Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler canlarım.
Menüyü anca yazabiliyorum geç olsa da beni affedin, hala annemdeyim bir rutin tutturamadım burada gitti.

Sabah:
4 sigara böreği (minicikti ve diğer yediklerim gerçekten çook azdı, kahvatlı için dışardaydım ve kahvaltı tabağı almıştım :/) peynir,zeytin,domates,salatalık

Akşam:
1 kase çorba, üç kaşık taze fasulye, salata, yogurt,3 sarma (sarma olunca dayanamıyorum ressmen)
1,5 lt su, 1 buçuk bardak süt

Spor: 1 saat Hiit cardio.

Kızlar bu sporu yaparken yapamadım ve oturdum ağladım. Yemek yemeye tövbe ettim Yersem ağzıma tuvalet terliğiyle vurun Bir de akşam yemeğinden sonra yaptım midem altüst oldu inanılmaz yandı.

Canlarim eve geldik, cok sukur bebisimizi ve kalp atislarini gorduk:)
Oglan bize firsat vermedi, ultrasonun monitorunu de begenmedi hani bebek hani bebek deyip durdu:)
Cocukcagiz hemen bugun bebegi bize verecekler saniyormus:)
Uyudunuz mu bakalim:)

Canım yaa ne tatlılıklar yapmıştır şimdiiii
Hadi gözünüz aydın canım, çok şükür kalp atışı da duyulmuş

Canım senin ismin neydii ? bugün rezillik yaptımm herkesin ismini ezberlicemm artıkkk

canım aslında n
Canlarim eve geldik, cok sukur bebisimizi ve kalp atislarini gorduk:)
Oglan bize firsat vermedi, ultrasonun monitorunu de begenmedi hani bebek hani bebek deyip durdu:)
Cocukcagiz hemen bugun bebegi bize verecekler saniyormus:)
Uyudunuz mu bakalim:)

Kaptanım çok sevindim hamd olsun sağ salim evladını kucağına alırsın inşallah büyük oğlunun adı neydı? Kaç yaşında ? Abi olucak

Hee ay güzel fikir sen kevsersin dimi Ben sana kevser diyorum kendi kendime ahahah

Türkçe evet Kevser :) ama ismim Fatime :))

canım aslında n

Kaptanım çok sevindim hamd olsun sağ salim evladını kucağına alırsın inşallah büyük oğlunun adı neydı? Kaç yaşında ? Abi olucak

Canım birşey yazdın da ben anlamadımm

Canım yaa ne tatlılıklar yapmıştır şimdiiii
Hadi gözünüz aydın canım, çok şükür kalp atışı da duyulmuş
evet canim cok sukur:)

canım aslında n

tesekkur ederim canim:)
oglumun adi Akin suan 3 yasinda, 3 bucuk yas 2 aylik abi olacak kismetse :)

Her persembe gecesi kalp carpintilari..
Bugun kuafore gidecektim randevu bulamadim, kestiricem saclarimi, kesin 100-150 gram fark ederdi. :)
Ben diyorum bir kolumu çıkarsam sabah tartılmasan önce
Yawrukush özgem kalp atışlarını duymuş bebeğin sen sabah gelde 4.takımda dinle o atışları

Çok dertliyim Kösem i izledim sultan Ahmet öldü moralim sıfır dizideki görüntü kalitesi
Oyuncular dehşet ya
Ay Nasıl üzüldüm ben bu sıkıntı ile menüyü ancak sabah vererim
Canim basiniz saolsun, yarin hazir cuma hem mubarek gun hem odul gunu helva dagitalim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…