dime dime
Ya ders aralarında sıkıldım buraya girmek istiyodum giremiodum iyice sıkılıyordum dedim bari arada uğrar konuşrum sizle =)
evet canım biliyorum makro iktisat az kaldı 2 güne bitiririm =) ama tekrar etmem lazım bütün dersleri zaten az uğrarım muhtemelen : /Tamam tamamm fazla abartma amaa bak senin için diyorummm, sınavın daha önemli şu ann
evet canım biliyorum makro iktisat az kaldı 2 güne bitiririm =) ama tekrar etmem lazım bütün dersleri zaten az uğrarım muhtemelen : /
Elimden geleni yapıcamAksatma bakk, güzel haberlerini bekliyoruzz,
Elimden geleni yapıcam
inşallah canım inşallah =)
Ben degil ben tavuk yicem
Kiz napyon burdaBen dayanamadım geldimsıkıldım kk sız
evet öyle =)İnşaAllah :) Allah yardım etsin gerisi kolay
bohçamı aldım size kaçtımBen degil ben tavuk yicem
Kiz napyon burda
evet öyle =)
canım senin adın fatimeydi dimi yaşını unuttum amaen küçük sen miydin yoksa biri daha vardı
bohçamı aldım siz kaçtım
iyi hatırlamışım : D benim adım ne peki hıııııEvet canım adım doğru :)) yok ben küçükden büyüğe ı 4. sıradayım canımen küçük sevimlicadi 18, Ollalla ve Tiffany 20, ben 21
YoooooKorktun muuuu
Unuttummiyi hatırlamışım : D benim adım ne peki hııııı
bi kere yazmıştım takip etmemişin demek kiUnuttumm
Takıma gelirken forumda yazmadın gibi geliyorr, yalnış mıı
Bende gormedimbi kere yazmıştım takip etmemişin demek kikaptana dicem seni geçmişi iyi okumamışın
bi kere yazmıştım takip etmemişin demek kikaptana dicem seni geçmişi iyi okumamışın
kendimden şüphe ettim şu an : ))) biri sormuştu cevap verdim diye hatırlıyorumBende gormedim
Bende gormedim
vah neler çekmişin sen gel bağayım ablanın kollarınaBak bir kere yazmışsınn iştee, ben burdaki herkesin ismini nasıl zor ezberlerdim haberin var mııııcidden tutamıyordum aklımda, korkarak kullanmya başladım yalnış olur diye sonunda yarım yamalak biliyorum, yeni gelenler hiç yok desem yeridir sonra sormaya da çekiniyorum belki yazmak istemiyordur diyee sen gör şimdi ben ne çileler çekiyorum
Bari baş harfini yazsannnnkendimden şüphe ettim şu an : ))) biri sormuştu cevap verdim diye hatırlıyorum
tahmin etsenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?