizza mipizza hut ın reklamı var sayfam dabol sucuklu kapyalı kasarlı ulannn cekın sunları sayfamdan acım zaten aksam kazaya kursun gtmek ıstemem yada kursun kazasına her neyse bulamadm
Ben bilmem beyim bilir, onu beyime sormak lazimZaten seker orani yüksek seker komasina mi sokacaksin kiz beni
Oy ne kadar sanslisin
Bir kac cesit kavun var hangisini almak lazim peki?
Cokta sirinler
Bir sor o zaman sana zahmetBen bilmem beyim bilir, onu beyime sormak lazim
onlar yokken bana emanet buralarÖdül olarak diyordurrr sen de hemenn çizmeye hazırsınnnn
onlar yokken bana emanet buralar
buraların kaptanı benim cizerim allama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?