Yat hadi yat bide uykusuzlugun siskinligi cikcak yarin :)
Kız senin adın Müge miii??
Yat hadi yat bide uykusuzlugun siskinligi cikcak yarin :)
Canlarim eve geldik, cok sukur bebisimizi ve kalp atislarini gorduk:)
Oglan bize firsat vermedi, ultrasonun monitorunu de begenmedi hani bebek hani bebek deyip durdu:)
Cocukcagiz hemen bugun bebegi bize verecekler saniyormus:)
Uyudunuz mu bakalim:)
Eet caanım neden
inşallah kuzum eksi olur.Maydanoz tenceresine düşeydin canım bugünnnşiştin mi dikicen kafaya maydanozuu
İnşaAllah eksi görürsünn, en kötü ihtimal sabit çık, + olmasınnnnn
Yok birşey canım, isimleri ezberlicem dedim dee kendimee
Canım senin ismin neydii ? bugün rezillik yaptımm herkesin ismini ezberlicemm artıkkk
Canlarim eve geldik, cok sukur bebisimizi ve kalp atislarini gorduk:)
Oglan bize firsat vermedi, ultrasonun monitorunu de begenmedi hani bebek hani bebek deyip durdu:)
Cocukcagiz hemen bugun bebegi bize verecekler saniyormus:)
Uyudunuz mu bakalim:)
Her persembe gecesi kalp carpintilari..Şu anda bende çok heyecanlıyım gidip gelip su içiyorum
Hee ay güzel fikir sen kevsersin dimiBen sana kevser diyorum kendi kendime ahahah
canım aslında n
Kaptanım çok sevindim hamd olsun sağ salim evladını kucağına alırsın inşallah büyük oğlunun adı neydı? Kaç yaşında ? Abi olucak
evet canim cok sukur:)Canım yaa ne tatlılıklar yapmıştır şimdiiii
Hadi gözünüz aydın canım, çok şükür kalp atışı da duyulmuş
tesekkur ederim canim:)canım aslında n
Kaptanım çok sevindim hamd olsun sağ salim evladını kucağına alırsın inşallah büyük oğlunun adı neydı? Kaç yaşında ? Abi olucak
Şakaaa kesme yaaa benimde baya baya uzadı nerelerde saçların? Kıyma varsın 200 gr oynasın az ye kesmeHer persembe gecesi kalp carpintilari..
Bugun kuafore gidecektim randevu bulamadim, kestiricem saclarimi, kesin 100-150 gram fark ederdi. :)
Ben diyorum bir kolumu çıkarsam sabah tartılmasan önceHer persembe gecesi kalp carpintilari..
Bugun kuafore gidecektim randevu bulamadim, kestiricem saclarimi, kesin 100-150 gram fark ederdi. :)
Canim basiniz saolsun, yarin hazir cuma hem mubarek gun hem odul gunu helva dagitalim hemenÇok dertliyim Kösem i izledim sultan Ahmet öldü moralim sıfır dizideki görüntü kalitesi
Oyuncular dehşet ya
Ay Nasıl üzüldüm ben bu sıkıntı ile menüyü ancak sabah vererim
Tele geçtim kafayı yedi anlamadım ayrı yazdımTürkçe evet Kevser :) ama ismim Fatime :))
Canım birşey yazdın da ben anlamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?