Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ven buraya ne zamn geldim ya bilen goren varmi daha 3.1 vermisim. Normalde 5 ocakta basladim . buraya gelmede 79dum . buraya geldigimde 76.2 e kadar dustum . az vermisim daha yaaaaa offff uzatmalari oynamayi sevmiom hec

ohooo sen bir de beni bilsemmm 1 senemi doldurdum sanırım burdaa seviyom burayııı gitmiyorum bir yere mezun olursam pek gelmem diye kilo vermiyorumm başka birşeyden değil yaniiii

Sabah
Omlet icerisine tost
(2 yumurta, 2 kasik sut kaymagi, 2 dmla limon, cay kasigi ucuyla karbonat)
Ceviz, badem
Domates, salatalik
Oglen
4.5 bardak Maydanoz suyu
Aksam
Yogurtlu Kabak, patlican, biber kavurma
Su: 2 lt
Spor: temizlik yaptim baska yok
Simdi 2.5 fincanlik hibiskus demledim onu icicem.

ohooo sen bir de beni bilsemmm 1 senemi doldurdum sanırım burdaa seviyom burayııı gitmiyorum bir yere mezun olursam pek gelmem diye kilo vermiyorumm başka birşeyden değil yaniiii
Oooozman sen listede olsan listeyide batrcan

Oooozman sen listede olsan listeyide batrcan

Yok artıkk o kadar
bu sefer sonn, verip mezun olayım diyorum, o da kaç ayımı alır kim bilir, evlilik falan girerse işin içine ben bir de kilo derdiyle uğraşmak istemiyorum.. zaten işim başımdan aşacak.. inşaAllah tabi :) ama takım benden kurtulamaz ailemden çok konuşuyorum sizimle düşün halimi

Yarın inşallah bol eksili bir gün olur kızlar ben şimdi kaçayım dersin başına hem azcık özleyin beni çok konuşunca kendimi takımın ortasına atılmış bomba gibi hissediyorum

aaaa Handan oldu muuu şimdiiiii gitmekkk
şaka şaka git hadi, kolay gelsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…